Helt trötta ögon!

Åh gud vad mina ögon är trötta. Svider lite så ska gå och duscha sen ta ut linserna så mina ögon får andas haha.
Kanske är solen som gör mina ögon trötta? , har suttit ute lite och solat förut sjukt skönt men vaaarmt. Så nu ska jag ta och duscha sen slappa i soffan tror jag. Ska nog kolla på norska hollywood fruar , någon som har sett de och vet om de är bra?
Men nu ska jag duscha see you

känner för att bada nu, Kommer nog bli mycket bilder under vatten och sånt när jag vart i Spanien. Jag och Fanny kommer nog leka mycket med kameran. Hoppas på nått skoj iaf.


Bara 1 vecka kvar i skolan . Och detta bli...

dsc00203 (MMS)

Bara 1 vecka kvar i skolan . Och detta blir en kort vecka i skolan med . Ska bara gå imorgon och torsdag . På onsdag ska jag vara med i en fridrottstävling och på fredagen är vi lediga . Har bara 30 minuter kvar av skolan . Så vi sitter och skrattar åt dom i nord korea just nu . Sen blir de kanske shopping . Hörs sen


Bilder från igår!

Gratisspotify.se

Inte blivit någon uppdatering idag för jag så fort jag kom hem förut stack jag hem till mormor och morfar och var där någon timma men jag sov typ hela tiden ( sociala linda ) sen efter de drog vi vidare till farmor och åt middag. Och kom hem för någon timma sedan så har duschat och sånt.

Så nu segar jag i min säng , trött som bara den , kanske ska kolla på någon serie eller film , Kom med tips på bra filmer och bra serier ;D

Här kommer bilder från igår








påväg hem (till fanny) från festen nu . Tr...

dsc00202 (MMS)

påväg hem (till fanny) från festen nu . Trött, kissinödig och hungrig . Vi hörs imorgon puss


fest ohja Hahahaha

dsc00199 (MMS)

fest ohja Hahahaha


Linnet och väskan

Här är lite bilder på linnet och väskan jag köpte. Tycker inte linnet ser fint ut på bilder är finare IRL. Men här får ni se iallafall.

Nu ska jag nog gå och sova lite sen fixa mig och äta middag. Sen drar jag hem till Fanny och fixar klart mig innan vi drar på fest. Vad ska ni göra ikväll då?





Hemma igen!

Gratisspotify.se

Nu är jag hemma igen från "shoppingen". Fick med mig en Friis & company väska och ett Friis & company linne. Det var verkligen skit sött, så jag är nöjd. Sen har jag ätit en macka med så mår inte illa längre som jag skrev i inlägget innan. That's good.

Så nu ska jag ta och duscha och leta kläder för ikväll. Hoppas man hittar något iallafall.
Kollade även på vädret inför våran resa. Tyvärr kan man inte se vädret för den dagen vi kommer men man kan se till dagen innan. Ser inte detta vädret grymt ut eller?


Blev en friis & company väska med . Ganska...

dsc00192 (MMS)

Blev en friis & company väska med . Ganska gullig med hjärtat . Sitter i bilen nu påväg hem och jag mår sjukt illa.


Har precis köpt nått gulligt från friis & ...

dsc00191 (MMS)

Har precis köpt nått gulligt från friis & company . Vad det är får ni se senare . Nu måste jag hitta morsdag present


dags att sova nu . Bilden är från när vi v...

dsc00158 (MMS)

dags att sova nu . Bilden är från när vi var på stadsmuseet förra veckan . Ska upp ganska tidigt imorgon för jag ska iväg med mamma och pappa . Så får hoppas jag somnar snabbt. Godnatt


Pirat slampa

Imorgon ska jag iväg på en fest med temat slamp pirat och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Har inget hemma blir typ lacktights , en topp som är öppen vid magen (slampigt typ haha) och sen får jag måla en döskalle vid sidan av magen (höften). Sen typ en bandana på huvudet. Blir nog inte så mycket pirat.
Usch kommer inte klara gå runt såhär. känner mig nog som en hora och fet xD

Kom med tips på vad man kan ha på sig!

brösten ser helt ojämna ut med :S

 



Vårt boende

Gratisbio.se

Dagarna närmar sig och jag längtar som fan tills man åker till värmen. Nu har vi även fixat boende och vi ska bo i en fin lägenhet 10 meter från stranden med pool. Låter ganska gött.

Sen är jag glad för jag fick MVG i slutbetyg i matte. Så jag är happy. Men nu måste jag plugga naturkunskap och fortsätta med min jävla hosta som inte vill ta slut.

Utsikten








är på student just nu och har det lite för...

dsc00185 (MMS)

är på student just nu och har det lite för trevligt . Verkar som man ser ut att vara över 18 för här bjuds de på cider. Haha nu ska vi fortsätta här . Undra hur jag kommer lyckas plugga ikväll xD


är på student just nu och har det lite för...

dsc00185 (MMS)

är på student just nu och har det lite för trevligt . Verkar som man ser ut att vara över 18 för här bjuds de på cider. Haha nu ska vi fortsätta här . Undra hur jag kommer lyckas plugga ikväll xD


Gårdagens inköp!

Gratisspotify.se

Igår var jag i stan efter skolan med Fanny. Vi gick runt och kollade på bikinis och sånt. Så jag fick med mig en vit bikiniöverdel från H&M , billig och söt.  Sen köpte jag även en sololja så man kan steka i Spanien. Men får ta de den sista dagen typ så man inte blir en kräfta.

Nu ska jag snart börja fixa mig och så ska jag och Fanny till stan och köpa bikini åt henne. Sen ska jag kolla på ett linne. Sen efter det ska vi kolla på när Charlie tar studenten. Sen vid 17 sticker vi hem till hans mamma och är på hans studentmottagning. 



Paket på posten!

Fick hem ett paket på posten igår från Australian Gold® . Fick 2 solkrämer och 1 after sun ( tan extender) Gör så man håller färgen längre. . Helt perfekt nu när de börjar bli sommar och mer perfekt för jag ska utomlands om mindre än 2 veckor. Sen att de innehåller Bronzer i solkrämerna är grymt. Sen att flaskorna är stora (utan att vara klumpiga) är med bra, för då får man mycket för pengarna.

Men jag kommer skriva mer om dessa produkterna när jag har solat. Så ni kommer få veta vad jag tycker.

Men ni kan ju kolla in shoppen här!




shoppar lite i stan . Köpt en ny bikiniöve...

shoppar lite i stan . Köpt en ny bikiniöverdel och ska nu köpa en sololja. Dags att tagga för resan


SPANIEN, HERE WE COME !

Fan vad skoj :D , en resa som skulle göras med bara familjen blev istället resa med Fanny. Kommer vi ha de bra ? ohja :D , Så 8 juni åker vi till spanien. Avis? ;)



Philip 18 år

Gratisspotify.se

Här kommer lite bilder från i Lördags. Orkade aldrig ta med mig kameran när vi gick ut och "festade" med massa på ön. Blev mest festande i huset. Men här är iallafall lite bilder.

Här har philip på sig en porrkjol han fick av mig och Fanny. Så det var en av presenterna han fick av oss. Han fick även en choklad klubba som var bröst, och ett paket blandat med 20 olika kondomer. Haha kan ju alltid vara bra att ha.





Hoppas...

Hoppas på en resa snart. Blir kanske Grekland om ca 2 veckor :)


sitter hemma hos födelsedagsbarnet som fyl...

dsc00168 (MMS)

sitter hemma hos födelsedagsbarnet som fyllde 18 igår . Så igår blev de fest och har nyss gått till ica med fanny och köpt bulle. Snacka om att vi går vilse här på hönö. Är sjukt trött la mig 5 i natt så kommer somna Gött i natt


Biltjuv - helt sjukt..

Sry för jag inte har uppdaterat idag , började morgonen med att gå till skolan då jag hade nationella i matte. Direkt efter de stack jag till vårdcentralen med en kompis där några timmar spenderades.  Sen på kvällen var jag med Fanny, Joakim, Adam och Mathias. Blev ganska mkt att gå under kvällen och vi satt senare vid hamnen de var verkligen sjukt mysigt.

Men tänkte berätta om en sjuk sak som hände min pappa idag!
Våran bil blev ju stulen för ca 4 månader sen, och vi fick ju tillbaka den för några dagar sedan. (bilen hade stått på polisen parkering utan dom märkte nått)
Så eftersom låset inte fungerar så står bilen olåst hela tiden. Därför tänkte pappa gå ner till bilen och ta ut batteriet så man inte kan köra med den. Men när han väl kommer ner ser han någon sitta i den och att den börjar rulla bakåt. Så pappa springer men eftersom han hade foppa tofflor och är skadad så ramla han och skrapa upp lite och sånt när han sprang efter bilen.
Men sen lyckades han komma fram till dörren och drog upp den så pappa skriker på tjuven och sen ser han att han sitter med en kniv. Som tur är så hände inget pappa.

Men något som är konstigt är att pappa fick tjuvens nr och stog och prata med honom ett tag. Han tjuven berättade att han var en av Göteborgs bästa biltjuvar. Sen berättade han även hur dom gör när dom snor bilar osv. Sen frågade tjuven om pappa ville att han skulle sno våran andra bil så vi får försäkringspengar och sånt. Men självklart sa han nej.

Jag tycker tjuven är läskig eftersom han har pappa nr med och kan söka upp var vi bor. Jag kommer säkert bli mördad xD


Kanske ta och sova?..

Gratisspotify.se

Kom nyss hem från skolan. Och direkt när jag kom hem tog jag moppen och åkte köpte Thaimat och åt vid vattnet. Helt sjukt underbart kan jag säga. Speciellt när man sitter på moppen och klänningen fladdrar. Älskar känna känslan av den varma vinden som blåser igenom håret.

Men nu är jag iallafall hemma . Måste plugga matte senare inför nationella imorgon. Men tror jag tar och sover lite innan , det hade vart helt underbart. Ska försöka sova på altanen.
Så vi hörs senare


Hur dum får man vara?!

Fick nyss ett sms av min kompis och hon berättade att någon hade köpte ett telenor abonnemang på joakims (han som blev rånad samtidigt som mig) brors legg. Dvs dom snodde legget av honom och har nu gått och köpt ett abonnemang. Självklart ringde dom till telenor och tog reda på när och så de hade köpt abonnemanget i affären. Så vi ska nog få kolla på bilder hos polisen och så. Jag hoppas vi hittar dom jävlarna.

Lixom vem går och köper nått med någons legg?! fattar dom inte att dom kan bli upptäckta?

Frossle.com

Sitter på lejontrappan och njuter av solen...

dsc00154 (MMS)

Sitter på lejontrappan och njuter av solen . Ska snart iväg till ett museum med klassen . Kommer somna ju . Men vi hörs senare . Puss ( detta kom in senare, skickade de lite innan 14 , men hade inte rätt inställningar på mobilen)


Del 1 Nationella i Matte

Gratisspotify.se

Godmorgon! Just nu har jag Engelska och kollar på film medans andra har nationella muntligt. Trodde jag skulle ha idag men ska nog ha imorgon istället.
Idag hade vi matte första lektionen och vi fick reda på vad vi fick på första delen av nationella. Och jag fick 22 poäng vilket var väldigt bra enligt läraren. Hon sa att det inte är vanligt att man får över 20 så jag är nöjd. Ska satsa på MVG så nu hoppas jag att jag lyckas.

Men nu ska jag försöka kolla vidare på filmen , försöka vara lite duktig iallafall.

Men ska försöka ha roligt med, är ju blond haha



Navelpiercing

Är inne på lite olika sidor och kollar på navelpiercingar. Känner för att köpa en ny. Har ett par i olika färger på stenarna (kulorna) och några som är lite längre. Fast använder mest korta eftersom jag spelar handboll och orkar inte ta ut dom under träningarna.

Men nu i sommar har jag haft min navelpiercing i 2 år. Älskar den och utan den hade jag faktiskt känt mig ganska tom eller naken.

Denna piercingen har jag just nu.Ganska tråkig om man säger så , drf jag vill köpa ny (har träningskläder så ser ganska konstigt klädd ut)

Snygga piercingar jag tittat på




Äntligen kan man känna sig säker..



Tänkte berätta vad som låg i paketet jag fick hem förut på posten. Det var 2 försvarsprodukter från Best buy Sweden. Perfekt för tjejer som är rädda för att vara ute sent på kvällarna. Jag kan säga att jag är en av dom tjejerna som är rädd för att vara ute när det blir mörkt och speciellt efter det som hände förra helgen. Blev ju rånad och en kompis blev slagen. Men det ska INTE hända igen, då ska dom få försvarsspray i ögonen ;)

Så jag fick hem en Försvarsspray och ett överfallslarm.

Försvarssprayen: Man kan stå hela 2-3 meter ifrån angriparen och endå når det fram med en bra och stark stråle. Min kompis har en försvarsspray och hon känner sig säker varje gång hon är ute. Så jag kan säga att jag med kommer göra det. Speciellt för att strålen är så stark så man kan stå en bit ifrån den som försöker göra något. Det mest perfekt måste vara storleken eftersom man kan ha den i sin ficka så man lätt får tag på den.
Läser mer om den här!

Överfallsalarm: Fick även hem ett litet överfallsalarm som man kan ha i sin väska eller i sin ficka. Finns även så du kan ha den på en nyckelring. Sen finns det en liten smart ficklampa på den med. Förutom att den är liten och låter sjukt högt så är den väldigt snygg. Älskar färgen på den.


Så jag tipsar om dessa sakerna från Best buy Sweden. Nu kommer jag känna mig säker ute. Så detta är verkligen ett tips till tjejer för nästan all rädsla försvinner.

Bilder på sakerna. 




Paket på posten!

Gratisspotify.se

Kom nyss hem från skolan. Idag hade jag 2 prov direkt efter varandra. Så nu är jag ganska trött i huvudet. Blev först ett Spanska nationella som var ganska svårt sen hade jag 5 min på mig att sticka till nästa lektion och skriva ett smahällsprov. Gick ju sådär men jag är glad att de är över iallafall.

När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett paket på posten , kommer snart visa er vad de är så kika in snart igen!


11 sidor med instuderingsfrågor

Gratisspotify.se

Åh min hjärna kokar för jag har pluggat så mycket. Har suttit och läst i min samhällsbok sen klockan 2. Och nu ska jag sätta mig och läsa på 11 data skrivna sidor med instuderingsfrågor. Fyfan säger jag bara. Har hur mycket som helst denna veckan i skolan.
Kolla detta:
  • Tisdag: Nationella i Spanska , Samhällsprov (skit svårt) ca 106 sidor. Sen ska jag ha läst ut en svenska bok som jag inte ens börjat på.
  • Onsdag: Nationella i Engelska
  • Torsdag: Nationella i Spanska
  • Fredag: Nationella i Matte

HAHAHA!

Gratisspotify.se

Nu är jag hemma från Aranäs open. Vi vann första matchen så vi gick vidare till semifinal men där förlorade vi tyvärr men Aranäs var faktiskt grymma. Men vi är stolta över att vi kom 3a iallafall. Men nu värker kroppen och jag känner mig bara trött och sliten. Men hoppas sömnen i natt hjälper mig så jag mår bättre.

Sitter och pluggar massa nu med. Tråkiga samhällen , eller är ju inte skit tråkigt men är så mycket så det blir jobbigt. Är ca 100 sidor..

Tänkte visa en video som min pappa filmade igår när han var på 50års fest. De va så att dom va ca 70 pers som var i stan ( vid kungsportsplatsen) och helt plötsligt börjar alla dansa. Min mamma är med i videon och jag tänker inte säga vem haha. För detta är fan pinsamt men skoj haha


Video från igår!

Gratisspotify.se

Sry för att jag inte har uppdaterat idag alls. Igår var jag på "grillfest" på kvällen för en tjej som fyllde år och de va ca 70 pers där när vi var som flest så det var ganska skoj. Alltid roligt att träffa nytt folk. Men blev att gå upp väldigt tidigt idag.

Har ju spelat aranäs open idag. Och det är ju en handbollscup utomhus. Det regna ju som bara den förut så planerna blev som alla andra år. Bara lera. Så mina matchkläder är full med torkad lera. Alla såg ut som vet inte vad idag haha , men det är ju ganska skoj. Vi vann även våran grupp så imorgon börjar A-slutspel . Heja på oss (a) och håll tummarna.

Nu måste jag lägga mig så man har energi imorgon. Behöver även orka plugga när jag kommer hem. Vi hörs imorgon. Bjuder på en video från igår och lite bilder från idag på leriga planer.


Vi som grilla innan alla andra kom


Underbart väder

Gratisspotify.se

Åh det är helt sjukt skönt väder idag, perfekt för grillning ikväll. Kommer vara någon "grillfest" vid en hamn ikväll. Kommer bli mysigt. Men mest önska jag att de var detta vädret i helgen ist. Men det ska ju regna och jag ska spela handbollscup utomhus. Hej lerbrottning är det enda jag kan säga.

Men får ta och njuta av vädret som är nu. Och så är det så fint när alla blommorna kommer upp, känns verkligen som sommar då. 



90210 Beverly Hills

Sitter just nu och knarkar serien 90210 Beverly Hills. Var ju smått beroende av den ett tag sen blev de mycket i skolan så jag hann inte kolla men nu eftersom jag har en ledig kväll tänkte jag fortsätta kolla.
Har egentligen en massa att plugga men orkar inte sitta och plugga halv 12 på kvällen. Får slappa massa istället.



Min "nya" mobil

Gratisspotify.se


I lördags blev jag ju av med min mobil under rånet. Och jag kan säga att jag verkligen är ledsen av de. Älskade telefonen för man kunde ha sms konversationer och sånt bra. Sen försvann även alla mina kontakter osv. + Att jag hade över 600 bilder och videos tillsammans. Så känner att så mycket privat bara har gått upp i rök...


Äntligen är det helg!

Efter en kort vecka som har känts väldigt lång pga olika anledningar så är det äntligen helg. Man är ju ledig torsdag och fredag från skolan. Sen till helgen spelar jag även en cup i handbollen. Första matchen är runt 10 så kommer vara sjukt trött om jag gissar rätt. Är ju inte så van att gå upp tidigt på helger.

Men tänkte berätta snabbt om dagen i skolan. Började ju 08:15 med nationella i matte. Gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Så jag är glad för att del 1 är över, nu är det bara en del kvar. Men önskade att man hade ca 2-3 minuter längre så jag hade kunnat skriva klart mitt sista svar.

Men nu när man är ledig vad ska man göra idag? , funderar på kompisar , festa eller bara sitta hemma och slappa. Vädret är ju hemskt så vill knappt gå ut, sitter faktiskt helt blöt här men är för lat för att byta om.


såhär ser jag ut just nu 


Mer bilder från helgen!

Gratisspotify.se

Här kommer lite fler bilder från i lördags, de andra bilderna var från en tjej som gick runt och tog kort på alla. Men detta är några bilder från min kamera. Tog tyvärr inte så mycket bilder.


David , Jag , Joakim och Fanny

Snygg David och jag
Fanny , jag och Charlie på tåget
Charlie
Fanny och joakim

Samtal från Polisen

Gratisspotify.se

Godmorgon , just nu sitter jag i skolan och har samhällslektion. Kan säga att jag är ganska trött, la mig runt klockan 1 i natt och kunde sen inte somna eftersom jag hela tiden fick upp bilder från rånet och allt det i huvudet.

Så förut när jag fixade mig så ringde polisen hem till mig tyvärr missade jag de. Men min kompis gav polisen mitt mobilnummer så han ringde till mig med. Frågade om jag ville gå i stödgrupp osv efter det som har hänt...

Men nu ska jag försöka lyssna på lektionen , går inte så bra för mitt huvud fungerar inte idag.




Bilder från igår!



Även om slutet av kvällen inte blev så lyckat med rån osv så var allt innan bra iallafall. Idag har jag mått skit hela dagen sov ca 5 timmar i natt och sen sovit nästan hela dagen här hemma. Känner smått hur jag börjar få ont i hela kroppen av chocken. Usch mår skit.

Men kvällen (på festen tåget och allt sånt) var sjukt skoj. Lärt känna nytt folk och så. Och sen träffat gamla vänner. 

Men aja här får ni lite bilder.







Blivit rånad...

Gratisspotify.se



Åh jävlar vilken dag! Var på fest i kungsbacka och det var en hyfsat lyckad del av kvällen men allt har la sina mörkare sidor?!

När vi kom till centralen i Göteborg så sa vi hejdå till folk och jag och Joakim gick mot brunnsparken för att ta varsin buss hem. Men snäll som Joakim var så följde han med mig till bussen. Som jag önska han inte gjorde. Och självklart önska jag att jag inte själv gick dit. Har blivit rånad 2 ggr , en gång på Joakims kamera och en gång på min mobil av olika killar. Joakim blev slagen och rånad på kort i plånboken.

Så nu är jag hemma efter någon timma i stan med polisanmälan inskickad, så har blivit förhörd av polisen. Så de kommer vara , misshandel , rån och nått hot som polisen sa var väldigt allvarligt .

Ska försöka sova, mår skit. Och ni jävlar som gjorde detta. GÅ OCH DÖ DET ÄR DE NI FÖRTJÄNAR ELLER SKAFFA ER ETT JOBB JÄVLA FATTILAPPAR , SKULLE VILJA SLÅ UT ERA FUCKING FULA TÄNDER. GAAAAAH

Och sen när man ber människor om hjälp så säger dom bara, nej jag vill inte hamna i bråk. Ja menar vafan?! tänk om de hade vart du som var offret. Hade ni velat att man sket i dig då med? Nej skulle inte tro de. Sen säger man till en buss att vänta för de är bråk som är på G och då stänger chauffören dörren och åker därifrån. Jävla samhälle! 



Spring Fling!

Gratisspotify.se


Helloj! Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan och sen några timmar på stan. Har köpt biljett till en fest imorgon. Blir ett gäng som tar pendeltåget till kungsbacka imorgon och röjjer loss. Gissa om jag längtar ;) Ett liv utan fest är inget liv för mig haha

Sen träffade jag och Fanny , Charlie och Joakim. Gick runt lite i stan och så sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Har nyss ätit "middag". Blev 2 GI mackor , 1 ägg och lite ost. Inte så bra middag kanske. Men jag hoppas jag klarar mig.

Nu ska jag byta om och sedan dra hem till Joakim med Fanny. Får se vad som händer senare!



Musik!

Gratisspotify.se

Tänkte att ni skulle få veta vad jag spelar för musik just nu i mina högtalare. Blandat med covers och orginal. Kan säga att en av mina favoriter är covern på Replay. Älska killens röst !

Sen ville min kompis att jag skulle lägga ut hans spotifylista så här får ni den. Så lyssna på den och spara den bland era spellistor nu ;)


TOP 10 bloggare i Göteborg

Gratisspotify.se

La ju till så att min statistik räknas på bloggportalen i tisdags tror jag. Så nu är jag med på topplistan som top 10 på mest lästa i Göteborg.  Men eftersom dom nollställer på måndagar så har jag kommit efter en och en halv dag ungefär så därför stämmer inte statistiken in riktigt. Men jag är stolt.


Sova tidigt?!

Gratisspotify.se


Jag tror jag ska försöka med nått jag inte gjort på LÄÄÄÄNGE. Och det är att lägga mig innan klockan 10. Jag är så sjukt trött. Skulle vara underbart att vakna upp utvilad imorgon. Ska kanske ha muntligt i Engelska Nationella imorgon med. Vill ju inte somna när jag gör provet, vore inte så smart eller? :O

Men nu tar jag och sover. Passa på att skriva om vad ni vill läsa om i min blogg. Eftersom de är så mycket läsare nu. Och tack alla <3



"GI mat"



Som jag har sagt innan så försöker jag äta GI mat, dvs inte äta kolhydrater eller åtminstone undvika det så mycket som möjligt. Valde att testa på GI metoden efter både min mamma och pappa har gjort det ett par gånger. Och nu senast gick mamma ner ca 10 kg. Och pappa har gått ner ca 10 kg med.

De är ju inte så att jag vill gå ner 10 kg men jag vill gå ner något kilo. Och även om jag bara har kört detta i 3 dagar så börjar de synas på vågen.

Så tänkte lägga upp bilder på vad jag äter då och då så ni kan få inspiration. 


Min frukost blev idag 1 kokt ägg + filmjölk med bär i (hallon och björnbär)




Min lunch idag blev kyckling sallad från paprika. I salladen finns gurka, tomat, paprika , sallad , kyckling . Var även en apelsin bit till.


ser lite retarded ut, haha

"Tränar inför nationella"

Gratisspotify.se

Godmorgon, just nu sitter jag i skolan och "pluggar" matte. Våran lärare är sjuk så våran rektor skrev upp tal osv på tavlan att träna inför nationella. Men jag orkar verkligen , och inte andra i klassen heller. De är några som lyssnar på hög musik bak i klassrummet (y). Så nyss kom kommentaren Har ni konsert där bak eller? Det är ju inte den nyaste musiken killarna spelar. Man får höra ex detta haha:



Träning

Gratisspotify.se


Nu ska jag snart iväg och träna handboll. Kommer nog komma hem ganska död i kroppen sen eftersom som vi kör ganska hårt inne. Det är jobbigt när vi väl kör där men sjukt skönt efter när man känner sig så duktig.

Sen är det ju bra med träning eftersom jag försöker skaffa snyggare kropp till beach 10. Mitt första mål är 2 kg. Så jag ska fan lyckas gå ner de först .
Så nu drar jag och tränar så jag lättare kommer mitt mål. Vi hörs sen.
Och tack för alla älskade läsare , statistiken är bra (y)


En kort dag

Gratisspotify.se

Nu är jag hemma från skolan. Blev en ganska kort dag , slutade redan 10:40. Vi hade bara nationella i engelska ( 2 delar) och sen slutade vi efter det. Våran svenska blev inställd för att vi skulle läsa på en bok hemma. Men det orkar jag inte göra nu. Ska istället kolla på en film.

Direkt efter vi slutade gick jag och Fanny och åt lunch på ett Café. Blev en grekisk sallad med kyckling i och utan oliver. Den var helt okej , kommer la kanske äta den någon gång igen. Sen fick man vitlöksbröd till som såg sjukt gott ut men jag tog inget eftersom jag inte ska äta Kolhydrater. Fick bli läskad bara isället.


Inställd träning!

Gratisspotify.se

Blev inställd träning eftersom bara 4 personer skulle komma. Ganska många som inte vill vara med på uteträningar märks ju iallafall. Klart att de inte är skoj men de är nödvändigt. Men jag gick iallafall ut och sprang själv. Duktig är jag :)

Så nu sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar med ansiktsmask och turban på huvudet för jag nyss duschat. Väldigt sexigt. Hahah eller inte 


Snart ut och springa

Gratisspotify.se

Förut när jag kom hem från skolan så stack jag med pappa och handlade för middagen idag. Sen när jag kom hem somnade jag direkt i soffan efter jag hade skickat in mitt historia arbete. Så nu är det äntligen klart iaf.

Nu ska jag snart äta middag. Blir någon omelett , har försökt börja äta lite GI mat. Får se hur jag lyckas med detta , kommer säker få världens sötsug tillslut.

Sen efter middagen är det dags att byta om för träning, vi ska springa ute idag. Kommer DÖÖ!


1 lektion

Godmorgon! Idag är en ganska härlig dag. Har bara 1 lektion men måste läsa igenom mitt arbete i historian innan jag lämnar in det. Så idag började jag 09:40 och slutar 10:55. Lång dag? nej skulle inte tro de haha :)

Sen är det grymt väder med. Sol så skinnjackan blir kokhet. Blir kanske att sätta sig på bryggan sen och njuta av solen.
See you later!



Pappa skulle fylla på luft i däcken på bilen i Tyskland. Okej vet att dom gillar Öl , men vad betyder ens denna meningen på bilden? Luft med öl i eller? hahah

Älskade Göteborg

Gratisspotify.se

Nu är jag hemma i älskade Göteborg efter en lång helg. Eller denna dagen hat vart lång. Gick upp klockan 5 inatt och packade klart allt och fixade mig. Blev att gå ut och sätta sig i bilen och sova direkt. Så under dagen har jag vart i både Danmark och Tyskland och åkt färja sammanlagt 4 gånger idag.

Men har ändå vart en okej dag. Slutade med att vi åt på donken i halmstad och där såg jag Rebecca jobba, Hon som var med Kissie i Spanien med mondoblog gänget. Även om hon var osminkad och hade jobbkläder så var hon jätte söt precis som på hennes bilder.

Här är lite blandade bilder från helgen :)






Är på färjan påväg till danmark och sen bl...

dsc08326 (MMS)

Är på färjan påväg till danmark och sen blir det en ny färja till tyskland så vi hörs . Puss


Snark

Åh är så trött sover typ 24/7 , men måste jobba på mitt arbete i historian. Internet har slutat fungera på min dator och fick nyss internet att fungera på pappas dator så får vara  glad en liten stund iaf.

Imorgon blir det danmark och tyskland (y) Ska upp typ klockan 5 i natt för att vi sedan ska åka och ta en båt över till danmark och sen ska vi ta en båt till tyskland.

Kommer nog inte kunna blogga imorgon , men vi får se. Hörs på måndag annars!


godmorgon

Godmorgon från soliga Skåne ;)
Nu sitter jag här och håller på att skriva på mitt sega historia arbete. Har iallafall kommit 1/3 av arbete ungefär haha. Kanske inte så långt men alltid nått.
Igår den sista timmen innan jag la mig frös jag som bara den. Gick runt med leggins , mjukisbyxor , tjocka strumpor, tofflor, linne,tjocktröja och fleecetröja + att jag låg under ett täcke. Snacka om feber. Och idag har jag gått från varm till kall hela tiden.

Men nu ska jag försöka fixa mig och sen blir det att dra in till stan (Kristianstad) och handla. Hörs senare


RSS 2.0