Doktorn idag igen!

Detta blev då mitt tredje besök under 1 vecka hos läkaren. Idag fick jag ett recept på 3 nya saker, som ex antibiotika , kräm och någon annan tablett. Känner att jag knarkar massa skit nu. Men vad ska man göra egentligen?

Jag är otroligt ful just nu så jag undviker verkligen alla speglar. Kommer inte bli någon mer skola för mig denna veckan om jag mina ögon läker såhär långsamt. Nätterna är det värsta jag vill inte somna, för när jag väl vaknar får jag knappt upp mina ögon :(

Tack och hej från den olyckliga lindan här!

Åh vad jobbigt!

Kommer komma efter sjukt mycket i skolan. pga av mina ögon kan jag knappt se något. Ögonen är svullna och allt är varigt. Fy tusan vad äckligt. Detta kommer ta dagar innan de lägger sig enligt doktorn.

Just nu ska jag ta och vänta så jag ser lite bättre och försöka plugga. Hoppas bara jag inte får en hemsk huvudvärk igen. Får de efter ca 15 min vid datan pga min hjärnskakning.

Livet är underbart , inte sant?!

bild från efter jag hade klippt mig i fredags!



Ser ut som en botoxkvinna

Fy tusan vad jag ser ut! , min ögoninflammation vad visst en allergisk reaktion. Var ju hos frissan igår och färgade ögonbrynen och ögonfransarna. Och så som jag ser ut så fattar jag att jag inte tål det alls. Jag har ALDRIG i hela mitt liv sett så hemska ögon.
Skulle leta efter en bild på något liknande och hittade en artikel om exakt samma sak jag vart med om + en bild. Fast mina ögon ser tillochmed värre ut en tjejens på bilden. Imorgon blir det akuten, hoppas jag ens får upp ögonen.

artikeln hittar ni här!

Hjärnskakning och ögoninflammation

Kan man ha mer tur? Nä jag tror inte de. Jag har en lätt hjärnskakning + ögoninflammation.

För att göra de hela bättre så ser mina ögonbryn hemska ut från igår. Var ju hos frissan och fixade ögonbryn / fransar och klippte mig. Så mina ögonbryn som skulle bli ljus bruna blev väldigt väldigt mörka. Asså fyfan vad hemskt det ser ut haha. Börjar ljusna lite nu men jag känner mig långt ifrån vacker haha.

Snart ska jag dra iväg och kolla när mitt lag spelar match. Som ni förstår så kan jag ju inte spela. Men heja kan jag ju göra iaf.

Anledning till jag inte uppdaterat alls nästan de senaste dagarna är för att jag egentligen inte ens får sitta vid datorn. Jobbigt men sant, speciellt när man har massa skolarbeten att göra. Jag förstår inte hur jag ska hinna!

Nu ska jag ta och äta lite och sen sticka och kolla på min match.

idag fyller även nilla 8år , grattis haha <3



Vart inne på akuten

Buu , bara jag som har fel på facebook?! Kommer inte ens in till framsidan, undra vad problemet är. Jag är ju smått beroende av Facebook haha.

Tänkte berätta snabbt vad jag gjort under dagen. Jag var i skolan till ca halv 3 då jag slutade sen stack jag hem snabbt och slappade en liten stund. Sen drog jag till Torget och skulle leta present till mamma men hittade ist kläder till mig. haha inte så duktig på att hitta presenter.

När jag kom hem åt jag snabbt middag och åkte sedan till vårdcentralens akut för att kolla mitt huvud. (har haft ont i huvudet sen jag slagit i de i söndags) Men tyvärr fanns de bara 1 läkare så kön var LÅNG! Pratade snabbt med kvinnan i kassan och berättade hur jag mådde och vad som har hänt. Hon sa då att jag nog har en liten hjärnskakning. Så imorgon ska jag boka akut tid hos min egna vårdcentral.

Nu ska jag kolla på Top model och sedan Sova. Imorgon blir de nog ingen skola för mig iaf.


Gäsp!

Åh gud vad jag är trött. Tänkte plugga när jag kom hem men fastnade framför datorn istället.  Ska snart sticka till frölunda torg för att leta efter en present till min mamma som fyller år på onsdag. Någon som har tips på vad man kan köpa?


Ett tips jag har till er iaf är billiga sminkborstar för bara 51 kr. Ni hittar dom HÄR!



kungarna av tylösand

Idag är det onsdag och kungarna av tylösand är på tv ikväll. Något bra under dagen iaf. Idag har vart en rätt seg dag hemma. Jag har haft en hemsk huvudverk sen i söndags så jag kunde inte träna idag. Mådde/mår verkligen dåligt idag.

Har suttit snart 2 timmar med en jävla spanska läxa och försökt lära mig massa glosor men dom vill inte in i mitt huvud. Kan vara för min hvuudverk men jag får verkligen damp. Jag brukar aldrig ha svårt med spanska, får la skylla på att jag slagit i huvudet haha.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet om jag hittar något roligt att shoppa. För jag har en liten idé ;D



på fredag ska jag även klippa mig , fixa ögonbrynen och och mina ögonfransar. Hoppas de blir bra men vet inte hur jag ska klippa mig. Funderar på samma längd som på bilden här över!



School is killing me!

Blä på skolan. Kunde inte uppdatera något igår eftersom jag var tvungen att plugga hela dagen igår. Hade företagsekonomiprov nyss och det var de jag pluggade på igår. Det gick faktiskt rätt bra , bättre än jag trodde.

Idag slutar jag 13:00 , sen blir det att sticka hem plugga lite och sen dra till träningen och köra hårt. Ikväll blir det att slappa framför TVn och bara njuta lite av livet haha.

Nu ska jag fortsätta min lektion , så vi hörs sen puss

vill utomlands och festa NU!


1


Next top model

Woho! Nu blev jag glad. Har suttit och pluggat lite nu blandat med att kolla på TV. Så nu slappar jag framför datorn bara. Såg även att säsong 15 har kommit ut på nätet av Americas next top model. Så då kan ni bara gissa om jag är på bra humör. Älskar serien top model. Någon av mina läsare som brukar se på de? :)

Nu ska jag kolla på 1 eller kanske 2 avsnitt sen lägga mig och sova. Börjar 10:55 imorgon , fyfan vad skönt. Har psykologi innan egentligen men väljer att plugga hemma för man får göra de. Fast jag ska sova istället haha. Har ju inte sovit så mycket i helgen.

Men godnatt



Snygg väska

Hittade nyss en sjukt snygg väska. Vet att de finns liknande väskor att köpa i Göteborg, tror dom kostar runt 500 kr tror jag. Men denna jag hittade kostar 365 kr och finns att köpa HÄR!



explosion

Åh känns som mitt huvud ska ramla av snart. Haft huvudverk hela dagen verkligen. Slog ju mitt huvud massa gånger igår, men de hjälper inte med att jag har slagit mitt huvud i väggen i morse och slagit i huvudet i en spegel på bussen idag. Tror inte jag har någon tur alls idag.

Idag skulle jag ju plugga , men hur de gick med den delen är en annan femma. Jag gick och sov för jag ville känna mig bättre. Men det hjälpte inte. Ska ta och sätta mig och plugga snart får ta och strunta i att jag har väldigt ont i huvudet.

Förlåt att uppdateringen är så sjukt tråkig just nu. Ska försöka hitta något roligt att tipsa om i nästa inlägg så kolla in senare!


Kill me!

Blää skolan är jobbig. Är hungrig och har ont överallt. Men nått positivt är att vi har fått skjuta upp vårt Företagsekonomi prov till Onsdag. Alltid bra med en extra dag att plugga. Idag slutar jag 16:40 , kommer ju vekrligen inte orka plugga allt idag så är happy happy happy att jag kan plugga imorgon med.

Nu ska jag bestämma med fanny vart vi ska äta. För jag vill ha MAT!


The last song

Dags att gosa ner sig i sängen och kolla på film. Ska kolla på the last song. Någon av mina läsare som har sett den?
Jag tycker den verkar bra efter jag såg trailern , så hoppas den är lika bra nu.
Vad ska ni andra göra ikväll då? Blir det att kolla film eller vad ska ni göra?

Något som är störande just nu är min huvudverk, har säkert fått den för jag har slagit i mitt huvud så många gånger idag, som ex blivit sparkad av en fot in i en vägg under matchen men de var inte med flit , sen fått en arm rakt i huvudet + massa annat. Nä nu ska jag sluta klaga och istället kolla på filmen. Sen blir det sova, så God natt



Hemma i Göteborg igen! ❤

Så! Nu är jag äntligen hemma i älskade Göteborg igen. Jag har ont överallt i kroppen efter allt slit under helgen. Vi har kämpat på grymt bra under alla matcher. Det har varit väldigt roligt att spela med de nya laget och nya goa tjejer. Alla är underbara bara tjejer.

Jag måste säga att de va grymt skönt att komma hem och bara lägga sig på sin säng ❤. Tror nog inte det finns något bättre än sin säng när man vart borta.

Just nu orkar jag inte skriva om allt som har hänt, men jag kan säga att jag kommer inte ha lätt att gå upp i morgon. 

SoChic.se


Spela JSM

Godmorgon!
Just nu håller jag på att packa väskan de sista innan vi drar till Småland (Anderstorp) och spelar SM. Kommer vara borta till imorgon så kommer uppdatera först imorgon igen så ni vet.

Igår var jag ju på tjejmiddag med jennifer, carro , julia , fanny , nina , felicia och tina. Det var väldigt skoj och god mat med en underbar tårta efter. Choklad <3
Vi satt och skratta tills vi inte kunde andas mer , vi hoppa runt och dansa och sjung och hade bara allmänt roligt. Helt underbara brudar. Runt 7 stack vissa till Kapten röd men jag stack hem och gosade bara i soffan med lite godis.

Nu måste jag packa klart det sista. Önska mig lycka till så hörs vi imorgon <3

Här är tjejerna jag var med igår fats denna bilden är tagen i Stockholm!



2 bilder från igår




Födelsedagbarnet!

Ja må hon leva ja må hon leva .... Grattis Carro på födelsedagen!
Nu är jag hemma igen efter skolan , har även vart i stan efter jag slutade. Idag var de ju bara 2 korta lektioner och sen 11:15 slutade jag och stack och käkade Thai.

Ska snart fixa mig för att sedan ta mig mig hem till Felicia på tjejmiddag. Vi är ett gäng tjejer som ska fira Julia (fyllde år för 1 vecka sedan) och Carro. Blir att göra middag och bara ha skoj. Sen vid 19:00 ska vissa sticka och lyssna på Kapten röd , men jag sticker då hem och packar istället. För imorgon åker jag ju till Anderstorp och spelar SM!

Dags att fixa sig, hörs

grattis carro :D



Jag ser helt sjuk ut på denna bilden haha 



dagens outfit



Godmorgon

Godmorgon cuties!
Igår spelade jag ju match men tyvärr förlorade vi. Men vi var grymma ändå och det var första gången vi alla i de nya laget spelade match tillsammans. Vi har bara tränat ca 2-3 veckor tillsammans med och då har vi inte alls vart många på träningarna. Så jag är stolt att matchen blev 12-17. För vi kämpade och hade skoj.

Och just nu sitter jag och borstar tänderna. Ska snart fixa mig och dra till skolan en snabbis. Har bara 2 lektioner och slutar 11:15,  how nice?!

Ska även försöka få tid hos frissan med klippning , inpackning , huvudmassage , färgning av bryn och ögonfransar + plockning av bryn.  Allt detta under ett besök kommer nästan somna. Men de blir säkert bra.


Dags för match

Nu ska jag sticka iväg på match i Varberg , hinner inte skriva mer nu vi hörs senare

Facelook

Hemma från skolan nu! Slutade ju vid 11:50 och efter det stack jag till Cafe vasa med Fanny , Nikolina och Sandra. Åt potatisgratäng med rostbiff och sallad , det är något underbart gott. Efter vi suttit där ett tag och snackat så stack jag in till stan med Nikolina och Sandra en snabbis. Kollade lite på vinterjacka och så.

Sen när jag kom hem hade jag fått ett paket på posten. Vad de är får ni se senare. Ni får även se en "facelook" bild idag. Typ första gången jag tar kort med min kamera på länge. Förutom Stockholm då.

Ska fixa en liten sak nu och sen ska jag äta middag och tagga för match i Varberg.





SoChic.se


Toppbloggarna!

Duktiga linda här igen! Har Engelska lektion just nu och vi ska jobba med att planera en egen lektion med varsin grupp. Men just nu är jag lite smått lat. Sitter och jobbar med min power point samtidigt som jag sitter och kollar på Toppbloggarna. Alltid bra med extra underhållning i skolan. Fast är ju inte så lång tid kvar av dagen just nu så överlever ändå.

Är det någon mer än jag som kollar på toppbloggarna? Själv tycker jag det är sådär, är alltid korta avsnitt + att de är massa upprepningar hela tiden.

Time 2 study now!

me and fanny in spain this summer :)


Grymt erbjudande!

Godmorgon, sovit gott? Själv hade jag grymt svårt att somna för allt jävla regn. Lät ju som bara den mot taket/fönsterna. Fast lyckades somna tillslut.

Tänkte tipsa om en sak jag hittade på en erbjudande sida. Idag var en GRYM deal. Du betalar endast 300 kr för massa saker som ex klippning, inpackning och massa massa mer till värde av 1400 kr. Ni hittar dealen HÄR!
Jag ska lätt köpa denna dealen!



Sprungit benen av mig

Nu är jag hemma från träningen och det känns underbart. Jag är sådär lagom seg i kroppen eftersom vi sprang ganska mycket under träningen. Kommer sova som prinsessan på ärten inatt haha. På vägen hem från träningen hade jag och fanny sjukt roligt. Snackade massa gamla minnen och så , människor måste trott att vi var dumma i huvudet när vi skratta så mycket.

Nä nu ska jag sitta och vänta på att kungarna av Tylösand (?) börjar. Och det ska jag kolla på i sängen och sen sova efter. Imorgon är det ju bara skola till 11:50 och efter det ska jag nog sticka hem och plugga och sova. Nice med sömn på dagen.

bara jag som är sugen att åka utomlands nu?





Gratisbio.se


Underbart

Hej igen, nu är jag hemma från skolan och ska snart ta något och äta innan jag sticker till träningen. Men jag ska nog ta och sova lite innan iaf. Så drar mig mot sängen sen blir det mat. Hörs senare snyggingar


I skolan

gäsp...
sitter just nu i skolan och har företagsekonomi. Håller på med massa uppgifter och jag är helt sömnig så vill bara somna direkt i min bok eller på tangentbordet. Fast det är en ganska kort dag , tror jag slutar kl 13:00. Min första korta dag denna veckan. Fast resten av veckan är kort, imorgon slutar jag 12:00 och på fredag 11:15. Lite skillnad på mina långa dagar då jag slutar 16:05 eller 16:40.

Dags att leka duktig. Time 2 study



 


Gosa i sängen

Nu ligger jag här i sängen och gosar med min kuddar och med mitt täcke. Sjukt härligt att bara slappna av. Ligger även och ser på en film på 5an. När den är slut blir det att stänga av TVn och bara försöka sova. Imorgon är en ny dag med både skola och träning.

Idag har jag inte gjort mycket alls efter skolan. Bara slappat och köpt hem en klänning på internet. Ni får se den när jag får hem den på posten. Men rosa är den , det är de enda ni får veta just nu iaf ;). Men man blir ju inte förvånad med tanke på att jag älskar rosa.

hittade gamla cam bilder från skolan som jag tagit med fanny hahah





Bilder på sin kuk!

Sjuka jävel , gick in på jockiboi's blogg. Han från kungarna av Tylösand. Såg att han hade lagt upp 2 bilder som är en ANING för överdrivna. Vad tänker han med?! bara jag som tycker han är en idiot?

Detta är bilderna.... lite för äckligt egentligen att visa på bloggen!
Idiot.



Snart dax för idol

Snart börjar idol , älskar verkligen nu i början när det är massa auditions eller hur det stavas. Roligt att se alla sjukt dåliga människor och älskar när man får rysa av vissa underbara röster. Kollade även nyss runt på idols sida och hittade ett klipp på en gammal kompis jag spelat handboll med. Hon är en sjukt go tjej och duktig på att sjunga . Kolla på henne här under



Känner mig helt fri

Nu när man är hemma från skolan så känner jag mig helt fri. Har ingen läxa till imorgon men behöver endå plugga. Fast om de kommer bli av är en annan femma.

Direkt efter skolan stack jag till Frölunda Torg för att kolla efter ett linne inne på Gina. Men tyvärr var de slut (fanns bara storlek 42 , precis som i stockholm) så nu kommer jag få sörja lite. Segast var att jag såg en 45-50 åring som hade på sig de linnet när jag skulle gå ut från affären. Tårar i ögonen för de lixom ;/

Nu när jag tänker på shopping så vill jag även köpa en ny vinterjacka. Hittade en på Wolff-wear men den var slutsåld den jag ville ha. Så får nog leta vidare. Men den såg ut såhär: Om någon vet nån liknande jacka får ni gärna säga till vart man kan köpa den.
jackan hittar du här (bannern under)


Wolff Wear

Jag är kär i kärleken!

Jag blev faktiskt chockad av min dröm i natt. Den var lite konstig och innehöll flera olika delar. I en av delarna drömde jag att jag fick en bebis. Åh fyfan vad gullig den var, jag tänkte inte alls på att jag blev en ung mamma för det kändes verkligen rätt. Men nu när jag är vaken så är en bebis de sista jag vill ha i den här åldern. Man vill ju kunna leva livet.

En annan del av drömmen var att jag var kär. En helt underbar känsla, speciellt när man får vara nära den man är kär i och nudda dens läppar och mjuka kropp. Fast tyvärr är inte denna dröm sann. Jag är inte kär! Men skulle mer än gärna vara. Jag är snarare kär i kärleken.

Nu ska jag börja sminka mig och välja kläder, sen blir det ut i det äckliga vädret och gå till skolan.


Wolff Wear


Nyss tränat!

Så nu är jag hemma från träningen. Har duschat och tagit en macka och en yoghurt. Sitter just nu och gör en spanska läxa med. Ska försöka förklara en bild med ord, men de är ju inte så lätt. Bilden är svartvitt och i väldigt dålig kvalité. Inte någon smart spanska lärare här inte, usch gillar henne inte ....

Hur skulle ni förklara denna bilden egentligen? Vad ser ni på den?



Nä nu ska jag ta och fixa mig för sängen så jag inte är lika trött som jag har varit idag. Vill iaf lyckas se fram till tavlan utan att allt är suddigt för jag är så trött.

Hemma från skolan

SÅ! Nu är jag hemma från skolan och jag är mer än trött. Jag känner mig seriöst döende. Jag är sjukt varm (har lite feber), mår illa och ont i huvudet. Kan nog vara för jag inte är så van vid så långa dagar i skolan. Har massa att plugga men jag orkar inte så ska gå och sova lite en stund sen har jag träning. Hörs sen puss

fler bilder från stockholm!





Råd & Rön...

Back in school. Har företagsekonomi just nu och ska börja med en uppgift om Råd & Rön.  Not fun at all.
Fattar inte hur jag ska orka denna veckan med skola. Kommer även åka bort lite med handbollen denna veckan. På torsdag ska jag till Varberg och till helgen ska jag någonstans i Småland tror jag det va och spela SM.

Nä nu ska jag plugga vidare.

fler bilder från stockholm!




Beställt hem!

När jag kom hem från Stockholm igår så hade jag fått hem min ring jag beställde hem. Och jag tycker det är sjukt snyggt med ringar men jag har inte så många så beställde hem en ring till nu. En döskallering som jag tyckte va väldigt snygg.
Vad tycker ni läsare om ringar då? :)



Påtal om ringar så hittade jag en sjukt snygg ring från Alexander McQueen



Underbar klänning!

Tänkte visa en fin klänning som jag såg inne i en affär i Stockholm. Jag blev helt förälskad, kolla in deras sida HÄR.
Dom säljer bla klänningar , skor (mina kenza skor finns där) , jackor , väskor och mer :)

Den klänningen hade verkligen vart nått att ha när man fyller 18 år , men är ju ca 6 månader kvar tills jag fyller år så är nog inte så aktuellt att köpa den klänningen nu. Men snygg som tusan är den och priset är 1245:- 


Jag vill bara..

SOVA! jag fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött. Okej jag kanske förstår lite men jag sov ju väldigt länge i natt så tycker jag borde vara pigg nu iaf. Kommer verkligen inte orka skolan imorgon, kommer ju somna direkt på bänken när jag kommer dit. Nu ska jag lägga mig i soffan och se om de är nått bra på TV.

Någon som vet om de är någon bra film ikväll eller snart? Spelar ingen roll vilken kanal för jag har typ alla man kan ha. Så tipsa om filmer på canal + och sånt med :)

lite fler bilder från stockholm




Min shopping i Stockholm!

Här kommer dom 2 sakerna jag köpte i Stockholm. Tyvärr gick vi inte runt i affärer så mycket så hann inte hitta något mer att köpa. Men mina Kenza skor är sjukt snygga. Dom kommer från affären Zoe och armbanden från H&M. Hittade även ett sjukt fint linne inne på Gina men tyvärr fanns bara storlek 42 kvar, en aning för stort om man säger så. Men ska leta efter de här i Göteborg istället.




bild tagen (BILDSPEL) från http://wysteriiasblogg.se/

Gratisbio.se


Bildbomb från Stockholm!

Godmorgon! Tänkte lägga upp lite bilder från våran resa i Stockholm. Kommer säkert en del 2 med eftersom jag inte kan ladda upp allt nu. Tyvärr glömde jag kameran dagen då vi var i Stockholms stadium och tävlade. Men de kommer säkert bilder därifrån med. Men här kommer lite bilder






Vår sjukt goda mat när vi gick ut i fredags. Mums vad gott haha











Hemma från huvudstaden

Nu är jag hemma från Stockholm igen. Känns sjukt skönt att äntligen vara i en stad man känner att man hittar osv. Det har varit ett par underbara dagar men tyvärr har man varit så himla trött hela tiden. Dom 2 första nätterna sov vi i ett klassrum och den natten vi stannade bodde vi på hotell vilket var underbart. Tyvärr är jag för trött för att lägga upp bilder från resan nu men ni får se bilder imorgon och mina underbara Kenza skor jag köpte med.

Nu ska jag dra mig mot sängen och sova väldigt länge. Har saknat min säng som bara den under dessa dagarna.

God natt!

en bild från när våran klass klädde ut oss.



Godmorgon

Som jag sa igår så skulle mitt alarm ringa 03:50 och det gjorde de med. Det var inte en enkel match att gå upp då. Var ju verkligen sjukt seg i min kropp och trött i hela huvudet. Om ca 15 min går min buss till centralen så jag bör nog packa de sista nu och gå till bussen. och vi hörs när vi hörs ;) ha en bra dag puss

Dags att sova!

Nu är det dags att försöka sova. 03:50 kommer larmet ringa och då måste jag ha energi att gå upp och sedan ta bussen till centralen. Vet inte om jag uppdaterar i natt eller inte och sen kommer jag nog inte kunna uppdatera när jag är i stockholm. Men vi får se. Nu ska jag sova iaf. Godnatt

Dags att packa!

Latmasken linda här! Imorgon 05:45 ska vi ses på centralen och 06:00 går bussen till Stockholm. Men duktig som jag är så har jag inte ens börjat packa än. Har bara hunnit med att ta fram väska och lagt mitt batteri till kameran på laddning.

Frågan är vad man ska packa med, blir typ leggings , linnen, tröjor/tunikor , klänningar , idrottskläder , sovkläder , smink och massa massa mer. Jag börjar bli osäker om jag ens kommer få plats med allt. Får la ta flera väskor eller nått. Är väldigt skoj att vi stannar en extra natt och bor på hotell. Sen har vi även bokat bord på en restaurang på fredagskvällen.

Nä nu får jag ta och packa , vi hörs snart igen.



Skorna har kommit

Gött när jag kom hem från skolan hade mamma hämtat ut mina skor åt mig. Hade även fått hem 2 andra paket. Mina hörlurar och min oasis dust it. Älskar verkligen mina nya skor , snygga och bekväma.

Men nu är jag sjukt stressad , måste plugga men fanny har vårt arbete på datorn och hon har inte skickat de till mig än så kan inte jobba och jag måste sticka snart på träning , hur ska jag hinna?! :(

Får försöka plugga utan arbetet , så får vi se hur det går.





I skolan

Godmorgon! Just nu sitter jag i skolan och har företagsekonomi. Lite boring men måste verkligen jobba hårt för vi ska vara klara med vårt arbete imorgon och göra en presentation. Idag är slutar jag 16:40 asså helt sjukt lång dag. Sen på kvällen har jag träning och måste plugga , hur ska jag hinna?!

Dags att plugga vidare nu iaf...


Bitch , bitch och bitch

Åh stackars människor som snackar skit hela tiden. Sitter och kollar på 5an när hemmafruar håller på och diskutera , de är ju fan som en jävla catfight. Hur orkar man snacka så mycket skit? Fast tjejer är ju tjejer.

Påtal om skitsnack, varför är det så typsikt att tjejer alltid snackar skit?! Gör vi tjejer de för att vi är osäkra i dem vi är eller vad är de? Om jag får säga vad jag tror de är så handlar nog mycket om avundsjuka eller svartsjuka. Om man ex snackar skit om en tjej och försöker trycka ner någon annan så gör man de säkert för att själv känna sig bättre. Men tro mig , det hjälper inte!

Bara för man säger nått negativt om någon annan blir man inte snyggare eller bättre som person. Snarare fulare enligt mig. För hur en person beter sig kan göra en person ful. Så snacka inte fult för då blir du de , iaf i mina ögon.

Jag kan säga att jag hat haft turen att inte ha kompisar som snackar skit, så tack för att ni finns <3

SoChic.se


Omg stackars tjej

Sitter just nu och kollar på Fear factor USA på TV. Och under reklamen sökte jag på youtube på fear factor så hittade jag en video med en tjej som var tvungen att klippa en HEMSK frisyr. Kolla på videon så får ni se hur det blev


Boka hotell: CHECK!

Godmorgon :)
Gud vad jag är seg i min kropp känns som jag skulle kunna sova i typ 20 år till. Men var tvungen att gå upp för jag skulle duscha och plugga men de har jag inte börjat med än. Ska plugga med Fanny sen men jag orkar verkligen inte åka någonstans.

Vi har ett arbete som ska vara klart till Tisdag. Och vi är inte ens klara än. Känner stress och att jag inte vet hur vi ska presentera vårt arbete. ( Vi håller på att starta eget företag fast mer på skoj, dvs vi startar inte de på riktigt ) Men efter tisdagen är de ju ingen mer skola. Blir stockholm ons-fre med skolan sen en extra natt med några tjejkompisar.

Hotellet är nu bokat och vi kommer bo ganska centralt om jag har rätt. Här kommer lite bilder på där vi ska bo.




Filmkväll

Kvällen blev inte som planerad , tänkte egentligen gå på fest men jag var verkligen sjukt seg så orkade inte men tur var så blev festen inställd med. Så lika bra att jag inte planerade att gå då. Så nu under kvällen har jag bara kollat på film , segat och pluggat lite. Verkligen hemskt att plugga en lördagskväll men de kändes bra. Kände mig sjukt duktig iallafall.

Förut efter jag hade köpt biljetter så var jag i stan snabbt. Köpte med mig en mascara
L'ORÉAL TELESCOPIC EXPLOSION.
Någon som har testat den och vet om den är bra eller tips hur man ska använda den?




Bilder och videos från igår

Här kommer lite bilder och videos från igår. Tog tyvärr inte mycket bilder alls. Men ni får se lite iaf.

Nikolina , fanny och sandra :)



Två sjukt goda tårtor. haha den bruna ser la inte så god ut men smakade gott gjorde den iaf.



god välkomstdrink  , vin , drink mix , sprite och hallon :)



fanny och jag


söta nikolina :)




Biljetten är köpt!

Så! Nu är jag hemma igen och biljetten till tåget är köpt. Nu är det bara en sak kvar, att boka hotell. Om ca en timma kommer Nikolina hem och då ska hon ringa och boka ett hotell i Stockholm. Sen är är allt klart . Nu ska jag gå och sova lite för jag var uppe så tidigt så jag somnar snart haha. Hörs snart

Godmorgon

Godmorgon från trötta Linda. Klockan är 9 på en lördag och jag är vaken. Ska snart ta och åka in till Centralen och köpa tågbiljetter med ett par kompisar.

Men igår var jag ju på tjejmiddag. Var verkligen skit mysigt , god mat och dricka. Älskade välkommsdrickan som var vin med sprite och någon dirnkmix + hallon i , Mums. Vi åt även två goda tårtor , fast man orkade knappt nått men dom var sjukt goda. Var härliga brudar där igår som jag aldrig träffat innan så var skoj att lära känna fler.

Igår såg de en aning roligt ut när jag , nikolina och fanny skulle öppna våra vinflaskor. Alla andra som inte skulle dricka fick hjälpa oss med dom. Inte så lätt att öppna 3 flaskor där korkarna inte vill upp haha. Vi var tvungna att filma när vi skulle öppna de för de såg så skoj ut haha. Ni får nog se den senare idag + bilder för jag ska åka närsomhelst till centralen.

Så vi hörs snart, puss 



Tjejmiddag!

Nu är jag hemma från skolan. Har även vart och letat present sjukt svårt är de. Jag är verkligen sämst på att hitta nått att ge andra. Men får åka in till stan efter min träning med Fanny och kolla present.

Kommer nog inte uppdatera fören imorgon eftersom jag nog kommer komma hem senare i natt. Och imorgon ska några tjejer även sticka till SJ och köpa tågbiljetter till Stockholm för de är REA imorgon , snacka om timeing. Alla biljetter i klass 2 kostar bara 149 kr. Snacka om bra ;D

Men nu ska jag packa och fotografera lite innan jag drar till träningen. Puss


i skolan

Godmorgon , Just nu sitter jag i skolan och har engelska. Ska läsa på om hur man skriver CV och personligt brev , men tyvärr fastnar jag på andra sidor på internet´.

Sitter även mest och skrattar åt Christoffer, han berättade en sak som hände igår och den saken är fan sjuk hahaha. Hoppas inte de händer mig någon dag iaf. Nä nu ska jag inte vara taskig och skratta mer.

Dags att typ försöka plugga lite , eller nått .


måste hinna köpa present idag med.

SoChic.se


Skorna är beställda...

Nu är skorna beställda. Kände verkligen att jag behövde nya skor så klickade hem dom direkt. Hoppas jag får ett sms på måndag om att skorna har kommit. Jag tog express frakt så jag får dom snabbare, vill gärna ha nya skor när vi åker till Stockholm på onsdag.

Just nu ska jag duscha och sen kolla på TV. Längtar till helgen som bara den. Imorgon blir det skola och jag slutar 11:15 , lyx jag vet haha. Sen efter skolan blir det sticka till stan och leta present till min söta kompis Sandra. Hon fyller år på måndag och ska ha tjejmiddag imorgon. Så efter min träning imorgon sticker jag hem till henne , äter god mat och dricker vin.

På lördag så blir det nog att vara med min söta kompis Caroline ifall de skulle bli så att jag inte ska på tjejmiddag då igen. Men tror vi tjejer skulle ha de senare i veckan innan Stockholm eller nått. Så ska bli skoj att träffa Carro om jag kan. Grymt go brud.


Dags att duscha , Byyee



Skor

Snark.. Åh blir så himla trött av skolan. Förut när jag kom hem efter skolan så åt jag middag och gick sedan och sov en stund i soffan. Verkligen skönt om jag får säga det själv. Men nu har jag samlat lite energi och precis bakat en kladdkaka , hur den smakar får jag la se sen, ska låta den stå och svalna. Ska ta och duscha snart oxå så mitt hår hinner torka lite innan jag lägger mig. Ganska jobbigt att ha sjukt långt hår som aldrig vill torka.

Har även suttit och kollat på skor på internet. Hittade ett par som var helt okej inne på ellos.
Vad tycker ni om skorna?



Godmorgon!

Godmorgon alla vakna människor ;) haha
Just nu sitter jag vid datorn stressad som bara den. Ska snart sticka till skolan och ha spanska först och vi ska ha läxförhör :( usch . Sen senare har vi engelska matte och idrott tror jag. Efter skolan ska jag och fanny fixa med en sak och efter de sticker jag nog hem och pluggar en massa. Fast kommer fastna vid datorn säkert. Duktig som jag är..

Vad ska ni göra idag då? Skolan med eller?



Älskade..

Min älskade Id puder borste kom för några dagar sen and i love it :D , sjukt mjuk och bra. Måste verkligen tipsa om denna borsten för alla som har mineralpuder. Sminket blir bra täckt och så + man känner sig mjuk och len i ansiktet.
Borsten finns att köpa lite här och där på Internet men även i vissa butiker. 


Home from school

Är nu hemma från skolan och måste plugga spanska och företagsekonomi. Men måste nog sticka och kolla på min träning med om jag har otur. Hatar att jag har varit sjuk så jäkla länge. Min tränare hatar mig typ men vad ska jag egentligen göra?!

Idag har vart en små seg dag men vi har snackat lite om resan till Stockholm med. Jag och 3 andra tjejer planerar även att stanna kvar en natt extra. Då får man mer tid för shopping, kolla runt och lite sånt. Om jag stannar så blir det med dom tre goa tjejerna Nikolina , Sandra och Fanny.

Men nu måste jag verkligen plugga så vi hörs


SoChic.se


Hej!

Hej Carro! jag vet att du ser detta ;) hahha
Min uppdatering suger för jag orkar verkligen inte men ska börja snart igen. Så kika in i bloggen för jag börjar nog idag eller imorgon. Puss

RSS 2.0