School!

Usch fy och blää! , Nu är ju lovet slut och detta blir andra dagen i skolan efter lovet. Orkar verkligen inte med allt och denna veckan har vi mycket med vilket gör att jag bara vill ha helg nu! På fredag har vi nationella i matte b och ska lämna in en essä i svenskan.

Men jag vill gärna ha helg nu! Då har jag rätt mycket planerat. Blir utgång på fredag , match på lördag (kanske utgång på kvällen) och sen på söndag blir det filmkväll med carro. Ska nog även trycka in ett träningspass där med.

Igår var jag duktig och stack direkt efter skolan till gymmet med fanny och körde zumba. Sen blev de hem snabbt och äta och drog sen en snabbis till Victoria där jag fick 2 presenter (en ring och en kuvertväska) perfekta presenter. Sen efter de drog vi in till stan och tränade handboll!

Nu ska jag fixa mig sen blir det skola!



Karisma!

Trötta linda här! Igår var en stressig dag och hade mycket att göra!
Hade ju först "barnkalas" med tjejerna och vi var bla på brandstationen och åkte upp i hävarmen och gick runt i stationen och kolla. Sen gick vi hem till mig käkade, spelade kinect och bara umgicks.

Senare drog vissa tjejer på fest samtidigt som jag och jennifer stack på förfest med god champange, shottar och annan dricka. Vid 20 i 12 var vi vid Karisma och var där ett tag och dansade loss! Jag och jennifer ägde dansgolvet och drack goda drinkar. Veckans drink var väldigt god!

Så nu dagen efter sitter jag fortfarande i mjukis och är sjukt trött! Funderar på att gå ut och ta ett glas vin eller cider senare. Vi hörs !



Sticky fingers!

Jävlar vilken grym dag det var igår!! Efter släkten var här så kom jennifer och vi fixade oss snabbt sen åkte in till stan för att träffa erik. Sen gick vi och köade till sticky medans vi träffade andra goa brudar i skolan.

När vi kom in så väntade vi på när top floor öppnade och då blev de grymt ös! Vi tog plats i baren och drinkar , shots och cider beställdes in. Vi var kungar i baren kan jag säga!! , Fick hjälpa massa med att beställa eftersom de va väldigt svårt att få bartender till sig. Sen att man blir bjuden på dricka tackar man inte heller nej till!

Senare blev de ut på golvet och ösa på ordentligen. Senare fick jag komma upp på scen till DJn de va FETT! haha. Kvällen fortsatte med massa dans. Efter många timmars dansande drog vi oss vidare till donken och köpte lite fyllekäk. Efter maten drog jennifer och jag hem till mig , käkade chokladpudding och sov!!

Jag ba måste tipsa om en grymt god drink jag drack igår, Rosa Pantern. smakar exakt som milkshake jag säger bara ååh , orgasm i munnen!

Tack för en grym kväll!


I'm fucking eighteen!!

Wihooo! Nu är jag äntligen 18!! Dagen jag har längtat efter länge :D
Idag blir det en dag som mycket händer. Just nu ska jag börja fixa mig och sedan dra till gymmet med Marcus. Sen vid 15 kommer gästerna och då blir det att äta mat och öppna paket :D 

Sen vid halv 6 kommer jennifer hit och de blir lite förfest innan vi drar vidare ut i Göteborgs nattliv!! Vi ska göra stan osäker!! :D

Nu ska jag gå och fortsätta att njuta av dagen! ha d bra :D


Ska ta min Subway oskuld!

Det är en aning skönt att ha lov. Sova hur länge man vill och lägga sig när man vill! Fast blir lite tjatigt men lovet blir nog roligare imorgon. Då jag äntligen fyller 18 och kommer kunna gå ut på klubbar! Skulle verkligen behöva plugga men har ingen motivation till de alls. Fy tusan va olockande de är , finns det ett ord som heter så? haha. *

Men nu ska jag börja fixa mig och dra in till stan och träffa massa vänner och gå och käka på subway. Första gången i mitt liv så blir som jag tar min subway oskuld hahah.

Men hörs senare!


Köpt nya skor!

Har man tråkigt så har man. Orkar verkligen inte fixa mig och åka in till stan så jag satt och shoppade ett par skor på nätet istället. Tyckte skorna va väldigt snygga synd som tusan att tån inte var stängd då hade dom vart sjukt snygga enligt mig! Men de kommer nog funka ändå. Ville köpa ett par mer "täckande" klackskor att ha nu under vintern när man ska börja gå ut på klubbar och krogen.

Nu tror jag nog jag ska ta och äta lite frukost och ta mig en dusch. Vi hörs!



Bilder från igår!

Som jag lovade så skulle jag lägga upp bilder från igår. Så här får ni lite bilder. Finns över 200 bilder på Facebook men orkar bara lägga upp några haha!


Söndag 13 Februari

Godmorgon! Hur mår alla idag då? Själv mår jag som jag förtjänar , vilket är att jag mår bra! Brukar snarare vara att man brukar må dåligt när man säger så haha ;) Men jag mår toppen förutom min förkylning!

Igår var vi hemma hos Erik på fest och det var en väldigt bra kväll. Blev mycket dans till gamla hitlåtar och massa annat. De tog tillochmed in en kundvagn i huset som dom senare la i Eriks säng hahah. Undra hur han reagera när han skulle lägga sig och insåg att det var en kundvagn i sängen?! Bilder kommer upp i bloggen senare :D

Men nu lämnar vi kvällen och tänker på den nya dagen istället. Så nu ska jag snart käka frukost och sedan dra mig vidare till Frölunda Torg. Fyller ju år på torsdag så ska se om jag hittar nått att önska mig. Så vi hörs senare Pusss


Tjejmiddag hos jennifer!


Är nu hemma från en väldigt mysig tre-rättersmiddag hemma hos jennifer. Hon fyller 18 idag så vi firade henne. Är tyvärr för trött för att skriva om kvällen men ni får se massa bilder istället för nu måste jag verkligen sova innan jag bara däckar. Godnatt!







LOOOOV

Jippiie!
Nu är det lov fy tusan vad härligt. Så ikväll blir det att fira Jennifer som fyller 18 imorgon, blir middag med goa brudar! Och imorgon blir det fest med massa goa vänner för att fira Erik som fyllt 18 men så firar vi även jennifer imorgon med! Blir mycket firande av människor som fyller år nu, men det gillar vi!

Nu är jag lite smått utråkad så sitter och leker lite med några bilder på mig från idag. Här är några bilder som jag har lite tråkigt med!


Bara en vecka kvar som omyndig!

Tänk vad tiden går fort. Om en vecka så kommer jag vakna upp med ett leende på läpparna och tänka äntligen! jag är fucking 18 år. Så om en vecka blir det äntligen krogen och festa loss! Fast nått negativt är ju att jag kommer bli pank. Men men lite skoj får man väl ha i livet?!

Nu ska jag fixa klart mig och sen dra till skolan. Yey... not!


Godnatt!

Klockan är snart halv 12 och jag är väldigt seg. Ska ta och dra mig mot sängen och sova. Låter ganska lockande. För imorgon börjar jag kvart över 8a. Vilket betyder ingen sovmorgon. Så nu säger jag Godnatt och vi hörs imorgon! Puss

Ajuste beställde hem ett skal till min ipod idag. Rosa med massa bling bling. Så nu väntar jag på både ipod saker och nya skor på posten!


Äntligen har jag klippt mig!

Nu är jag hemma efter skolan. Började 12:10 idag men vid 09:30 hade jag tid hos frissan. Klippte mig äntligen så skönt att få bort de slitna topparna. Förut så fick jag ett samtal från banken att mitt ID kort var klart så jag stack till torget och hämtade de och shoppade samtidigt lite underkläder. De kan man aldrig få nog av!

Bilder på mitt nya hår!


Bilder från i fredags!

Äntligen har bilder från fredags kommit upp på Facebook så tänkte bjuda på lite random bilder. Se och njut!


Vilket skal?

Tänkte köpa ett skal till min ipod , så vilket av dessa är snyggast? :)
Eller ska jag bara ha ett "genomskinligt" ?
1.

2.
3.

OMNIA - EIGHTEEN CARATS OF GOLD

Åh shit vilken grym kväll det var igår. Huvudet och allt mår bra eftersom jag bara drack på mina cider med alkoholhalten 2,25 , jag vet jag är coool! Men nått som gör ont är mina fötter. Inte den bästa behandlingen mot fötterna att gå runt i 13 cm klackar i flera timmar och dansa på som bara den. 

Var ju verkligen lyckat igår. Man träffade på många nya människor och gamla vänner. Hände även lite smått roliga saker som inte nämns här ;) . Bilder kommer nog upp senare idag eller imorgon.

Idag fick jag även en ny ipod. En ROSA <3 blev ju av med min i december när jag var och fika. Dumma tjuvar säger jag bara :/. Köpte en ipod nano 5th generation , den har kamera med vilket är bra. 

Men nu ska jag snart ta mig en dusch och sen plugga. Och ikväll blir det en efterlängtad kväll tillsammans med Caroline . Det blir film och ansiktsmasker , mys mys

Resan betald

Duktig flicka har jag varit idag. Har inte suttit vid datorn förens nu. Har ju haft studiedag idag och bara pluggat, tränat och betalt resan. Så nu är det 100% säkert att de blir av. 

Finns inte så mycket att skriva om eftersom jag inte gjort så mycket idag. Men som vanligt så tänkte jag tipsa om en ring idag med. Dagens ring kostar bara 19 kr och då är frakten gratis, du hittar den HÄR!

Inspiration

Helg redan nu!

Nu är skolveckan över. Eller all tid som måste spenderas i skolan iaf. Tyvärr har jag ganska mycket att plugga hemma men jag får sova hur länge jag vill.

Lite snabbt om dagen: Först var de skola från 08:15-13:00. Sen kom jag hem och skulle plugga lite och de gjorde jag men tyvärr somnade jag. Man blir ganska trött när man måste gå upp vid 6 på morgonen. Men efter jag hade sovit var det att dra in till stan och träna handboll. Jobbigt men roligt som vanligt. Sen blev det att åka hem och duscha samt kolla på TV. Hur skönt som helst.

Nu sitter jag här framför datorn och funderar på att sätta på en film eller lägga mig för jag är så trött. Men sitter även inne på lookbook , min nya drog?! Så bara för jag har tråkigt så ska jag tipsa om en till ring idag.

Denna ringen kostar ca 70 kr och man hittar den HÄR!
Inspiration


Ring

Gäsp! Sitter i skolan och har Företagsekonomi. Vi håller på med bokföring så är ganska segt och denna lektionen är lång med. Fast om ca 50 min är det äntligen lunch. Är väldigt hungrig och jag har en liten knepig vän bredvid mig vid namn fanny som säger att hon är hungrig 1 gång i minuten haha.

Men nu tänkte jag tipsa om en ring. Den kostar ca 64 kr och då är frakten Gratis. Ni hittar den HÄR!. Kolla även bilden under som är inspration.




Skulle vilja sova vidare..

Godmorgon... fast skulle gärna vilja säga godnatt! Jag är ingen vidare pigg idag, men jag kommer nog få mer energi senare. Då är frågan vad händer idag?! Och svaret är skola och senare blir det träning. 

Nu sitter jag och sminkar mig och behöver egentligen stressa lite men är för trött för de. Får nog ta en buss senare fast kommer komma i tid ifall bussen inte bestämt sig för komma sent som vanligt.

Glöm inte att kolla in i bloggen senare då jag visar inspiration på ringar och även visar dagens ring!

Bjuder på lite ögongodis från lookbook


Aerobic dans

Hahhaha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Förut var jag och fanny på aerobic dans. Det visade sig att det var en fortsättning efter aerobic 1 och 2 och att det skulle vara sjukt högt tempo. Det kan jag säga att det stämde. Jag och Fanny var nog nått av de sämsta men samtidigt roligaste många har sett på länge. Jag var påväg åt ett håll samtidigt som fanny åt ett annat och sen vänder man sig om och går in i varandra. Aja vi ska nog ta och testa Aerobic 1 och 2 först innan vi ens vågar sätta våra fötter inne i den salen igen.

Bara för det vart så hemskt väder med massa regn och rusk så lägger jag upp en fin bild på en snygg modell som verkligen får än att vilja ha sommar NU!


Tips på snygg ring!

Så nu är jag hemma igen. Mitt utvecklingssamtal gick bra och så har jag även vart och fikat hos mormor och morfar. De blev väldigt glada när jag kom (eftersom jag "överraskade" dem). Bestämde med dom att jag skulle sova där efter festen på fredag och även om att jag ska få låna deras lägenhet mellan ca april-sep . Den står ledig och då kan jag bo där. Rätt nice med en helt nybyggd lägenhet, fin som bara den.

Men som jag lovade förut tänkte jag visa snygga ringar. Men kom på att jag kan visa en ring om dagen istället. Så detta är den första. Själv tycker jag den är sjukt cool. Och priset är GRYMT! Den kostar bara ca 45 kr och då är frakten inräknad (eller aa den är gratis) Ni hittar ringen HÄR!


Tisdag 1 Februari

Godmorgon! Sovit gott? Själv sov jag sådär för jag låg och drömde en ganska seg dröm. Så låg och spände mig och fick ont i nacken. Usch inte skönt alls men de börjar släppa nu.

Snart ska jag en snabbis till skolan på utvecklingssamtal. Tyvärr jobbar mina föräldrar och kan inte följa med, så måste gå själv för första gången i mitt liv. Sen efter blir det att sticka till stan och köpa med mig lunch + bulle hem till mormor och morfar. Ska överraska dom lite samtidigt som jag ska fråga om jag kan sova hos dom på fredag. Ska ju på fest då och de blir mycket enklare om jag sover där.

På tal om ingenting så måste jag säga att jag älskar med stort Ä snygga ringar. Så därför tänkte jag senare idag göra ett inlägg med snygga och billiga ringar. Check it out later!


RSS 2.0