Julkalendern iår - Superhjältejul i årets julkalender

Tänk vad tiden går fort. Är redan första December imorgon. Det betyder även att julkalendern börjar. Och i år är det Superhjältejul. Själv kollar jag inte så mycket på julkalendern men det kan vara skoj ibland. Man känner sig lite som ett barn då. Eller gör inte ni de? Jag kan till och med kolla på det med min mamma ibland.
Julkalendern sänds varje dag, med start den 1 december och avslutning på julafton.

Varje dag kl 7.15 samt kl 18.45, både i SVT1 och SVT Barnkanalen.
Men när jag tänker efter så tycker jag att Mysteriet på greveholm var den bästa julkalendern av dem alla. Vilken tycker ni mest om?

Jag tycker att de som var för ett par år sedan var bättre än dem som är nu. Men vi får ju hoppas att årets julkalender underhåller många.


Såhär beskriver SVT den nya julkalendern:

Superhjältar, superskurkar, äventyr, humor och massor av musik - det är ingredienser i årets julkalender: Superhjältejul. Superhjältarna är Supersnällasilversara och Stålhenrik, och superskurkarna är många och otäckt påhittiga för att göra livet surt för jordens barn. Huvudrollerna spelas av Sara Edwardsson och Henrik Ståhl. I rollen som superskurkarnas superskurk möter tittarna ingen mindre än Eva Rydberg. För regi svarar Carl Englén.

Ny tävling i bloggen



Ikväll eller imorgon kommer en ny tävling upp i bloggen. Och priset är från dunken.se , och denna gången kan både killar och tjejer vinna. Bra va? ;) , men vad de är får ni veta ikväll eller imorgon om jag har tid.

Nu ska jag iaf byta om och sen träna. Vi hörs söta läsare!

Segt att plugga

Är hemma nu och håller på att plugga. Kan säga att det är segt som bara den , man vet knappt var man ska börja. Men jag håller iaf på att läsa en spanska läxa som är till imorgon just nu. Ska snart börja att byta om för träningen sen. Slutar halv 10 så kommer inte orka plugga när jag kommer hem . Så imorgon blir det massor med plugg. Är så sjukt jobbigt eftersom det är mycket grupparbeten och de går nästan inte göra hemma.

Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

hahahahahaha kolla mitt ansiktsuttryck ser ju ut som en tjock kines :(
inte så bra på att göra grimarser


Sitter i skolan och pluggar

Har egentligen slutat men sitter här med Fanny och skriver någon historia uppgift om en artikel om Bellman. Inte så roligt för vi båda ahr huvudvärk och mår inte bra. Vi är sjukt stressad över allt vi har i skolan denna veckan. Någon som vill plugga åt oss?

Men nu ska vi fortsätta , vi hörs senare ;)


Frukost time

Frukost time ohyes. Sitter och äter vörtbröd med ost och ett glasmjölk , åh vad glamoröst eller inte :) haha . Men orkade inte göra nått speciellt. Skulle göra Smoothie men gick upp 15 min senare så orkar inte. Sen orkar jag inte diska mixern eller nått sånt haha. Får nog göra smoothie när jag kommer hem. Någon mer än jag som älskar smoothie? , det ska vara banan , bär och vaniljyoghurt <3

Men nu blir det att stressa lite, sen dra till skolan och träffa alla underbara människor och bara snacka bort mattelektionen om vad som har hänt i helgen. Fast har matteprov på fredag så det skulle nog inte vara så smart (n)
Glöm inte att du kan spela och vinna massa pengar till julklappar ;) Spela & Vinn - €1000 Gratis



Godnatt

Nu är det äntligen dags att sova. Har kollat på Robinson, bakat kladdkaka , duschat och nog hittat en julklapp till älsklingen. Men vad det är kan jag tyvärr inte säga eftersom min pojkvän läser min blogg. Kan ju inte precis säga till honom att blunda haha ;)

Men vad har ni andra läsare hittat på till era pojkvänner , dvs dom som har pojkvänner haha :) Eller har ni kanske hittat julklappar till någon i familjen, kompisar osv?



Något bra på TV?

Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer


Är det nån som vet om det är något bra på TV idag? Just nu sitter jag bara och gäspar och ska snart gå och duscha. Men vill veta om det är nått bra på TV när jag kommer tillbaka. Eller så ska jag kanske sova. Kom ju hem kl 3 i natt och sov bara till 10. Så min energi är inte till 100 % .
Men tillbaka till det jag ville veta. Är det något bra på TV ikväll? Ska gå och äta en apelsin nu. Vi hörs.

Glöm inte att vara med i tävlingen i min blogg där du kan vinna underkläder.




jag och älsk igår.



Lite bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår. En sjukt lyckad kväll även om det tog oss ca 30-40 min och ta oss mellan 1 hållplats. Så blir det när man tar hand om fulla människor som inte ens kan stå upp (y). Så ett tips till er, drick inte för mkt ;)
Nu ska jag iaf baka kladdkaka och sen kolla Robinson (y)


@ julius place

Sitter just nu hemma hos julius och myser i sängen. Vi är rätt sega efter gårdagen om man säger så. Kom hem runt 3 och vi gick upp vid 10 så inte så många timmars sömn. Men kommer nog somna gott ikväll iaf. Sen när jag kommer hem så kommer massa bilder från igår upp.

Hörs senare (L)

Dags att fixa sig

Äter på en äcklig fiskgratäng nu, massa ben i den så jag mår illa. Ska snart börja packa väskan och sen dra hem till Julius. Ikväll blir det fest och sen sova hos honom. Taggar som bara den inför ikväll.  Men måste gå snart och har ingen anning om vad jag ska ha på mig. Tyck lite synd om mig :(

Men måste stressa mig lite nu. Tror nog vi hörs imorgon annars om jag har tur kan jag kanske skriva lite snabbt hemma hos Julius. Men hoppas ni får en grym kväll!

Partyyy


Godmorgon - tävling snart i bloggen

Kanske lite sent att säga godmorgon. Men jag gick upp 20 över 12 och vid 13:00 så skulle jag sola samtidigt som Julius åkte hem. Så nu är jag och hemma lite brunare.

Ikväll ska jag vara med Julius igen. Ska bli mys, inte riktigt bestämt än vad vi ska göra men vi har lite planer.
Vill ni veta en till intressant sak? ;) . I nästa inlägg kommer en tävling ut. Priset är ifrån Evasunderkläder.se så det kommer bli nått coolt ska ni se :D .
Här är priset iaf, eller ja ni får se en riktig bild i nästa inlägg.

Ni kan ju gissa temat iaf.

Spelexperten.com - Spel i mängder!


En trött linda

Jag sitter i sängen just nu med min älskling. Har inte kunnat uppdatera för jag har vart med Julius hos hans kompis Leo med hans flickvän Jessicka . Vi har spelat spel, vart ute och sparkat på en paff fotboll och kollat på film.
Vi ska snart bädda ner oss i sängen och sova. Ska bli hur skönt som helst. Orkar inte skriva mycket mer, somnar snart. Så vi hörs imorgon. puss




En gullig bild på min söta Julius
Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

Home from school

Nu är jag hemma från skolan, så äntligen helg. Dagen började med min sista Religion lektion i livet :) . Den lektionen gick helt okej, satt och diskutera hela lektionen. Sen hade vi matte, tror jag räknade ca 2 tal på hela lektionen satt inne på min ipod och sökte runt lite på dunken.se. Hitta massa coola saker där.

Men efter matten så stack några i klassen till Sibylla. Skulle egentligen till Paprika men de andra övertala mig och Fanny att gå till Sibylla. Vi gick i massa massa lera. Skrek massa gånger för jag var så nära att ramla hela tiden haha.

Sen åkte jag en snabbis till Frölunda Torg för att kolla på nya Gina tricot. Var massa människor där så gick efter 5 min. Man orkade inte med alla människor.


Fanny och jag




Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!


Godmorgon

Godmorgon söta bloggläsare! Hoppas ni har sovit gott. För det har jag gjort iaf. Vill bara säga att de är roligt att läsarna ökar varje dag! Det är verkligen skoj.
Nu har jag precis ätit en god frukost. Så gott med vörtbröd som börjat komma nu lagom till Julen. Fast jag tycker ändå att det kommer för tidigt. Man tröttnar nästan på det.

Nu ska jag snart ta och sminka mig , fixa håret och klä på mig. Sen blir det dags för skola. Skönt att man slutar tidigt iallafall. Lixom hur många slutar 10:55 varje fredag?

Min frukost.
Det går neråt för att det är en ny dag!

Dags att sova

Nu är det dags för mig att sova, kommer ha en underbar dag imorgon. Börjar 08:15 med min sista Religion lektion i kanske hela mitt liv. Sen har jag matte och 10:55 slutar jag. Blir att gå till nått gott ställe och äta lunch sen sticka till Gina tricot's öppning på Frölunda torg. De öppnar en ny affär där i morgon. Skoj skoj , Men längtar till de öppnar New Yorker.
Men vi hörs imorgon. Puss



Video från när vi åkte skridskor

Spelexperten.com - Spel i mängder!

Nu är jag hemma från matchen . Vi vann ;) så nu blir det att spela serie med dom 8 bästa lagen i Göteborg. Gött eller vad?

Tänkte även visa min och Fanny's video från när vi åkte skridskor med skolan förut. Spana in våran snygga skalning. Vi åkte runt och skalla varandra hela tiden för vi skratta som fan åt de. Haha jaja kolla ni :)


Massage

Ska ta och sova snabbt nu innan maten. Funderar även på att gå till gymmet och ta och sätta mig i massagestolen eller ta en massage på vattenmassagen. Låter det skönt att göra de innan match?




Åkt skridskor

Hemma från skolan nu, har åkt skridskor på gympan. Kan säga att det kändes som den mest onödiga lektionen på länge. Lektionen var slut efter 45 minuter. Så hyrde nästan skridskor i onödan. Vi ska åka skridskor på gympan snart igen. Orkar inte det.

Men morgonen började bra. När jag kom till skolan så gick jag direkt till spanska salen och där låg min laddare. Snacka om att bra att gå i en liten skola. För ingen har tagit den och den har legat där sedan i måndags. Så kommer kunna ta bilder nu igen. Kamera ligger även på laddning nu , eller aa batteriet.

Ska snart äta hamburgare med. Mums vad gott. Åt ju en nyttig lunch idag. Kycklingsallad som ner ser under ;) blir ni avis på att jag får äta så god lunch eller? kycklingsallad från paprika <3



Men snart blir det nått onyttigt. Men inte som denna hamburgaren .

Öka förbränningen med Äppelciderättika

Godmorgon , jag är lite orolig


Godmorgon hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit sådär. Är orolig för 2 saker, men ni får bara veta en sak. Och den grejen är att jag är orolig om jag kommer hitta min kameraladdare eller inte. Glömde den i väggen i skolan i måndags . Den kommer från USA så jag hade även en sån adapter så man kan ha den i svenska väggar. Försvinner den så dör jag typ. Kommer inte kunna använda min kamera. + att jag vet inte om den laddaren finns i sverige. måste la köpa en ny från USA + en ny adapter. Säger bara , inte billigt.

Nu ska jag med min deppighet börja fixa mig. Så vi hörs senare idag. Har även en viktig match idag så ni får hålla tummarna :D

Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!


En underbar eftermiddag idag..

Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer

Godmorgon sötisar! Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit helt okej men är ändå väldigt trött. Längtar till helgen att få sova. Bredvid min älskling med. Det är nått av det underbaraste i världen, att få vakna upp bredvid den man älskar mest.

Idag ska jag även få träffa den jag älskar mest. Julius cederdahl <3
Vi ska mysa, plugga och äta köttbullar och makaroner som är julius special. Han är riktigt duktig att göra mat och baka. Underbar pojkvän jag har va?

Men nu måste jag skynda mig och fixa mig. Ta ut flätorna och se det vågiga håret och sedan sminka mig. Vi hörs senare. Puss





Godnatt

Spela & Vinn - €1000 Gratis

Tänkte lägga upp videon från våran spanska film innan jag gick och la mig, men videofyme verkar inte gilla den. Går typ inte. Får fixa de imorgon eller nått. Ni måste bara se den så kika in igen.
Imorgon efter skolan blir det att sticka hem till älsk. Skoj och mysigt :D saknar honom som bara den. Nu ska jag fortsätta med mitt tandborstande eller vad de heter .

Hoppas ni kommer sova gott, för de tror jag att jag kommer göra iallafall. Puss





Svenska lektion

Har svenska lektion nu och sitter och har smått tråkigt. Skriver respons till ett reportage just nu. Går la inte precis som man önskar, svårt att skriva. Sen vill jag även ha respons på min text men hon som ska ge mig respons är sjuk.
Kollar på kläder på Gina tricot, H&M och lite roliga sidor just nu.

Sitter även inne på en sida och kollar på tester som man kan beställa hem på smink och sånt. Ganska bra om jag får säga det själv . Kolla sidan nedanför. Man behöver inte ens betala frakt.
Naturalglow.se
Naturalglow.se

Godmorgon bitches

Spela & Vinn - €1000 Gratis

smask smask smask... sitter och äter frukost vid köksbordet nu och somnar närsomhelst. Är väldigt väldigt trött. Hoppas jag hinner sova när jag kommer hem från skolan innan jag ska träna senare. Annars somnar jag nog på träningen och det vore inte så bra. Har en väldig jobbig uppgift till idag i skolan. Kan inte riktigt ta upp problemet här. Men det är inte skoj iallafall.

Ska ni göra nått speciellt idag? I skolan, på arbetet eller nått med att bara vara hemma.

Min grupp som jag gör spanska film med!

Pizzan lägger sig gott i magen!

Hemma från skolan och Julius nu. Så glad att allt blivit bra igen. När jag slutade skolan stannade jag kvar med Malin och Fanny och sen stack vi till stan ca 15 min. Träffade sen älsk. Så vi åkte och fika en stund sen hade skoj :D haha. Sen hem till honom en snabbis.  Han fick brev från polisen om Mönstring och han kommer bli kallad, så Grattis.
Nu är jag hemma och precis ätit pappas egna pizza, gott gott. Snart ska jag dra till träningen med. Kommer säkert få håll haha. See you later bitches



Det löste sig

Åh jag är glad nu. Allt löste sig och är bra med Julius nu. Fast jag sitter och har damp på Facebook,, kommer inte ens in på framsidan :/

Jag kommer aldrig bli hel igen..

Det här är den värsta dagen i hela mitt liv. Jag kommer aldrig kunna leva utan dig Julius. Du var och är mitt livs kärlek. Det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag älskar dig. Har så sjukt många bra minnen under de 16 underbara månaderna tillsammans. Vi har kunnat skratta och gråta tillsammans.  Vi har så många minnen. Bakat, badat, fiskat , dansat och så mycket mer. Kan inte ens tänka klart.

Du är mitt allt och kommer alltid vara Julius cederdahl <3



God morgon

Godmorgon! hoppas ni har sovit bättre och mår bättre än mig.
Jag sitter just nu i min säng och ska snart göra mig i ordning och sen dra ner till solariet och sola. Efter de blir det att möta upp Julius vid bussen och sen ska vi bara snacka en massa och så.
Men vi hörs! ska dra nu.

Min frukost, kanske inte så glamorös men god



Ny bloggdesign

Har en ny bloggdesign nu . Ska kanske göra om den, har inte riktigt bestämt mig än. Men jag ska iaf sova nu. Om jag lyckas somna. Har så mycket i huvudet nu. Puss

Min gamla header



ta död på de

Kan någon ta död på min svartsjuka. Jag mår skit just nu. + att mitt illamående och min huvudvärk gillar inte mig.




fuck everything , Fuck her, get a life bitch

Lekte med kameran

Lekte lite med kameran och slutartiden. Resultatet!


Tyvärr gick det inte som man önska..

Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer

Är nu hemma från matchen. Har duschat och ätit middag. Så nu mår jag great. Spelade ju match förut , tyvärr förlorade vi. Men vi hade 3 målvakter som utespelare och bara 2 avbytare. Och jag som är halvt sjuk mådde inte så bra. Så jag blev halvt död. Men spelade ca 18 min första halvlek sen 25 min andra. Så har sprungit ganska mycket.

Snart ska jag även se på Top model som var i söndags. Missade de så ska se repris nu. Näst sista avsnittet och imorgon är finalen. Kollar ni på top model?

Sen tänkte jag bara vissa lite bilder på en rolig gubbe på spårvagnen i torsdags. Han satt och snacka om prinskorv och om kort spel. Men han var ju gullig. Eller vad tycker ni? ;)





DAGS FÖR MATCH

Hinner inte skriva , men skriver när jag kommer hem . Ska iaf spela handbolls match nu. Önska mig lycka till!

brevid min älskling

Sitter i min säng och kollar på tv med min älskling. Myyyyys , nu kysste han mig med (a) Vi ska bara slappa framför TVn ikväll och mysa. Har saknat honom som fan.

Idag var även en slapp dag i skolan. Slutade klockan 09:30 efter att vi hade prov. Som inte gick så bra som man önska. Men efter vi slutade började vi spela in våran spanska film. Som ni nog får se nästa vecka. Skoj va?
Men dags att vara social. Vi hörs!


Snark snark

Sitter i sängen med en tandborste i munnen just nu. Ska snart sova och hoppas att allt plugg sätter sig i huvudet. Pluggar och pluggar men inget vill in (n)

Var iaf förut och kollade på matchen jag skulle spelat, men mår ju tyvärr inte bra. Men mitt lag jag spelar med nu mötte mitt gamla lag fast 94orna och vann med 22-17 så Grattis tjejer.

Önska mig lycka till för imorgon , Godnatt


min klass , SP1B <3

Hemma från skolan

Topp Casino 2009 - Klicka Här

Nu är jag hemma från skolan , eller vart de en stund. Har precis pluggat och håller på att plugga just nu. Ska nog sova snart med så jag mår bättre och blir piggare och sen plugga mer igen.
Har ni haft en bra dag? Mycket i skolan/ jobbet eller hemma? Berätta gärna vad ni har gjort och ska göra.

Jag ska kanske kolla på match ikväll om jag har orken. Skulle egentligen spela men mår inte 100% bra om man säger så. Vill bli frisk till lördag då jag har match igen. Då är vi få spelare med!


Godmorgon

Godmorgon! Hoppas ni är piggare än mig. Själv har jag lyckats sova 5 timmar i natt. Kunde inte somna fören halv 2 , bara låg där i sängen och tänkte på ingenting och lyckades inte somna. Sen drömde jag mardrömmar resten av natten. Så nu mår jag inte alls bra.

Är ganska stressad med nu, måste skynda att fixa mig. Få ner mina svullna ögon och så. Hoppas ni får en bra dag.





Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer


Hoppas på skola imorgon

Sry för dålig uppdatering senaste dagarna, har vart sjuk och pluggat MASSOR. Och imorgon blir det att plugga massa mer. Mitt huvud är nog inte glad på mig. Min hjärna är helt upp snurrad på grund av massa andra saker med som jag inte orkar ta upp.

Nu blir det att chatta lite till med älsk på msn och sen sova. Hoppas jag blir frisk så jag kan gå till skolan imorgon.



Sjukling idag igen

Sitter här hemma i sängen och väntar på att pannkakorna är klara. Pluggar även på om Brott straff och Lag . Klarade inte av att gå till skolan idag för mitt illamående , huvudvärk och halsont. Helt sjukt att jag kan må som jag gör. Är nog från sprutan.  Sen kan jag säga att de regnar SJUKT mycket ute. Tror att taket går sönder snart eller nått :O Men de är mysigt att sitta inne och höra regnet :D

Nu ska jag försöka plugga vidare om de går. Kan i alla fall inte sova mer , sov till 12 idag.






jag orkar verkligen inte

Är hemma från skola var ju vid Tingsrätten idag. Sjukt segt för jag mådde så dåligt. V åran rättegång var mellan 9-12:25 och vi började 12:30 så vi hann inte äta fören vi slutade skolan vid 13:45.

Nu är jag iaf hemma har precis sovit för jag mår så dåligt. Men måste plugga nu, har en inlämning imorgon. Jag mår skit , tror inte jag kommer klara av att plugga. Huvudverken dödar mig lika mycket som mitt illamående.
Aja får se när ni får höra av lilla sjuklingen linda. Måste plugga nu !

Haha jag blir skrämd

-----> Spela ni med och vinn pengar! <-----

Sitter och kollar på en trailer till en skräckfilm! snacka om att jag blir rädd


Godmorgon - tingsrätten

-----> Spela ni med och vinn pengar! <-----

Godmorgon söt ungar! Hoppas ni mår bättre än mig. Jag mår illa har ont i huvudet och täppt i näsan. Men ska ändå gå till skolan. Eller snarare tingsrätten. Vi ska dit på ett studiebesök så hoppas inte jag mår för dåligt. Typ spyr på brottslingen eller nått haha (y) .
Men nu ska jag försöka äta frukost i alla fall. Sen blir det att fixa sig, som ex borsta tänderna sminka sig platta håret osv. Puss på er


bild från Egypten 08 , vill utomlands igen!

Tjäna pengar genom att blogga!

-----> Spela ni med och vinn pengar! <-----

Jag måste bara tipsa om en grym sida att tjäna pengar på genom bloggen. Och det är Frossle. Man får 50 kr som startbonus när man registrerar sig. Hur grymt är inte de?
Det finns massa olika företag att samarbeta med. och många ger upp till 1 kr klick. Det blir väldigt mycket. Jag skaffade frossle för ca 2 dagar sedan och har redan tjänat 146 kr. Bra va?
Blir ni medlem här under så får ni 50 kr när ni reggar er.

Frossle.com


Ska jag ta sprutan?

Sitter nu med en rynkad panna och funderar. Ska jag ta sprutan idag eller senare i veckan mot Svininfluensan? om 30 min får man börja ta den i alla fall till klockan 16:30 tror jag det var. Har väldigt svårt att bestämma mig. Jag är ju lite sjuk så vad tycker ni läsare? Ska jag ta sprutan idag eller vänta?


-----> Spela ni med och vinn pengar! <-----



Vart hos läkaren

Godmorgon alla söta där ute! Sitter i min säng nu och ska snart börja plugga. Var precis hos läkaren, dom hittade inga bakterier i kroppen efter sånt läskigt blodprov. Så jag har en envis virus infektion i kroppen. Tyvärr finns inga mediciner mot virus så får vänta tills jag blir frisk.
Funderar även på att gå och vaccinera mig idag, men kan inte bestämma mig, för läkaren sa att hon kunde tycka att jag väntade några dagar. Men jag får se sen. Nu ska jag plugga i alla fall
Vinn pengar lätt här ----> Spela ni med och vinn pengar! <----





Feber

Sitter här hemma och kollar på TV med mamma. Förut var jag hemma hos älsklingen och jag koka som vatten i en kastrull. Sen när jag kom hem såg jag att jag hade feber. Jag har haft feber som kommer och går dom senaste veckorna med huvudvärk och illamående. Vet inte vad det är med mig. Men ska i alla fall till läkaren, men inte fören nästa tisdag. Om jag mår dåligt imorgon igen funderar jag på att sätta mig vid akuten. Orkar inte vänta till nästa tisdag... Stackars mig (a)
Vinn pengar lätt här ----> Spela ni med och vinn pengar! <----





I LOVE SHOES

Häromdagen så var jag inne på Nelly.com´s rea. Dom har sjukt mycket och snygga skor på rean. Dom på bilderna kostar max 150 kr st. Dom flesta kostar bara 100 kr st. Snacka om billigt. Vill ju köpa men ska spara mina pengar. Ska vara duktig.
Kan inte sitta och kolla på skor mer nu, måste plugga historia. Inte så roligt att man ska skriva ett arbete på minst 3-4 sidor. Och vi fick arbetet i onsdag och ska vara inne på onsdag. Har massa annat i skolan med.


Vinn pengar lätt här  ----> Spela ni med och vinn pengar! <----



Godmorgon

Godmorgon söta läsare! Hoppas ni har sovit gott. Det har jag iallafall gjort. Drömde hela natten att jag var utomlands, fast resan var ju inte perfekt. Jag hade glömt pengar/bankomatkort , solkräm och massa fler saker. Jag hade inte ens pengar till att betala hotellet. Härligt va? Fast de kom en lösning sen haha.

Och ni som ville hjälpa mig tryck här ---> Spela ni med och vinn pengar!


Vidare i SM

Nu är jag hemma från SM. Kan säga att de gick bra. Spelade bara 2 matcher men vi fick med oss 2 vinster iallafall. Första matchen vann vi med 23-11, och andra matchen med 22-20. Kan säga att de var skillnad på lag. Första laget var som sniglarnas HK och dom andra som Leopardernas HK. Första laget var så sjukt långsamt och dåligt så jag skämdes åt dom.

Vi visade jävligt mycket glädje efter andra matchen. Vi hade med oss 2 supporters från Göteborg medans dom hade hela läktaren full med människor som så bu hela tiden osv. Har dom ingen respekt eller? Men dom knäckte oss inte iallafall ;D , Vi är från Göteborg och kommer aldrig hem med sorg (8)
Nu är det dags att sova i mååååånga timmar.
---->  Spela ni med och vinn pengar! <----


Uppe nu på en lördag

Klockan är bara lite över sex och här sitter jag vaken i sängen och bloggar. Ska snart packa ner matchkläderna och äta frukost. Sen blir det att ta sig i mörkret bort till hallen där jag tränar. Ska vara där 07:30 och efter de sätter vi oss i bilen och åker 5 timmar mot Värmland där vi ska spela SM. Hoppas jag lyckas sova iaf annars blir det ingen rolig dag. Jag och Vickan ska gå hyfsat tidigt så vi får platser vid fönstren , då kan man ju luta sig och sova (y)
Men vi hörs senare :D




Kroatien - Drömmen som kan bli sann

Drömmen blir kanske sann. Jag och min pojkvän har hittat en resa nu som vi funderar på. Fast det är ju till sommaren då. Isf blir det Kroatien, sjukt fint där ju. Vi kan inte bestämma oss om vi vill 9 dagar eller 16 dagar. Fast 16 vore bäst men sen är det ju dyrare med. Men det hade vart underbart att sola bada sova och njuta av ett fint land med den man älskar mest. Nu är det bara att hoppas att våra föräldrar säger ja!. Så håll tummarna för oss.

Nu måste jag packa , ska spela SM imorgon i Torsby. Tar 5 timmar dit sen spelar vi 2 matcher och sen hem 5 timmar. Önska mig lycka till.



Billig parfym

Vill bara tipsa om en bra sida med billig parfym. Brukar alltid köpa där. Kolla in ni med. Det bästa är att de är billigare än i Tax-free. Dem har även smink, hårprodukter och massa till grymma priser.


Club4Beauty.se

Dags att sola sen stan

Nu är jag hemma från skolan. Slutade egentligen halv 10 men vi väntade på att matkorten skulle börja gälla. Sen drog vi till Café Vasa. Jag åt rostbiff med potatisgratäng. Sjukt gott om jag får säga de själv.

Ska snart sticka och sola och sen skynda mig hem och duscha. Blir att träffa älsk i stan sen med. Efter de ska vi hem till honom käka pizza som hans mamma gör och se på Gossip Girl.

Måste skynda mig nu, hörs senare babes 



Godmorgon från skolan

Sitter just nu i skolan och har samhäll. Hann inte skriva i morse direkt när jag vakna för jag ville ha tid att fixa mig. Men jag var ändå stressad.  Nu ska jag fylla i nån lapp som läraren ska ge oss. Hörs senare!

Trött som satan

Sitter mysigt i min säng med en turban på huvudet. Dvs en handduks turban. Har nyss duschat , tränade ju förut. Gick helt okej på träningen, men lyckades trycka in min ena nagel under en annan nagel så blödde massa. Sen efter träningen gick jag och kolla när pappa bowla, ganska skoj att se men jag var väldigt trött.

Efter gympan idag i skolan så gick vi in till Hemköp och köpte lite frukt, så posade vi framför kameran. Jag, Julia och Caroline gjorde även en snygg video på bussen hem. Så kolla videon ;D




Hemma från skolan

Är hemma från skolan nu, kom hem rätt sent för jag hade utvecklingssamtal idag. Gick helt okej, jag gillar inte utvecklingssamtal alls. Sen när jag kom hem blev de lite snack med pappa, eller tjat. Ska snart gå och äta lite middag.  Sen blir de träning. Orkar inte skriva mer nu . Allt känns fel hela tiden.



Godmorgon

Sitter här vid köksbordet och borstar tänderna. Har en jobbig förkylning, huvudvärk och massa mer. Ingenting kan vara rätt för mig någon gång. Ska alltid vara sjuk.

Idag har jag spanska ( och jag har glömt göra läxan) sen har jag engelska och idrott. Har även utvecklingssamtal idag. Hoppas de går bra för mig. Så inte lärarna klagar på att datorn är uppe för mycket eller nått. Nja men får se senare.

Glöm inte (a)


Det är så att jag och min pojkvän ska försöka samla pengar och åka utomlands nästa år. Så om du vill hjälpa oss, kolla bara på någon av mina videos i bloggen. För vi får pengar då. Så hoppas du vill hjälpa oss :D Tacksam om du gör de (a) // http://www.rosachica.blogg.se


VIDEO från Kinabuffén

Idag åt vi ju som jag sa förut på en Kinabuffé. Väldigt gott med massa kyckling , sås och ris. Dom hade en maträtt som jag älskade i Thailand. Så kändes lite som Thaimat. Jag att verkligen och saknade Thailand förut, värmen, shopping och god mat. Funderar på att gå och sova så jag kan drömma lite (a)



Det är så att jag och min pojkvän ska försöka samla pengar och åka utomlands nästa år. Så om du vill hjälpa oss, kolla bara på någon av mina videos i bloggen. För vi får pengar då. Så hoppas du vill hjälpa oss :D Tacksam om du gör de (a) 










En underbar pojkvän

Sry för dålig uppdatering men var tvungen att plugga direkt efter jag kom hem från skolan. Kom hem lite innan 5 , åt middag och duschade. Sen kom min underbara pojkvän. Han hjälpte mig jättemycket med mitt engelska personreportage. Så tack tack tack Älskling. Sen myste vi framför TVn. Vid 9 följde jag honom till bussen så vi gick och sjöng så fint. Ni önska nog att ni hörde oss. Sen Puss och hejdå, önska han var här nu.

Ska bara äta lite kvällsmat sen ska jag nog fixa för imorgon.


Kinamat

Har samhällslektion just nu, snackar massa om brott, lag  och kriminalitet. Ganska intressant fast mycket att lyssna på så kan bli tråkigt och lite jobbigt.

Hade nyss lunch med var och åt Kina buffé , bilder kommer senare och även lite videos. På de Kina stället spelar dom samma låt om och om igen. Man mår illa av att höra samma låt hela tiden med.

Trött och sur

Godmorgon sötnosar! Sitter och äter frukost och ska precis springa ner och ta en snabb dusch. Hinner egentligen inte skriva men kände för det. idag är en dag då jag bara är trött och sur utan anledning. Men ska ju träffa julius sen så då blir jag glad

Blir en dag med mycket plugg. Inte lika skoj, men julius hjälper mig. Nu måste jag springa. Hörs senare




Gäsp

Var ju på teori förut på träningen. Skulle ta moppen och den dampa lite , så först körde den in i mitt ben. Moppen gasade av sig och körde iväg så stödet på moppen åkte in i benet. Sen körde jag fel 4 gånger innan jag hittade rätt till klubbstugan. Jag körde runt på en stor gräsmatta och gled runt. Såg nog galen ut , haha.

Nu ska jag ta bort mitt smink sen ut med linserna och krya ner i sängen för att sova. Ska samtidigt kolla på Christine.



VIDEO

Jag älskar att lägga upp massa videos hela tiden. Så här kommer en video på mig och Fanny när vi står i en hiss till Bokia. Det här va ca 2 månader sen. Se och njut ;D



Svenska lektion

Sitter just nu och skriver på mitt reportage, ååh vad jag blir trött på de. Jag fastnar hela tiden så vet aldrig vad jag ska skriva. Men hoppas de rullar på lite nu snart i alla fall.

Kan säga att jag åt god lunch idag, kebab tallrik. Nästan så man börjar dregla när man äter. Var ju väldigt väldigt hungrig innan så kebab var som himmelriket.

Men ska fortsätta plugga nu.

Here comes ego girl



Godmorgon

Sitter just nu och halv sover i soffan och borstar tänderna. Åt precis en god frukost med flingor, en ostmacka och juice. Idag kommer blir en bra dag men samtidigt inte. Har massa att plugga, fast mamma och pappa kommer hem. Dom har redan landat i Sverige i alla fall.  Så får träffa dom när jag kommer hem från skolan senare.

Idag har jag en svenska lektion på ca 3 timmar. Härligt va? , ska skriva på mitt personreportage. Är det nån av mina läsare som är duktig på skriva reportage och vad är då viktigt att få med? Är tacksam för svar ;D

Idag kommer jag nog även blogga från min ipod, man kan ju göra de lite i smyg. Ipoden är ju lite mindre än en dator. Eller vad tror ni om de ? haha

Vinst igen!

Nu är jag hemma sitter med tandborsten i munnen. Har nyss duschat och ätit lite flingor. Spelade ju match förut och vi vann med 27-19. Gjorde lite mål med (y) .

Sitter även och längtar till imorgon för då kommer mamma och pappa hem från Egypten. Dom kommer vara bruna små pepparkakor. Ska försöka sno lite av deras färg om de går, nån som vet hur man gör? haha :D

Aja dags att bädda ner sig i mammas och pappas säng en sista natt nu. Hoppas alla ni söta läsare sover gott med.



Dags för match

Nu ska jag snart spela match har precis bytt om så nu är det dags att TAGGA! vi ska vinna idag igen. Kommer la hem vid halv 10 kanske. Då blir det att duscha och äta och sånt. Så vi hörs antagligen efter det. Hoppas ni håller tummarna för mig på matchen nu. Har haft en oturs dag idag så vill inte slå ihjäl mig.



Billiga turistorter..

Det är så att jag sitter och drömmer lite nu och letar efter ställen som kan vara bra att åka till på sommaren och som är billigt att leva.
Vet ni något land som är bra och billigt?
Vet ni om de är billigt i Tunisien?




Nu har jag solat!

Nu är jag hemma från solariet, solade 20 min. Ska snart sticka iväg igen tror jag. Blir att köra min moppe som var ett tag sen sist.

Jag kan även säga att jag är hur trött som helst, höll på att somna i solariet ( hmm.. kanske gjorde de haha mitt minne är inte de bästa)
Snark snark vi hörs senare! 



Dagens outfit

Vill ni veta en sak? , jag är redan hemma från skola ;D. 2 lektioner i rad blev inställda. Härligt va?
Hade bara matte idag och vi fick se våra matte prov . Hade bara 2 fel så MVG till mig ;D . Ett av mina fel var även slarv fel, skrev att 28/2 = 12 Vem som helst fattar ju att de är 14. Så resten av uträkningen blev fel. Inte bra alls.

Eftersom jag slutade tidigare så får jag tid för att sola med. Så jag har bokat tid om 30 min dvs 13:30. Sen blir det att plugga och fixa här hemma innan matchen ikväll.

Bjuder på dagens outfit med, ser ut som en bonde eller nått. Kände för att vara helt slappt klädd idag.
  • Skjorta - vet inte var den är ifrån
  • Linne - H&M
  • Jeans - H&M


VIDEO MED DANS


Frukost time

Godmorgon söt ungar! Sovit gott? Det har jag gjort i alla fall, men drömt lite konstiga drömmar.
Idag är det ju måndag så jag börjar 09:40 och slutar 14:00 , har jag tur så slutar jag 13:05. Så håll tummarna för mig att vi inte har klassråd idag ;D

Nu funderar jag på att göra en smoothie till frukost. Nyttigt och sjukt gott. Men har tyvärr bara bär hemma men inte banan, och det är de som är en viktigt sak i min speciella smoothie. Jag får la se vad jag kommer på. Har ju bara 1 lektion innan lunch så behöver inte äta mycket alls.

I nästa inlägg ska ni få se en till VIDEO från i fredags, bjuds på lite dans ;D




Dags att sova

Nu är det dags att sova, blir att sova i mamma och pappas dubbelsäng. Mysigt och stort (a)
Så imorgon blir det lite saker att fixa som ex
  • Skola
  • Panta massa burkar från helgen
  • Kanske sola
  • Plugga
  • Spela match
Tack till alla ni som besöker min blogg med, det går uppåt





Käka Pizza

Kände att jag blev lite hungrig , så jag gjorde en pizza. Den var la inte så god.
Kollade nyss på Top model och på Gossip Girl som jag spelade in. Har aldrig tänkt på att Gossip Girl är så bra. Man blir kär i tjejernas hår och kläder. Kan dom ge mig lite eller? :D


Jag mår lite illa nu så ska krya ner i soffan och se på film.



Jag är med i tidningen

Kolla jag är med i tidningen , vilken kändis jag är! haha eller inte :)
Det var en tidning som kom och tog kort på vårat lag under träningen förra veckan. Dom håller på att skriva om att dom ska riva Grevegårdsskolan ( som är en skola i Göteborg) och sen bygga om den. Och självklart vill vi som tränar i hallen att dom ska bygga om den med + en läktare.

Bilderna blev inte så bra när jag tog kort i tidningen som ni ser. Men ni dör inte ! :D

Sen en liten fråga!
Är det nått bra på TV idag? Vet bara att Top model är kl 19:00 sen är Playa del sol 20:00 men de är inte lika bra längre så vet inte riktigt vad jag ska se på. Så har ni tips?




Dags att fortsätta och vara duktig..

Ska bara hänga tvätten. Kom på att jag satt på maskinen förut haha , mitt minne (y)
Sen när jag kommer tillbaka så ska jag tipsa om nått som är bra för utseendet och huden.
Har de på mig de nu. Kan ni kanske gissa vad de är?

Mikron låter lite som solariet

Åh nu har jag vart och solat och duschat. Jag har även vart duktig. Satt på en tvättmaskin, och diskmaskin + att jag har tömt och fyllt den, sen diskat massa i köket. Jag gjorde nyss mat till mig själv med, eller laga och laga haha, jag värmde den i mikron. Våran mikro låter som solariet där jag solar.
Nu ska jag kolla om de är nått bra på tv, och sen kanske sova. Vi får se! Hörs iaf sen.



Gött med vinst!

Nu är jag hemma efter matchen, och vi vann :) , men vi är ju grymma med. Jag är i alla fall väldigt trött. Gick ju upp vid 07:50, så jag snarkar lite för mig själv. Jag väntar även på att jag ska sola, har ju bokat soltid kl 13. Mamma och pappa kommer hem på Tisdag så vill inte vara för vit. Sen är solarium sjukt skönt med. Kan ju drömma att jag är utomlands.


Medans jag väntar så kollar jag på serien ULLARED. Jag kan säga att jag älskar att åka dit och shoppa. Så himla billigt. Man kan köpa billigt smink och allt sånt. Sen var jag där i somras när dom spelade in, så jag är kanske med någon gång.







Snark..

Åh shit vad trött jag är. Jag önskar att jag låg nere i sängen med älsk och sov just nu. Men han är lyckosten som får ligga där nere medan jag tvingar i mig själv frukost. Ska snart smyga ner och leta fram matchkläder och sånt. Min brors kompis sover i soffan så måste vara tyst (n) . Jag hatar att smyga runt, för jag snubblar alltid eller nått ändå. Jag är väldigt väldigt klantig.

Nä men nu måste jag leta upp lite matchkläder,strumpor sport bh och så. För jag fryser här. Glöm inte heller önska mig lycka till nu, dags att krossa ;)
Tänkte tipsa om en sak med. Jag är medlem på Gratissms, så när jag inte har pengar på mobilen så kan jag skicka massa gratis sms från datorn varje dag. Bra va? I alla fall för dom som vill spara pengar ;D








In the bed

Ligger just nu i sängen med min baby. Blev lite ändrade planer, älsk sover över i natt med. Och jag ska upp 07:50 så baby får sova vidare, snäll som jag är (a) . Vi ligger även och lyssnar på våran låt som vi kallar de. A drop in the ocean. Så sjukt bra. Säger bara LOVE LOVE LOVE.

Men nu ska vi sova, jag ska ju upp tidigt för jag har match, önska mig lycka till!




God natt!

Mer bilder från igår

Här får ni lite mer bilder från igår.










Middag hos mormor och morfar

Ska precis börja fixa mig, väntar på att Julius duschar. Sen vid halv 4 blir vi hämtade av morfar och åker hem till mormor och morfar och äter middag. Ska bli trevligt. Första gången Julius träffar mormor och morfar med tror jag.
Lägger upp typ någon bild från igår nu, sen lägger jag upp fler ikväll så kom tillbaka och kolla ;)



VIDEOBLOGG

Här får ni även en video från igår, blir kanske fler senare.

Lite bilder från igår

Här får ni lite bilder från igår, börjar med bilder på mig och älsklingen. Se och njut ;D





Mitt hår blir just nu borstat..

Just nu sitter jag hemma i soffan och får mitt hår borstat av min pojkvän. Hur skönt som helst :D Vi ska snart börja städa lite för Julia, Jennifer och Caroline kommer hit sen senare. Då blir det skojigt. Blir nog bilder med , som ni får se imorgon.
Men vi hörs senare!




Hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan. Har vart hemma en liten stund men har inte hunnit skriva. Ska snart börja städa lite hemma, om jag får energi. Gjorde även en kort videoblogg förut. Ska se om jag lägger upp den. Det är min första videoblogg och första försöket så de är inget bra alls. Men skit samma ;D Vi hörs snart!




Jag har vaknat upp utan att varit sjuk

Nu sitter jag här i vardagsrummet gäspande, ska snart gå upp och göra frukost. Men vågar knappt för låter som nån går runt i huset, fast min bror sover så creapy. Idag vaknade jag inte upp sjuk av svininfluensan heller, så jag är nog inte smittad om jag får hoppas :D . Nu ska jag upp i det läskiga mörkret och göra frukost. Vi hörs senare!
.
.
.
Ni får inte heller glömma att Gratta mig och min pojkvän. Idag är det våran 16 månaders dag. Snacka om länge vi har vart tillsammans. Fast jag blir kärare och kärare för varje dag som går.
Julius cederdahl <3
.
.
.

I morgon blir det att sola

Ja! imorgon blir det att sola igen efter skolan. Sen efter de ska jag duscha och vara med min pojkvän. Vi firar 16 månaders dag. Så några kompisar kommer hem till mig imorgon med. Som några gjorde i lördags. Rätt skoj att vara ensam hemma.
Nu ska jag fixa mig för att sova tror jag, kanske kolla kläder för imorgon. Aja vi får se ;D
.
.
.

Oj va mycket bil jag kommer få åka..

Nu är jag hemma från träningen, sitter i soffan och äter macka med ost. Säger bara sjukt gott. Fick även reda på om SM, som spelas nästa helg. Eftersom ett lag har dragit sig ur från SM så möter vi bara 2 lag. Båda dom matcherna spelas under 1 dag dvs lördagen. Så vi kommer åka tidigt på morgonen i 5 timmar till Torsby, sen hem efter sista matchen. Så kommer hem på natten. Så 10 timmars bilresande under 1 dag. Kommer bli väldigt jobbigt.
.
.
.

Kan ha svininfluensan

Åh jag är lite rädd att jag ska få svininfluensan. Igår hade vi öppet hus på min skola där jag går. Så min pojkvän kom dit och min kompis kille. Och vi gick runt med dom ca 1 timma. Och min kompis kysste sin pojkvän, och idag var han sjuk så han åkte till vårdcentralen. Visade sig att han har svininfluensan. Hoppas inte jag är smittade, för de smittas genom luften. Sen har min kompis som kysste han igår gått runt och hostat i skolan idag. Så jag ber att jag inte är smittad. Håll tummarna för mig (y)
.
.
Bjuder på en ego bild. Jag som älskar ego bilder.
.
.

Solat solarium, Träffat Paow och Bobby

Har precis vart och solat solarium, sjukt skönt. Somnade små korta pauser massa gånger. Sen gick jag även och prata med min pojkvän i telefon till och från solariet. Är rätt bra att gå och prata med någon man älskar för då glömmer man av att man fryser när man går där. Eller det gjorde jag iaf. Men jag ska snart börja byta om har träning 17:45 - 19:30. Sen blir det att skynda sig hem, kolla på mammas pojkar. Efter de duscha och plugga.
Vi hörs snart eller senare!
Ni får 2 bilder där jag och min kompis träffade Paow och Bobby
.
.
.
.
.

Det var längesen

Säger bara oj vad längesen jag bloggade här. Funderar på att börja använda den här bloggen igen. Använde ju mig av metrobloggen innan för där fick man betalt. Men nu har dom ändrat deras avtal så man får inte betalt längre. Jag gillar egentligen blogg.se mer.  Men vi får se senare. Bjuder på en bild på mig med :)
..
.
.


RSS 2.0