Vinst!

Åh jag är så sjukt sugen på glass. Någon som vill komma hem med det till mig? (a) då blir jag lycklig :D . Men får la ta och äta en frukt eller nått. Inte så att man vill ut i detta jobbiga vädret och slå ihjäl sig :/

Förut spelade vi match iallafall, och vi vann :) . Vi spelade mot en tjej i min klass så blir ju roligare att vinna då, iallafall för att våran match gick sämst sist vi mötte dom. Sen kom jag hem duscha och åt middag. Köpte även hem en klocka från internet.  Blev en svart playboy klocka , så nu längtar jag bara tills jag får den (a)


Äntligen fått sova ut!

Godmorgon , nu är jag ganska glad att jag äntligen har fått sova ut. Den senaste veckan har varit väldigt speciell när det gäller att sova . Eller jag har snarare inte vart så duktig att lägga mig i tid under skoldagar. Som ex i onsdags så la jag mig halv 2 . Inte det smartaste precis (n) .  Idag var första gången jag fick sova ut på kanske 2 veckor. Men det sega är att jag är förkyld och jag har match senare. Så ska snart springa iväg och hämta lite tabletter som ska motverka förkylning lite.

Sen nästa skolvecka kommer bli grymt skön. Går bara mån-ons sen torsdag och fredag är det studiedag. Gött eller vaddå? ;) Aja nu ska jag iväg och leka med systemkameran. Har ett objektiv eller vad de heter på för 33 000 kr. Så hoppas inte jag tappar kameran , då mår jag dåligt ett braaaa tag ;/

funderar även på att klippa mig. Vill ha ungefär samma lugg som på bilden :) , tror ni det skulle bli snyggt? :)



Allt om lån


Lite bilder från Haiti-insamlingen!

Tänkte lägga upp lite bilder från i torsdags då vi samlade in pengar till offren i Haiti :) Under 1 dag så lyckades våran skola samla in lite mer än 55 tusen . Och dom pengarna var från , kakförsäljning, loppis och massa sånt. Sen under nästa vecka får ska vi räkna alla Röda korset bössor som vi har + att vi lämnat in våra matkort som är 45 kr per person. + att dom ska fortsätta räkna för sms tjänsten. Så vi kommer komma upp ganska mkt mer. Men vi är stolta över att vi har slagit Comhem. Dom skänkte 50 tusen, och under 1 dag samlade vi mer pengar än vad deras företag skänkte.












Hahah rektorn dansar loss!

Gäsp Gäsp. Sitter i min säng och gäspar på haha :) Har nyss varit med Benjamin , vi har suttit och lyssnat på musik och även sjungt så himla fint xD . Sen kollade vi på massa videos på Youtube så fick se en rolig video där min rektor dansar . Haha kolla på den så får ni nog ett skratt. Min rektor är han till höger. Sen är det min svenska lärare som filmar.

Nu är jag trött och ska sova , fan vad skönt!


Haiti dag på skolan!

Godmorgon , sovit gott? Det har jag gjort men är ändå väldigt trött. Har varit dålig på att lägga mig tidigt senaste tiden. Samma gäller att jag har blivit dålig på att äta mat. Vet faktiskt inte varför :/ .. men de går upp och ner med min matlust.

Ska bara berätta lite snabbt om igår. Vi hade ju en dag som vi kallade Haiti dagen. Alla på skolan skulle samla in pengar till Haiti. Och det är samtidigt tävling mellan alla klasser. Men det är nog mest för att alla ska kämpa mer. Jag och Fanny gick runt med bössor på stan. Det gick så jävla bra för oss. Så fort man tog fram sitt leende så fick man pengar. Men så går det om man är tjej ;)

Våran bössa blev så full att man fick trycka ner alla mynt och sedlar som vi fick. Så nästa vecka får vi reda på hur mycket det var i alla 40 bössor i skolan , och självklart just den bössan vi hade.  Våran skola har just nu samlat in totalt 23 136 kr. Och det är bara för kakförsäljning och sånt. Senare kommer alla bössor räknas in + våran sms tjänst. Så hoppas vi lyckas få ihop mycket till Haiti nu. För igår kändes det verkligen som man gjorde nått bra och rädda liv




Rädda liv! Skänk pengar till Haiti!

Imorgon har vi en Haiti dag på skolan då alla klasser på Mikael elias teoretiska gymnasium kommer att samla in pengar till offren i Haiti. Vi kommer att samarbeta med Röda korset. Om ni vill hjälpa oss att rädda liv skänk då pengar genom att skicka ett sms till 72900 med texten AKUTSP1B . Smset kostar 50 kr. 






Godmorgon

Godmorgon , jag är trötter just nu. Men måste jalla mig tror jag gick upp lite försent så hoppas jag hinner fixa mig, ändå sitter jag här och skriver?! inte bra. Jag vill inte till första lektionen :( har ett läxförhör på 35 sidor. wooho man blir så glad :/ Men nu måste jag fixa mig iaf , vi hörs ;)

hittade en bild där jag tycker alla ser lite hmm roliga ut (a)


Match

Ska spela 2 matcher idag. TAGGA TAGGA ! omg vad vi ska äga ;) , nä men vi får se hur det går. Måste plugga mer sen med. Blev inte så mkt igår ikväll blev lite ändrade planer. Så får plugga flitigt idag då :)
Imorgon blir det skola igen :/ inte skoooj , men människorna är ju bra :) haha.


Jag klarade det!

Nu är jag hemma från skolan. Säger bara Gött :D klarade livräddningen förut. Det var inte så djupt så fick inte så ont i öronen + att jag lånade sexiga simglasögon av en kompis. Så jag Jennifer och Julia var sexiga förut. Ohyeeeah ;)

Förut vi lunchen var jag och Fanny lite smarta. Vi gick till Pizzerian använde ett av våra matkort för att köpa en pizza att dela på . Så satt vi oss ner , sen kom Jakob och hans kompis Dennis så snacka vi om allt möjligt. Skratta som fan åt vissa saker så jag och fanny skämde la ut oss. Men vi är vana. Efter gick vi iaf till ett Café och köpte varsin smoothie för det andra matkortet. Gott gott. Så tog vi bussen till idrotten. Och nu är jag hemma ska precis träna. Men är för trött och sur.


Godmorgon

Godmorgon alla morgontuppar eller vad jag kan kalla er haha :) . Nu sitter jag här i sängen och gäspar och har precis ätit frukost. Ska snart gå och hämta min tandborste och borsta tänderna sen sminka mig osv.
Sen efter blir det att packa saker inför skolan , ex böcker , badkläder till gympan, och datorn.

Vi har livräddningstest idag, och jag HATAR de. Jag har alltid älskat att vara under vatten. Men sen jag fick linser så är det bara jobbigt att kolla under vattnet. Sen klarar jag knappt av att vara under vatten längre. För mina bihålor ( eller vad de heter) gillar tyvärr inte mig. Dom är ganska trånga så får väldigt lätt lock. Om jag flyger så gråter jag nästan varje gång. Och det har blivit värre och värre för varje år. Asså Guuud vad jag hatar det. För egentligen älskar jag att vara under vatten ... :/ Okej detta blev lite för långt . Skulle bara säga att jag har livräddning sen hahah :D

jag gillar verkligen att vara seriös ;)

Handbolls EM

Sitter just nu och kollar på handbolls EM. Ganska skoj faktiskt och just nu leder Sverige. Så heja heja heja heja :D Hur tror ni att de kommer gå för Sverige då? Själv hoppas jag bara på det bästa ;D

Sen funderar jag på att köpa en klocka med. Den senaste tiden har jag börjat gilla klockor. Det är bra ( för då vet man vad klockan är haha ) och det är en snygg accessoar. Både smart och snyggt på samma gång. Denna gången hittade jag en söt Hello Kitty klocka.
Vad tycker ni om denna klockan? 



Gratisfynda.se


Bilder från P3 GULD!

Sitter i skolan nu och har lite extra tid. Börjar om 25 min så tänkte lägga upp lite bilder från igår. Det var en rolig dag. Började med att jag och fanny tog massa bilder på oss själva. Sen senare kollade vi på själva galan. Efter gick vi bort där kändisarna satt. Så fick gå förbi ex Agnes och massa olika vinnare från kvällen. Vi fick även gå ner till scenen där vi träffade på olika artister. Stod även på den runda P3 scenen . Sen innan vi gick tog vi kort med 2 av medlemmarna i Mando diao . Aja här kommer bilderna.














Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

P3 GULD och 2 klockor kvar till salu.

Hej och hå ;) nu är jag hemma från skolan och är trött som bara den. Funderar för att sova men måste ju TAGGA inför P3 Guld ikväll ahhahaha. Okej nu är jag inte seriös. Men jag och Fanny ska iallafall gå på P3 GULD ikväll. Hoppas man får se lite kändisar och sånt med ;) Det ska iallfall bli skoj även om de är en skoldag och vi kommer vara sjukt trötta imorgon.

Sen tänkte jag säga att jag har två klockor kvar, för några som skulle köpa är FÖR sega att svara på mail. Så om du vill köpa en klocka så maila mig på [email protected] Klockan kostar 100 kr + frakt :) Jag har 1 rosa och 1 svart kvar. Försten till kvarn. Och du måste vara hyfsat snabb att svara på mail. Dvs inte 1 mail om dagen.

Klockorna är helt nya, och ligger i plast.




haha stackars mig...

Nu är jag hemma från skolan. Eller efter skolan så åkte jag och köpte kuvert + skickade iväg 2 st klockor. Så nu är det bara 4 st kvar. Eller människor är intresserade men väldigt sega att svara på mail så jag är lite irriterad. För det finns fler som är intresserade.

Sen idag i skolan satt jag och fanny och snacka om att våra föräldrar inte har Facebook. Men det första jag ser när jag kommer hem är att pappa är inne på facebook. Så nu hade jag en vännerförfrågan från min pappa. Men det blev att trycka på ignorera på en gång. Man vill ju inte vara vän med sin pappa på facebook.
Eller är det nån av mina läsare som är vän med någon av sina föräldrar?

en bild på mig och fanny i lördags tror jag :)




Gratisfynda.se

Färgade linser!



Jag måste bara tipsa om en sida som har färgade linser och linser som framhäver ens ögonfärg för sjukt bra priser. Linserna.nu har ett stort utbud av linser. Tror jag ska betsälla hem ett par som förstärker ens ögonfärg. För jag älskar mina blå ögon. Och det är samtidigt styrka i dom. Eftersom jag har linser vanligt så kan jag använda dom linserna med. Vilket är toppen. För det är inte ofta man hittar sidor med färg linser med styrka och utan.

Skulle inte ni själva vilja testa en ny ögonfärg?!. Tänk hur mycket utseendet kan ändras :O. Man kan bli så mycket snyggare med en annan ögonfärg. Sen säljer dom inte bara färgade linser utan vanliga med. Jag ska nog ta och beställa där sen för dom var väldigt billiga.



Utomlands med kompisar i sommar!

Godmorgon alla söta läsare! Det är så att jag har haft ett stort intresse bland klockorna och dom är nästan slut. Tycker ni att jag ska köpa fler och sälja här i bloggen? Då kommer försäljningen av klockorna vara om ca 3 veckor. Vill ni att jag ska köpa in fler och vilka färger?

Sen måste jag säga att det är precis en månad kvar tills jag fyller 17 år. Så jag fyller 17 år den 17 februari ;) sött va? :D haha. På tal om att jag längtar till de så längtar jag till sommaren då jag och en kompis ska åka utomlands tillsammans. Vi håller på att fixa ihop en grupp nu. Så hoppas dom vi snacka med igår vill med. Fast då blir jag och fanny ensamma tjejer med massa killar haha. Men vi överlever nog. 

Här är lite bilder på ett hotell som är ett alternativ för oss :) + en video där fanny sjunger så fint och dansar ;)

ljudet stämmer inte riktigt in med videon :/ nått fel på videofy



Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer


VIDEO från skolan igår

Här kommer en video från skolan igår. Vi går och drömmer om sommar ;)
som ni märker så stämmer inte ljudet in så bra i slutet med själva videon



Resa med kompisar

Nu är jag hemma från skolan. Våran historia lektion gick hyfsat snabbt eftersom jag och fanny satt och snacka om sommarjobb och om att resa utomlands i sommar. Så nu hoppas vi på att vi lyckas hitta ett sommarjobb och sen någon resa. Jag hoppas verkligen Fanny får åka utomlands själv med kompisar med. Själv får jag , mamma säger att om jag känner att jag klarar de så får jag de. Och låter inte det gött eller?

Sen måste vi hitta sommarjobb med. Nån som har tips på hur man letar och sånt?





Spela & Vinn - €1000 Gratis
Kolla in vårat breda spelutbud - Spelexperten.com
Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!


i skolan och har historia

Sitter just nu i skolan och ska snart ha historia. Vi ska nog se på film som vanligt som vi gör på alla lektioner. Idag började vi 12:10. Så åkte och träffa några tjejer i klassen och åt på Café Vasa. Åt potatisgratäng med rostbiff med god sallad och rostat bröd. Säger bara mums vad gott.

Men nu kom läraren får la ta och skriva klart nu . Men vi hörs la senare. Puss ;)

Fanny och jag , är vi inte söta eller? hahahah

gratisfynda.se - Tävlingar och gratissaker

Ska försöka blogga

Som ni har märkt så har jag inte lyckats blogga. Tog ju slut med min pojkvän i lördags efter ett förhållande på 18 månader. Så jag är väldigt nere har svårt och äta och sånt. Därför har jag inte haft lust eller energi att blogga , men ska försöka börja skriva igen. Men sen när skolan börjar så kommer mycket tid läggas åt det med. Så bloggen kommer inte precis i första hand. Så länge jag mår bra och har tid så skriver jag.

Så jag orkar inte berätta om vad som hänt dom senaste dagarna eller vad som har hänt idag. Kan bara berätta att jag har match idag. Och jag är verkligen opep . Min energi ligger på 0. Men imorgon börjar jag 12:10 så hoppas på mer energi iaf :)

Men önska mig lycka till på matchen.

Spela Gratis Nät Casino - Gamblingonline.se

Jag vet inte var jag ska ta vägen..

Jag är helt jävla förstörd. Mitt hjärta är krossat och jag mår skit. Jag tror nog aldrig jag har mått så här dåligt. Igår den 9 januari tog det slut och det kommer aldrig mer bli VI . Jag hatar att tänka på att jag aldrig kommer kunna krama om dig mer. Jag vill inte krama någon annan , jag vill inte hålla om nån mer än dig eller älska någon annan än dig. Det finns inte ord som kan förklara hur jag mår. Jag känner inte för att göra nått , inte ens sova. Hur fan ska jag klara av att gå till skolan?..

Idag har jag även match och jag kommer aldrig klara de. Jag lyckas inte äta nått , inte dricka men bara gråta. Jag har inget kvar i min kropp och jag har match idag :'(
Jag mår skit.....


Laserdome

Halloj snyggingar!
Idag har jag vart i skolan igen. 06:25 ringde klockan och det var dags att gå upp. Började 08:15 med samhäll och sen hade jag matte. Och 10:55 slutade dagen med lunch. Så vi käkade på sibylla. Vi blir även hämtade av en minibuss men dörren vi ska in genom hade fryst fast. Så alla fick klättra in genom bagaget och sätta sig i bilen. Säger bara hahah. Jag fastna med rumpan upp i vädret och fötterna i taket. Jag är så smidig.


Men efter vi slutade stack jag hem till älsk. Vi kollade på film den där panarama activity eller vad den heter. Väääldigt läskig. Sen senare stack jag hem en snabbis och snacka ihop mig med kompisar om att köra laserdome. Men sen när vi kom dit sa dom att det va fullt. Så vi blev sjukt sura. För vi hade ringt på dagen och frågat om vi behövde boka men då sa dom nej och att det var att komma dit.


Men vi åkte tillbaka till stan och satt oss på Donken. Men jag var duktig och köpte inget (y) , Sen tog vi bussen hem och fick gå i den hemska kylan igen. Men nu sitter jag här i soffan och försöker värma mig. Ska kanske se på film , eller sova lite. Vi får se :)




DrLove.se


Shoppa på rasten!

Nu har jag vart hemma en stund från skolan ligger i soffan och ser på tv. Ska snart försöka sova med. Idag började ju skolan. Började 09:40 med engelska. Det ända vi skulle göra var att låna en bok och starta en blogg. Men de har jag inte gjort än. Så efter jag lånade en bok åkte jag och fanny till paprika. Sen efter det shoppade vi lite. Fick med mig ett par leggins hem med nitar på. Skit snyggt , skulle köpa lackleggins med nitar på med men de blir nog en annan dag.  Jag är iaf nöjd med mitt köp.

Nu ska jag sova . Vi hörs!


18 månader av underbar kärlek!

Kom nyss hem från min älskling! Vi firade våran 18 månaders dag. Vi skulle feta oss så vi åt godis och glass som älsklingen köpte ( gott med ben & jerrys) Vi kollade även på tv och mös en stund. Så underbart att bara ligga i sängen och hålla om den personen man älskar mest.

Så nu har jag och Julius vart tillsammans i ett och ett halvt år. Och jag är så grymt kär. Jag har hittat en perfekt pojkvän. Det bästa som finns är att veta att den man älskar , älskar en tillbaka. Bli pussad  av , blir kramad och massa sånt. Det är kärlek! , Precis vad vi har.

Nu ska jag snart fixa mig och sova. Imorgon 09:40 sitter jag i skolan... snark....

en bild från när jag och julius hade vart tsm 1 vecka.



Din modesök online - Jollymolly.se

Nu har jag vart duktig ;)

Nu är jag äntligen hemma från gymmet. Känner mig väldigt duktig faktiskt. Jag körde först 30 min spinning och sen 30 min s-core. Efter det joggade jag i 30 min och sen vibrationsträning och strecha. Sen blev det hem och äta 2 goda mackor till frukost och ta en dusch. Så nu sitter jag här i min mjuka säng med nyduschat hår och kropp och känner mig stolt.


Hoppas jag inte får världens träningsvärk i morgon. Skolan börjar ju och vi har första handbollsträningen på ca 1 vecka. Och träningen kommer bli hård för det är sista och första träningen innan match på söndag. Tror inte heller många i laget kommer ha kondition. Eller vad tror ni efter juluppehåll?
Vi tränade ju förra veckan men då hade ingen kondition för vi hade inte tränat på 2 veckor innan de.

Imorgon blir det att träffa klassen igen!

Spelexperten.com - Spel i mängder!

Godmorgon

Woho jag är uppe hyffsat tidigt. Är inte hemskt trött. Men har nyss ätit ett äpple så sitter nu och borstar tänderna. Ska snart ta fram mina träningskläder och ge mig ut i snön och gå till gymmet.  Om 30 min börjar mitt pass. Och jag har inte ens satt på mig linser eller nått än. Men det går nog bra ändå.


Hoppas jag har energi kvar efter att träna lite extra. Måste ju orka träningen imorgon. Har ju vart lov och bara tränat ca 3-4 gånger under lovet. Inte bra ;)

Men nu ska jag skynda mig , vi hörs senare

18 underbara månader idag med min älskling!




Spela & Vinn - €1000 Gratis

Får ställa klockan..

Japp som rubriken. Imorgon måste jag ställa klockan . För 11:30 ska jag sitta på en cykel på gymmet och köra 30 min spinning och direkt efter de 30 min s-core. Om jag har energi efter blir det att springa på löpbandet och träna på vibrationsplattan.

Sen snabbt hem och duscha och sticka hem till älsklingen. Vi firar 18 månaders dag, dvs 1 och ett halvt år. Helt underbart är de , och vi har vart tillsammans väldigt länge nu. Vi ska möblera om lite + ha en tjockis dag. Äta massa onyttigt och sånt. Sen på torsdag börjar jag skolan . Sörj gärna med mig .
Är det någon mer som börjar på torsdag?





Gullig grej min pojkvän skrev i metro för ett tag sen. <3



Beställt hem!

Nu har jag beställt hem lite klockor. 2 vita klockor , 2 svarta och 2 rosa. And I'm happy :) , nu är det bara att vänta på att klockorna kommer.

Kollar även på Svenska Hollywood fruar nu på tv. Man kan verkligen skratta åt dom för dom är så patetiska xD , tycker ni inte de? Iaf Anna anka 



Lyckas inte äta..

Åh vad jobbigt, dom senaste 2 veckorna har jag inte haft mycket matlust. När det gäller middag kan jag äta helt okej , men jag klara inte äta så bra med frukost hemma. Bara hemma hos andra. Så nu har jag inte ätit sen klockan 6 igår. Kanske inte så jättelänge, Men jag är skit hungrig men har inte lust att äta. Kan gå in i köket och bara kolla på kylen och sen gå , eller så går jag någon annan stans . Mitt senaste försöka att ta nått i köket slutade med att jag hämtade posten ist.

Varför kan jag inte äta? , men min mamma är sjuk så jag kan vara smittad men vet inte :( , har ju huvudvärk och mår illa. Men nu ska jag sluta och klaga och leta bra saker i mitt liv ist. För mycket känns fel just nu....


Siter iaf på min gamla dator . och hittar massa gamla bilder.













En snabb fråga!

Jag tänkte bara ställa en liten snabb fråga. Som ni såg i inlägget under så fick jag ju hem min klocka idag. Och många tycker den är väldigt snygg. (fått höra de när jag skulle beställa den)

 

Så nu har jag funderat på att beställa hem lite klockor och sälja i bloggen. Tänkte sälja dom för ca 100 kr st. Skulle ni läsare kunna tänka att köpa en sån snygg klocka för 100 kr. Och isånnafall vilken färg?

Så skulle ni köpa en klocka för 100 kr (vilket är skit billigt) och vilken färg? Det är frågan haha :D










Klockan jag fick hem idag :)




Sov över hos älsklingen

Förlåt igen för den dåliga uppdateringen. Men igår var jag först och kollade på fotboll med Fanny. Vid halv 1 stack vi in till stan och sov nästan. Vi orkade inte kolla på nått. Bara gick runt och gäspa ett par timmar. Sen lite senare med en kurrande mage åkte jag hem till älsk. Han gjorde pasta med köttbullar till mig. Sjukt gott var de för jag har inte varit så hungrig på länge.

Efter vi hade ätit la vi oss i sängen och somnade direkt. Sen vakna vi vid halv 8a på kvällen. Så jag kunde inte uppdatera på dagen. Vid 20 tog jag en buss hem , eller åkte 2 hållplatser och saknade min älskling så mycket så jag gick av och tog en spårvagn hem till honom. Så sen sov jag där. Och idag har vi vart hos tandläkaren och kollat lite på Friday night lights.

Så nu är jag hemma och hade fått 2 paket på posten . En försenad julklapp till min pojkvän och min efterlängtade rosa paul frank klocka.

Nu ska jag nog ta och kolla på film , tror jag ska se på 2012. Vi hörs.

Gud vad jag är...

Shit vad jag är trött. 07:20 ringde mitt alarm och då var det dags att gå upp. Ska snart åka iväg med Fanny och kolla på en cup som min pojkvän spelar. Och vi ska åka mot en förort.  Kommer bli mördad eller nått såhär tidigt ;/
Men vi är ju karate brudar så vi klarar allt. Ingen vågar attackera oss haha :)

Vi ska se några matcher och första matchen börjar 09:20 . Det tar ca 40 min för mig att ta mig till hallen. Är jag inte en snäll flickvän som går upp tidigt och kollar? Fanny och jag kan ju leka cheerleaders.

Men nu ska jag försöka äta frukost. Inte så att man är sugen på mat såhär tidigt. Men äta bör man , annars dör man..


Jag och fanny på nyår



Favoritposter.se

Gäsp!

Förlåt att jag uppdaterar så dåligt , men förut när jag kom hem från gymmet så somnade jag direkt. Sen har jag duschat , kollat på filmer och bara slappat. Så nu sitter jag här framför datorn med antiksmask och gäspar. Ska snart ta ut mina linser och sätta på mig mina glasögon för mina ögon mår inte bra.

Men förut tränade jag ju med Fanny på gymmet. Vi var grymma. Massa olika styrkeövningar , sen va ju vibrationsplattan bäst. Fyfan vad roligt det lät när man skratta , typ som en robot eller nått.
Men nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask :)

Gott nytt år igen!




Zylber.com

Godmorgon!

Åh herregud vad gör jag uppe? Klockan 10:00 ringde min mobil och då var det dags att gå upp , även om det inte var lätt. La mig ca halv 5 i natt och så är jag uppe nu. Men jag ska snart till gymmet med en kompis. Vi ska träna lite vibrationsplatta och sånt. Dags att skaka lite rumpa ;) och skaka bort celluiter och sån skit.

div>
Men jag tror seriöst jag somnar i tangentbordet snart. Men det får jag inte för jag ska träffa min kompis om 30 min. Jag har inte ens letat fram kläder , borstat tänderna eller nått. Hur ska detta gå? ...

Det är de här som är bra med vibrationsträbning
  • Ökad ämnesomsättning
  • Ökad muskelstyrka och explosivitet.
  • Reducerar celluliter.
  • Ökar rörligheten i senor och muskler.
  • Förbättrar koordinationen och balansen.
  • Ökar bendensiteten.
  • Förbättrar blodcirkualtionen, sänker blodtrycket.
  • Sänker kortisolhormonnivån (stresshormonet).



Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!


Nyårs bilder och video!

Hej och ett sent gott nytt år! Jag har inte orkat uppdatera på ett tag. Men jag tänkte lägga upp lite bilder från nyår. Kan säga att det var en grymt rolig kväll. Mycket människor , mycket skratt och allt. Men sen är det alltid synd om dom som dricker för mycket och däckar och börjar spy. Själv är jag en duktig flicka så behöver inte göra de haha :D
Men här kommer lite bilder och en video :)




RSS 2.0