Paket på posten!

Jag har valt att prata om kläder och....
Nja nu ska jag inte börja skriva om mitt tal. Har suttit ett antal timmar med mitt tal så jag känner mig helt snurrig i huvudet. Men har lite kvar sen ska jag börja öva in det så jag kan det utantill. Usch usch usch ... :(

Nått bra med dagen var att jag fick hem mina röda converse idag + mitt skal till ipoden på posten. Så nu har jag både snygga fötter(skor) och en snygg ipod!

Dags att skynda sig och plugga. Sen ska jag till Trollhättan och spela match. Gud vad segt att åka så långt :(



Plugg och Shopping!

Äntligen hemma från skolan och håller just nu på att plugga. Har faktiskt fått lite gjort och ska nu börja skriva på mitt tal som jag ska ha i svenskan på fredag. Ska ha nationella på fredag och jag är verkligen sjukt nervös! Att prata inför grupp är nått av de värsta jag vet. Men jag vill , och jag ska klara det!

Jag har iallafall gjort en redovisning idag och det gick ganska bra. För att vara lite snäll mot mig själv stack jag och shoppade lite smått efter skolan. Fick med mig ett par solglasögon och ett halsband hem, så jag är nöjd!

Nu ska jag plugga och dra iväg och söka jobb!


600 kr och två presentkort rikare!

Tjenixen!

Hur har er dag varit? Min har la vart helt okej men rätt seg om man säger så. Sen dag i skolan sen massa plugg och träning. Men nu sitter jag här framför datorn när jag egentligen måste plugga. Typiskt att man fastnar framför Facebook, de är nog en ny drog! Någon som vill sno min affärsidé med ett rehab mot facebook missbruk?!

Även om dagen har vart rätt seg så har jag faktiskt haft lite tur. Hittade 600 kr + ett presentkort på 300 kr + ett presentkort på ansiktsbehandling eller massage i mitt rum under lite kläder.

Nä nu måste jag ta och plugga och sen sova! Har 2 redovisningar imorgon, Fuck life!


Converse

Kärlek till Converse <3

Igår köpte jag ett par vita par converse , tror det blev mitt tredje par vita men de är så snyggt. Ville även ha ett par med färg så beställde hem ett par röda från heppo.se imorse och fick de sista i min storlek, tur jag har ;)

Just nu sitter jag här och fixar mig och ska snart ta bussen till skolan. Blir en lång dag idag slutar 16:20 så är ganska segt. Men men så är det ibland som tur är så börjar jag iaf inte klockan 8a på måndagar.

Nä nu ska jag jalla lite, see you!




Söndag 27 Mars

Gäsp Gäsp Gäsp...
Nu är det söndag och jag är sjukt trött efter helgen. I fredags var jag på fest i Torslanda hos Hanna och firade att hon hade fyllt 18år. Det var en bra kväll och jag sov över där men blev inte så mycket sömn. Tror de blev att lägga sig en stund efter 4a. Jag, Julius och Hanna gjorde goda mackor klockan 4a på natten. Det är så det ska vara när man är full!

Sen dagen efter chillade jag, Hanna, Max och Julius ute i solen och kollade även på fotboll. Senare på kvällen/eftermiddagen var man helt slut och däckade tidigt och kollade även på älskade filmen The last song, man får typ översvämning i ögonen av den.

Idag har jag pluggat och stack även en snabbis med mamma till frölunda torg och köpte ett par nya älskade vita converse, och imorgon ska jag köpa ett par röda med :)

Nu blir det lite mer plugg sen chilla framför TVn.

Bilder från i fredags.







Rosa pantern!

Tjenixen :) Nu är det äntligen helg och det känns underbart. Fast just nu har jag en hemsk huvudvärk och måste plugga massa men känner bara för att sova. Så kanske inte är lika underbart endå!

Igår kom mina brudar hem till mig och vi gjorde rosa pantern drinkar fixade oss och förfesta innan vi drog vidare på fest. Som tur va så låg festen ca 5 min att gå till från mig så man slapp tänka på bussar och sånt jobbigt. Vi firade en kille som hette Samir och det var grymt bra fest! Var väldigt väldigt mycket folk. Men det var bara skoj och man träffa massa nya människor!

Sen när vi drog hem så sov Julia , caroline och Jennifer hemma hos mig. Kändes lite som ett hotell här hemma haha.
Någon som vill checka in eller?!

Nä nu ska jag sova och se om min huvudvärk försvinner!









Snygg, sexig & singel

Åh vad är inte mer härligt än att komma hem från gymmet vara nyduschad och sen bara lägga sig i sängen och kolla på film. Så nu bäddar jag ner mig i sängen och sätter på filmen Snygg, sexig & singel.

En sak jag hoppas på är träningsvärk imorgon. Igår körde jag 1 timma på crosstrainern och idag blev de kondition + träna rumpa och mage. Min handbollsträning blev inställd idag så blev att träna på gymmet med. Som tur är så blev även vårt företagsekonomiprov som skulle vart i onsdags flyttat till måndag. Så jag kände mig fri idag om man säger så.

Nu blir det att kolla på film sen sova, Godnatt!



Engelska

Ojojoj vad jag är sämst! Inte skrivit i bloggen på typ veckor. Har inte haft tid eller ork. Har haft massa att plugga, umgåts med kompisar och spenderat tid ute på avenyns nattliv!

Just nu sitter jag i skolan och har engelska för första gången sen i november. Så det känns ju lite weird men är ganska skoj eftersom vi gjort massa tävlingar. Kan ju bara säga att jag och Fanny suger och kom säkert sist av alla haha.

Eftersom de är måndag kan jag berätta snabbt om helgen. I fredags var jag och jennifer ute på trägårn och dansa loss. Vid kvart i 4 när vi var hemma så gjorde vi vofflor och feta oss. Sen resten av av helgen har jag bara chillat och tränat.

Måste dra nu för jag slutar så detta blev världens tråkigaste inlägg!

bild från i fredgas!




RSS 2.0