Nyårsafton - PARTY!

Godmorgon , lite sent! Idag är det nyårsafton . Så vilka ska egentligen festa idag? :D själv ska jag göra de så det kommer bli en grym kväll. Och igår fixade jag ju mitt hår (vågade de) men nu ser det afro ut. Trodde det skulle lägga sig lite. Så får nästan panik vet inte vad jag ska göra. Ska jag spruta lite vatten på de så det går ner lite om de ens går? , eller ska jag platta de? eller bara duscha så det blir rakt. Min mamma la ner ganska mycket tid på det igår så känns taskigt att bara duscha bort det.

Aja men snart ska jag duscha kroppen , raka benen och allt sånt. Får se om jag duschar ut mitt vågiga hår med :)


Spikmatta!

Satt nyss eller aa för några timmar sedan på en spikmatta i bara shorts. Fy tusan vad ont det gjorde. Men det ska vara bra mot celluiter eller vad det heter. Så ska försöka sitta varje dag ca 30 min på den och se om det blir någon skillnad. Sen ska jag borta träna vibrationsträning , när man står på en vibrationsplatta. Det blir det nog att göra till helgen. Dags att skaka rumpa ;)

Mamma gjorde även mitt hår vågigt med min trippeltång nyss. Tog ca 1 timma och 15 min om inte mer. Så stackars mamma. Men mitt hår är affro nu. Men när man sover på det så blir det mycket mycket finare :)

ajajaj  ;/

DrLove.se


sämst uppdatering

Förlåt för min dåliga uppdatering. Igår så stack jag ut med Julius , vera och Ellen.  Vi stog ute och frös ett tag innan vi gick in till vera och gjorde nada haha :) , Sen vid 11 ungefär stack vi hem till Julius. Så vi snacka ett tag sen myste vi massa. Så nu går Julius runt och sjunger på en liten rolig sång haha .

Ungefär vid 3 la vi oss , även om vi inte var dödströtta. Så vi brottades lite och sen somna vi. Sjukt skoj och mysigt. Sen vid halv 2 gick vi upp. Åt frukost , satt vid datorn och lyssna på musik. Och vid 16 stack jag hem. Sen till solariet. vet att jag har läsare som stör sig på att jag solar. Men det är ju faktiskt min kropp , okej?! . Men nu är jag lite brun för imorgon iaf ;)
Ikväll ska jag duscha , våga mitt hår med trippel tången. Eller mamma får göra det på mig. Och sen kanske bleka tänderna ;D

Nu ska jag vänta på middagen för jag är huuuungrig :D

jag är road, osminkad och helt sne!

Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

Godmorgon!

Godmorgon! Kolla hur mycket klockan är :O jag gick precis upp. Vad har hänt med mig? . Men det var iaf skönt att sova länge. Fast jag la mig rätt sent , runt 3 tror jag. Så inte konstigt att jag sov så länge :)
Sen tänkte jag svara på en fråga som jag har fått ganska ofta. Och det var en tjej som fråga men frågade anonymt , tror nog hon glömde fylla i namn och länk. Men här är frågan

Anonym om Dagens shopping!:
Var har du köpt tubtoppen med volanger? :D

svar på den frågan är. Carlings , jag trodde först det var en kjol ,  och jag tänkte direkt. Den kan man ju ha som en klänning / tubtopp. Och sen läste jag på den att de var en med. Så jag blev nöjd och älskade den. Men priset älskade jag med. Den hade kostat 299 :- Men jag fick den för ynka 99 :- Bra va? ;)
Men nu ska jag nog äta frukost. Om jag får i mig nått mår lite illa.


Fick även hem ett presentkort från Gratisbio . Man får presentkort jätte ofta därifrån :O . Har fått 4 st på kort tid.


Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

Städat rummet och bleker tänderna nu!

Har inte kunnat uppdatera sen jag kom hem från solariet. Mamma tjata direkt på mig att jag skulle städa mitt rum. Så dom närmsta 2 timmarna har jag och mamma städat mitt sjukt stökiga rum. Fast nu är det ju städat ;)
Man kan faktiskt se mitt golv nu haha .

Men nu när jag har städat klart sitter jag här vid mitt skrivbord ( har inte gjort det på ett par månader ) och bleker mina tänder. Vet att det inte händer så mycket men man får hoppas att det blir lite skillnad till nyår iaf. Ska ju inte ha det gulaste leendet , så äcklig är jag inte!

Har även installerat min web cam på datorn . Så nu kan jag lättare ta bilder på morgonen med ex out fit osv. men kvaliten suger om man ska jämföra med en digitalkamera.

Nu ska jag leta nyårs frisyrer :)




Dagens shopping!

Nu är jag hemma från stan efter ett par timmars shoppande. Jag var på stan med min pojkvän <3 , tiden gick så himla snabbt och det var sjukt mysigt. Vi köpte lite på espresso house , jag köpte en frapino och julius chailatte . Sen lyckades jag självklart få med mig saker hem idag igen. Så idag blev det en tub topp som är med volanger, dagens favorit. Sen köpte jag trosor , BH och en skrubb sak. Som man tar bort döda hudceller med. Så jag är nöjd , och när jag kom hem hade jag även fått en sak jag beställt hem från internet. Ett "armband" man har på armen och sen har sin ipod i. Perfekt när man ska träna. Så den kommer att användas ;)

Nu ska jag snart dra till gymmet och sola. Om ni undrar varför jag solar så mycket så är det för jag försöker bli brun till Nyår som är nu på torsdag. Och det kommer bli en grym dag. Fest med min pojkvän och kompisar. Ska även äta pizza på dagen med min pojkvän. Mums ;D

Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer

Jävla comviq....

Godmorgon alla därute! Sovit gott? Själv sov jag toppen , men alarmet väckte mig ;( , ska till stan med julius sen. Skulle dit 12 men blir halv 1 ist. Ska se om jag hittar lite underkläder till nyår . Eller jag köpte mig en BH igår men nu behövs trosor med.


Nu ska jag förklara min rubrik med. Och det är för att jag HATAR comviq. Jag kan inte smsa och inte ta emot sms och inte ringa. Får sms då och då . Så nu för 10 min sen fick jag sms som skickades vid 11 igår kväll. Lyckat eller?
Så jag är jävligt irriterad. Har mailat comviq's kundtjänst. Men tyvärr inte fått svar. Hoppas på det snart. För jag orkar inte ha en sån jobbig mobil nu.


Nu ska jag ta och borsta tänderna , sätta på mig linserna och börja sminka mig. Sen åker jag in till stan. Hoppas på mer shopping ;) men vill inte bli pank heller. Hoppas jag hittar trosor och lack tights.

Spela & Vinn - €1000 Gratis

jag smet iväg...

Sorry glömde säga att jag stack iväg några timmar. En gammal kompis som jag spelade handboll med för nått år sedan frågade förut om jag ville göra nått. Och självklart ville jag de :) Stack hem till Josefine förut , vi kollade på film ( American pie ) , kollade på gamla bilder från handbollen. Säger bara shiit vad fet jag var hahahahha. Så jag kom precis hem . Ska nog ta något och äta. Är sjukt hungrig. Blir och äta lite av de som var kvar från middagen. Jag är hungrig som en get :D

Vad har ni läsare gjort idag/ ikväll då? . Kanske kollat film , tittat på TV, eller bara slappat framför datorn.

Nu ska jag göra nått att äta , Vi hörs

Frossle.com


Dagens shopping!

Nu är jag hemma från min shopping! Fick med mig 3 st saker hem, men höll på att bli mycket mer. Men idag fick jag med mig en tunika till , en BH och någon sak som trycker in lite vid höfterna. Tror det heter gördel eller nått .  Ska ha den under min nyårsklänning så man inte får som 2 höfter, eller säger man 4? haha :D

Jag var inne vissa affärer ca 40 min för att bestämma mig vad jag skulle köpa och det mesta visade sig att jag gick ut från butiken med nada i handen. Jag kände mig smått osäker och då köpte jag inget. Men det jag fick med mig hem är jag nöjd med iaf. Ni ska få se bilder. Men har bara bild på BHn och tunikan. Men har på mig den andra saker under klänningen på bilden där jag har min nyårsklänning :)

 

 

Zylber.com


Shoppa igen!



Godmorgn nu är det snart shopping time igen! Ska ta bussen om ca 45 min om jag hinner till Frölunda Torg och se om jag hittar lite saker ;D Har 1700 kr kvar att bränna , får se hur mkt jag köper idag då. Igår köpte jag ju 2 klänningar, 1 linne och 1 tunika. Idag hoppas jag i alla fall att jag kommer hem med ett par lack tights , rea eller inte spelar ingen roll för jag vill ha NYA NU! haha :)

Sen efter jag vart på Frölunda torg vet jag inte riktigt vad som händer. Sticker kanske in till stan idag igen. Fast ska dit imorgon så kanske inte så skoj att vara där 3 dagar i rad. Kanske ska hem till älsklingen med. Men det får vi ses sen hur mycket energi jag har. Nu ska jag äta frukost.

Vad ska ni göra idag?





Respito.com


DAGENS FRÅGA!

Vilken julklapp tyckte du mest om?
Själv gillade jag mest ett check häfte med saker min pojkvän ska göra , ett linne ( vita linnen är en drog ) PENGAR (y) och smink

Nu smiter jag iväg och kollar på Robinson ;)


Zylber.com


lite shopping blev det!

Nu är jag hemma från stan med ett litet leende på läpparna. Fick med mig lite hem iaf. Det blev 2 klänningar , 1 tunika och 1 linne. Var ju i stan redan vid 9. Kan säga att det var massor av människor där iaf. Sen runt 11 var det sjukt mycket människor. Jag är verkligen trött nu , funderar på att sova en stund. Sen klockan 4 ska vi hem till mormor och morfar och äta middag med kusinerna.
Har no energi , så sover nog haha (a)

Nyårsklänningen!

Dags att shoppa!

Nu är det dags att shoppa! 07:00 ringde klockan och nu sitter jag här. Ska snart ta och äta frukost och sen börja fixa mig. om 1 timma går bussen in till stan. Man vill ju inte missa rean ;)
Jag är verkligen besatt av att hitta något till nyår. Hoppas verkligen jag hittar något. Någon kort och snygg klänning hade inte suttit fel. Får ju hoppa på att jag hittar något idag.

Ska ni själva shoppa idag då? För vem passar inte på när det är mellandagsrea? ;O
Nu får jag skynda mig äta frukost så jag inte missar min buss sen. Vi hörs senare. Och hoppas jag har så mycket påsar som hon på bilden :D

Monopol , alfapet , skitgubbe...

Nu är jag hemma , eller aa för ett par timmar sen. Kom hem ca halv 10 men har inte haft energi att skriva nått . Vart så inne i min värld bland kläder. Vart inne på massor av olika hemsidor med kläder och skor i timmar nu. Förbereder hjärnan för shopping i morgon.

Förut när jag kom hem låg det 300 kr på min dator . Så nu har jag 2000 kr som jag kan shoppa för ;) , men lägger nog inte allt på shopping. Ska se om jag kan vara duktig att spara om de blir någon resa någon gång eller nått :)

Men idag var jag hemma hos Julius och spela massa olika spel. Som ex monopol, alfabet , och skitgubbe. Kan säga att det var jävligt skoj iaf. Det blev många timmars spel. Men det är perfekt för en dag som juldagen. Allt är ju nästan stängt.

Nu ska jag snart sova. Ska vara i stan redan kvart i 9 på MORGONEN . Ska på H&M ´s rea som öppnar tidigare för H&M club medlemar!  Men godnatt




Godmorgon

Godmorgon sötnosar! Sovit lika bra som mig i natt? Det får man hoppas :D
Just nu sitter jag i sängen och fixar mig det sista. Skulle egentligen ta en buss som går just nu men hann inte med den för jag skulle prata lite med mamma och sånt först. Men snart ska jag ta och sticka till nästa buss hem till älsk. Men jag tror han ligger och sover. Han svara inte när jag ringde eller när jag smsar. Så älskling VAKNA. haha :D

Idag ska jag vara med Julius , vi ska spela spel med hans mamma och sånt. Sjukt mysigt en dag som denna då allt är stängt. För man måste samla upp energi så man kan shoppa massor imorgon. Det är ju då REAn börjar. Någon mer än jag som älskar rea? Speciellt när man har pengar ;)
Men ska ta fram lite kläder och sånt nu , men vi hörs senare . Puss


Kläder till nyår!

Sitter och funderar lite på kläder inför nyår. Det är verkligen inte lätt. Men just nu är jag inne på Gina tricot och letar kläder tänkte visa lite saker jag skulle vilja ha ;) Har ni själva hittat eran nyårs outfit? Eller letar ni med? Vilken affär skulle ni då tipsa om? Någon hemsida kanske?

 

 

 


Julfirandet klart!

Nu är jag hemma från min mormor och morfar. har vart en trevlig dag med god mat , trevliga människor och mycket julklappar. Själv önska jag mig inte så mycket så fick inte så mycket materiellt. Men jag fick: Ett armband, lösögonfransar , ansiktsmask (som jag sitter med i ansiktet nu) , sminkborttagning , smink , hårnålar , en mugg, shampoo , balsam, hudlotion, bomullstussar , sen ska jag få ett "armband" som man kan ha på armen och ha sin ipod touch i när man tränar. Sen fick jag även 1700 kr.
Så nu längtar jag till rean ;)

Har ni haft en bra julafton? Har ni fått vad ni har önskat er?








DrLove.se


God jul

God jul alla läsare! Hoppas ni får en bra julafton.
Idag vaknade jag upp brevid min älskling. Vi åt frukost tillsammans och öppnade julklappar. Fick även ett paket av hans mamma. Hon är så gullig så det är inte sant.  Snart ska jag duscha och sen börja fixa mig för vi ska åka till mormor och morfar och fira jul. Blir sista julen i deras hus för nästa år flyttar dom in i dom nybyggda lägenheterna.

A men igår var vi som sagt på Liseberg. Det var jättemysigt och jag hittade hela 30 kr på marken. Har tagit kort på 2 av dom 10orna jag hittade. Jag har alltid tur med pengar. Efter liseberg åkte vi hem kasta lite snöbollar på varandra , men jag lyckades inte träffa julius. Och jag som är handbollsspelare  (a)
Sen gick vi in och prata lite. R.I.P  ..

Vid 12 la vi oss men jag kunde knappt sova inatt. Hoppas jag håller mig vaken idag

Nu ska jag fixa mig. Ha en bra julalfton



Lite ex på vad som stog i häftet :D


Hemma hos älsklingen

Är nu hemma från jul på liseberg. Jag hade turen att hitta 3st 10 kronor under kvällen. Spelade bort 20 av pengarna men spara en 10a.
Jag sitter hemma själv nu hos älsk för det har hänt en sak som jag inte har lust att ta upp. Men kan säga att kvällen var mysig iaf.  Alla underbara ljus och människor. Ni får självklart se bilder imorgon. Kan inte lägga in bilder på Julius dator precis haha :) . Så ni får vänta till imorgon innan ni får se bilderna.

Nu ska jag fortsätta sitta i soffan och vänta på att julius kommer hem. Blir nog att mysa då.

Vi hörs imorgon.



Fixa mig , sen jul på liseberg

Ska nu börja fixa mig , är ganska stressad. Ska snart ta bussen till älsklingen . Sen åker vi till Jul på liseberg. Vet inte om jag kommer kunna uppdatera sen , men vi får se. Annars hörs vi imorgon såklart. Och då är det julafton. Som sagt om vi inte hörs ikväll får jag önska er en god jul. Vi hörs , ha en mysig kväll



Hemma från solariet

Nu är jag hemma från solariet, så jag är lite brunare. Försöker bli lite brun till Nyår , vill inte precis lysa för jag är vit eller nått. Sen älskar jag att sola för det är så avslappnade. Jag vet att det inte är bra att sola men jag har solkort fram till typ mars/april. Får sola hur mycket jag vill , eller a max 1 gång om dagen till mars/april.
Lyxigt va? ;)

Nu sitter jag igen i min säng med nytvättat hår. Får se om det torkar hyfsat snabbt. Sen om de blir torrt ska jag nog våga håret om jag orkar. Är inte så lätt att göra det på sig själv + att jag har ganska långt hår. Kolla bara på bilden. Ser det lätt ut att sitta med en trippel tång på sig själv? haha :)

Frossle.com - Tjäna pengar på din blogg, få 50 kr i registreringsbonus!

Följ min blogg med bloglovin

Röd rosett i håret!

Nu har jag smått börjar tänka på hur jag ska ha mitt hår på julafton. Tänkte som jag sa i förra inlägget att jag ska ha vågigt hår med hjälp av min trippeltång. Sen funderar jag på att ha en röd rosett i håret.
Känns inte det JULigt? :)

Tycker ni jag ska ha med rosett eller utan? :)

Ungefär såhär blir håret. (bild tagen från google så vet inte vem tjejen är)



+ min rosett




Nu ska jag snart sticka till gymmet och sola (y)



Godmorgon - en underbar dag

Godmorgon alla söta läsare ute i snön ;) haha . Har ni med snö hemma hos er? Det kan jag säga att vi har iaf. Jag hoppas att det håller i sig hela dagen imorgon med. För vem vill inte att snö på julafton? Snön gör så himla mycket , känns mer som jul då.

Idag kommer bli en mysig dag. Först bara sitta hemma och mysa i sängen och sen om jag orkar så ska jag fixa mitt hår med min trippeltång. Håret blir jättefint och tänkte fixa de idag så jag kan sova på det 1 natt. Då blir det bäst . Och vill ha fint hår imorgon på julafton :)

min trippeltång är den här :)



Jag har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig än. Vad ska ni läsare ha på er? :)
Funderar på en svart topp (ett fin svart linne) med några jeans leggins eller nått. Annars får de nog bli en vit tunika med lack tights.

Såhär ser det ut utanför mig just nu.


Paprika till kvällsmat

Godkväll ist för Godmorgon ;)
Har nyss kollat på en film på 5an, och den var la sådär. Bättre än att inte göra nått alls. Men just nu sitter jag iaf i sängen med en antiksmask i ansiktet och äter paprika. Jag älskar paprika så himla gott. Speciellt röd paprika. Lite som godis ;)

Imorgon blir en underbar dag. Ska kanske träna sen sola , och på kvällen ska jag hem till älsk och så ska vi gå på jul på liseberg. Sen sover jag över hos honom. Så jag får vakna upp brevid min älskling på julafton. Låter inte det toppen?

Men nu ska jag fixa mig för att sova. Vi hörs imorgon darlings :D


En video från jul på liseberg

En till video från jul på liseberg. I morgon är ju dagen innan julafton och då ska jag gå på Jul på Liseberg igen, fast denna gången med min älskling. imorgon tar jag även med mig systemkameran så det lär bli lite fina bilder får jag hoppas.


Kollade kläder och drack frapino

Nu är jag hemma igen från "träningen" , det blev inget för vi vara bara 3 personer där. Så vi låg en stund i den mörka idrottshallen och snacka om allt och inget. Och gamla minnen med. Men sen tröttna jag så jag lyckades få med Victoria och Fanny till Frölunda Torg. Jag kollade lite på kläder till nyår , hittade lite saker jag kan tänka mig att köpa. Sen köpte Fanny en god frapino, sjukt god faktiskt.


Efter det gick jag till Hemköp och köpte bulle som jag ska äta nu och kolla på Ugly betty. Det är en höjdpunkt på tisdagar.
Ska ni se på ugly betty nu ? , eller kanske Anna ankas jul ? ;)
Vi hörs senare

Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer

Luktar människor i röven!

Hahahah seriöst . han måste ha nått fel i sitt huvud. Kolla klippet!


Grattis till bebisen !

Åh fick nyss ett SMS från min tränare där hon skrev att hon har fått sitt barn nu. Det blev en liten pojke , eller som sagt en blåvit kille :D  Så Grattis Grattis Grattis till er :D Lovar att dom kommer bli grymma föräldrar :D
Så ikväll blir det ingen riktigt träning. Kan gissa att alla bara kommer sitta och snacka och sånt hela tiden :D
Men de kommer bli mysigt.

Ni andra kan ju med säga Grattis ;D


Ska sola om 1 timma

Jag är inte duktig (a) , har inte börjar städa mitt rum än. Har bara slagit in fler julklappar och bokat soltid. Eller jag ska sola om 1 timma. Kommer bli skönt. Sen efter jag kommer hem ska jag och min bror kämpa oss med att slå in mammas julklapp ;D. Den är ganska stor och konstig haha :)

Tror jag ska ta och äta lite lunch nu med. Tror jag tar lite potatisgratäng med oxfile och bearnaisesås gud så gott :) Vi hörs senare :)

Köpt klart alla julklappar snart!

Godmorgon söta läsare! Sovit gott?
Jag sitter nu i min säng och dricker på lite oboy. Gott som bara den nu på morgonen. Men det är inte så skoj att se mitt rum nu. Haha hur stökigt som helst. Jag skäms över hur det ser ut. Men det blir så när  man ex åkt skridskor med skolan. Då använder man olika väskor och lägger skridskorna och hjälmen på golvet på sitt rum. Och sen fortsätter man med kläderna tillslut ser det ut som ni ser på bilderna. Ett pinsamt stökigt rum. Måste ta tag i det idag, ska även köpa en sista julklapp till mamma med pappa sen. Jag är klar med julklapparna efter det :)

Jag väntar även på posten. Har beställt hem lite saker under senaste månaden. Så hoppas det kommer snart. Bla ett presentkort , klocka och en julklapp till mig själv. Så vi får se om nått kommer idag.
Nu bör jag börja städa mitt rum , eller ja om ett tag (a)


Spela & Vinn - €1000 Gratis

Pyntat granen

Nu har jag nyss kollat på Anna ankas jul eller vad programmet heter och efter det Pyntade vi granen. Blev la sådär haha. Men det är inte så skoj att pynta så försöker göra det så fort som möjligt. Ni får se före och efter bilder på granen. Den fick lite "kläder" iaf.


Bakat rulltårta

Nu tänkte jag berätta lite snabbt om vad jag gjorde efter jag kom hem från Älsklingen.
Först gick jag till gymmet och körde ca 1 timma , sen snabbt ner till solariet och solade en 20 minutare. Så nu är jag lite brunare :) , var ett tag sen jag solade sist. Sen efter jag solade tog jag en lång och skön dusch och basta efter det. Snacka om underbart.

När jag kom hem åt jag middag och bakade rulltårta som inte blev jätte god som man kan se på bilden haha. Den blev inte bränd men smeten hade jag vispat för länge haha. Så den sprack lite. Och nu sitter jag här i sängen och bloggar. Ska snart pynta granen tror jag :) , det närmar sig jul nu.

Har ni pyntat eran gran än? :)




Spelexperten.com - Spel i mängder!

Hemma från gymmet

Jag är nu hemma från gymmet. Berättar mer om de snart tänkte berätta om gårdagen först.

Igår var jag som sagt med Fanny i stan. Vi letade lite julklappar och sånt. Själv fick jag med mig lite. Fanny köpte jeansleggins och julklappar till hennes kompis. Sen när vi skulle slå in ett paket på Clas ohlsson så tog det sjukt långt tid så alla vara väldigt irriterade och hängde nästan över oss för att vi skulle skynda oss. Men vi slog om paketet 2 gånger haha. Men vi orkade inte stressa så mycket , för då blir det ju inte bra.

Efter stan åkte jag hem åt middag och sen fixade mig för att åka till älsklingen. Vi myste hemma hos honom och kolla på film. Sen var det dags att sova. Så på morgonen åt vi frukost och kolla lite TV sen åkte jag hem . Och vad jag gjorde efter berättar jag i nästa inlägg ;)

Ni får iaf en video på mitt lilla paket.

 

Och all snö som kommit till gbg :D

 


VIDEO FRÅN JUL PÅ LISEBERG

Här kommer en video från jul på liseberg. Skriver sen när jag kommer hem från gymmet , ska gå och träna nu och sen ska jag sola. Vi hörs senare


Fjärde advent

God morgon sötnosar! Hoppas ni har sovit bättre än mig. Själv har jag inte lyckats sova så mycket i natt. Ligger bara och vrider och vänder på mig hela tiden. Precis som natten innan. Förstår inte vad det är med mig, jag känner mig sur hela tiden, inte lust att göra nått alls och bara allmänt efter.
Jag har en jobbig snuva som aldrig vill försvinna och allt känns bara fel.

Men nu ska jag sluta klaga. Kan säga att de kommer bli en rolig dag. Först stan med Fanny , vi ska leta julklappar. Sen ikväll ska jag till älsklingen, ska sova där i natt. Kommer bli mysigt. Hoppas jag kan sova i natt med.
Nu blir det att fixa sig och sen ta bussen in till stan.


ha en bra fjärde advent :)


Spela & Vinn - €1000 Gratis

SMS som har skickats fel.

hahah är inne på en sida där dem skriver SMS som har skickats fel. Ganska roligt att se vad andra har skrivit. Men man tycker även synd om dem. Många SMS som har fått par att skiljas , sen många som skickat fel till föräldrar och så. Ska visa några ex :D

Till: Mamma
Sms: Kom upp på mitt rum nu! jag ligger naken i min säng och runkar. mamma och pappa tittar på tv så som kommer inte höra när du stönar ;)
Svar: HAHA du är så jävla pinsam jonas!!! jag sitter och tittar på tv tillsammans med dina föräldrar. din mamma bara skakade på huvudet och gav telefonen till mig när hon läst sms:et! hahaha

Förklaring: Sms:et var menat till min dåvarande flickvän, men som ni säkert förstår hamnade det i mammas inkorg istället.

Till: Sonen

Sms: Hej :) Jag är redo kom hit så "Kelar" vi under täcket :)
Svar: Mamma, Jag kommer inte ha sex med dej.


Förklaring: Hahaha jag råkade skicka smset till min son när jag skulle skicka det till min "älskare"


Till: Brorsan
Sms: Hihi, om du vill så kan vi ta en picknick i skogen och gosa lite under filten och så kanske du får en överraskning ;)
Svar: Nej tack! Men kolla lite nogrannare nästa gång du ska skicka till killen...

Förklaring: Haha jag är så klantig, jag skicka mitt sms till brorsan som skulle till min pojkvän. Mupp som jag är!

Julklappar

Har nyss kollat på robinson men innan de slog jag in massa julklappar. Har en del kvar men orkade inte mer. Tror jag stog i över 1 timma och 30 min med mamma. Så man blev lite trött på de. Men det är alltid skoj att kolla på paketen när man är klar, man känner sig typ snäll då. Men sen ska jag köpa mer + att jag glömde lite saker hemma hos julius som jag köpte. Mitt minne är inte så bra (n).

Nu ska jag bara slappa här i min säng. Gick upp lite efter 9 så är ganska trött :/


Man får lägga pakten lite här och där i huset.

Spela & Vinn - €1000 Gratis

Underbart vacker himmel

Spela & Vinn - €1000 Gratis

Kollade precis ut genom fönstret och fick se en underbart vacker himmel. Med underbara färger. Himmelen har varit klar blå hela dagen och nu är den såhär fin. Nån mer som har sett en fin himmel idag?

Club4Beauty.se

Sidenslipsar 159 kr inklusive frakt!

Jul på liseberg

Spela & Vinn - €1000 Gratis

Igår efter skolan var jag först en snabbis på stan med Fanny och sen gick jag runt med älsklingen. Efter ca 2 timmar stack vi hem till honom. Slog in julklappar och kollade på Friday night lights. Efter det stack jag hem och åt middag fixa mig lite och sånt. Sen på kvällen drog jag till Liseberg med Fanny. Jättemysigt med alla ljus och sånt. Man får verkligen julkänsla. Tänkte visa lite bilder från igår med.

Sen idag har jag bara vart och köpt massa julklappar med mamma och pappa . Så har fått hem en del. Vi har åkt runt på massor av ställen i hela Gbg typ haha :)


Skridskor i minus 7 grader

Spela & Vinn - €1000 Gratis


En skön dag har det varit idag iaf. Började kvart över 8a med spanska då vi kollade på allas spanska filmer. Sen efter vi kollat på alla så skulle man rösta vilken film som var bäst. Och självklart vann våran ;) , nä men våran film kom 1a iaf. Bara för vi vann så fick vi varsin godispåse. Skulle egentligen få biobiljetter men de var svårt att få tag på sa läraren. Men vi är nöjda ändå. Vi fick även tillbaka våra spanska prov. Fanny och jag är pro´s ;) MVG :D

Efter spanskan hade vi engelska , där kollade vi med på film. Eller vi kolla klart på en film vi sett dom senaste lektionerna. Tror den heter Hotel Rawanda eller nått sånt.

Sen hade vi gympa då vi åkte skridskor UTOMHUS i MINUS 7 grader. Mina fötter krampa som bara den av kylan. Men efter 1 timma kunde vi sticka. Så gick på stan lite med fanny sen hem och äta och sen träning.
Nu ska jag fixa mig för att sova. För imorgon slutar vi skolan :D




Hjälp :O

Ett snabbt inlägg blir detta för jag är stressad. Men kan säga att jag kommer nog frysa fast i isen sen. Det är minus 7,2 grader ute och vi ska åka skridskor utomhus sen :o
Önska mig lycka till att överleva. Vi hörs senare ;)

Sega och stolta linda!

Hej och hå . Här sitter jag i min säng trött och stolt. Under 2 dagar har jag fått 2 MVG! Fick MVG på mitt spanska prov och sen fick vi MVG på våran redovisning idag. Är vi inte duktiga eller? ;)

Idag var en lång och seg dag men jag överlevde. För efter skolan åkte jag hem till min baby.  Vi myste kolla på Friday night lights och käka bullar , pepparkakor och jag drack varm oboy medan han drack Thé. Men vid 9 var det dags att sticka hem. Gick ut i kylan till bussen höll ju på att frysa ihjäl. Men jag klarade mig , för här sitter jag.

Nu ska jag snart borsta tänderna och sen ta ut linserna. För imorgon blir det skola. Vi ska åka skridskor på idrotten så kommer ju frysa ihjäl imorgon istället. Håll tummarna på att jag inte dör av kyla. Det är inte dags för mig att dö än.

Godnatt


Godmorgon

Godmorgon alla söta! Sovit gott? Själv har jag sovit bra men är trött ändå. Man får aldrig lagom med sömn. Men snart är det lov så då får man sova länge. Kan gissa att det inte bara är jag som längtar.
Idag slutar vi sent som jag sa igår men efter skolan sticker jag hem till älsklingen.
Sen måste jag tipsa om en sida som säljer massa snygga och billiga smycken. Perfekt att köpa julklappar . Kolla in här Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer . De har även en grej som heter fritt fall. De har en vara varje dag som priset sjunker med 1 kr för varje minut som går. Coolt va? Och allt på sidan är billigare är vad det är i butik. Så kika in :)

haha jag skulle spela "påven" på historian


Bridget jones dagbok

Kollar på bridget jones dagbok eller vad den heter. Verkar väldigt bra. Bridget är riktigt charmig haha :) Är det nån mer som ser den ?

Sen efter filmen eller snart blir det nog att sova. Vill att det ska bli imorgon. Då träffar jag min älskling. Bara mysa och ha skoj. Slutar 10 över 4 så kommer vara en seg skoldag men jag väntar på nått väldigt bra ju så dagen kommer gå snabbt.

Men nu ska jag berätta snabbt om idag. Slutade vid lite innan 3 så jag stack till gymmet och satt mig i massagestolen , väldigt skönt när det var klart. Men efter stack jag hem åt middag och kollade på film. Sen blev det dags att sticka till matchen. Tyvärr gick det inte så bra. Bättre lycka nästa gång!
Nu dör min dator snart . Så godnatt


i skolan

Sitter i skolan nu i våran kemi sal och fixar med våran redovisning för imorgon. Så nu kommer vi äga eller nått ;) . Jag ska snacka om utseendet på olika nyhetsuppläsare. Så man kan säga att det är lite skillnad på dem Sverige och USA.

Det är snart lov vi slutar på Fredag kommer bli sjukt skönt. Vet vissa som slutar den 22 december. När får ni lov? Får ni det på fredag eller kanske senare eller tidigare?

Nu ska vi äta , hörs senare ;D


Tävlingarna är avgjorda!

Nu är 2 vinnare dragna och vinnaren till underkläderna var Jennifer, och tröja med eget tryck blev Ulla. Tack alla som deltog och kika in senare för fler tävlingar! Och Grattis till vinnarna!
Nu ska jag sova iaf ;D

Tävlingarna avgörs idag!

Idag avgörs tävlingarna jag har i bloggen så passa på att tävla nu innan vinnaren dras. Tryck på bilden för den tävlingen du vill vara med i så kommer du till inlägget! Det är inte så många som är med så det är väldigt stor chans att just DU vinner.








Godmorgon

Godmorgon sötnosar! Just nu sitter jag i sängen och äter frukost. Rostade mackor med ost och ett glas oboy. Gud vad gott.
Och nyss beställde jag även en ny klocka. En Paul Frank, and i like it. Men jag är lite stressad som vanligt , så vi får höras senare!
GLÖM INTE VARA MED I TÄVLINGARNA SOM AVSLUTAS IDAG




Vilken klocka ska jag köpa?

Åh jag har problem kan inte riktigt bestämma vilken klocka jag ska köpa,
Vilken tycker ni? Rösta på de numret ni tycker är snyggast!

1)



2)




3)



4)




5)





Så himla nära..

Åhh i var så nära. Vi vann första matchen idag och sen andra förlorade vi. Säger bara faaan. Vi var iallafall skit bra och kämpade på som bara den. Så nu får vi hoppas att det går bättre i våran nya serie. Vi är duktiga för att vara ett lag med mest 94 och 95or. Sen bara ca 3st 93or. Vi mötte ett lag som förväntas vinna hela SM och vi spelade lika mot dom igår så vi är riktigt stolta.

Nu lämnar vi handbollen och snackar klockor igen :) Vad tycker ni om denna? är den snygg?



Köpa en Hello Kitty klocka?

Sitter inne på datorn nu innan jag ska dra till handbollen. Ska ju snart spela match igen. Men nu kollar jag iaf runt lite på på ebay.
Är denna klockan söt? Den är iaf billig. Tycker ni att jag ska köpa den?



Match mot önnered

Kan säga att jag är glad. Vi spelade lika mot önnered förut. Vi ledde hela matchen. Då menar jag varje sekund förutom då det blev lika. Vi slarvade i slutet så Önnered lyckades göra 2 snabba mål. Om ni undrar varför jag är så glad så är det för att den matchen mot önnered är en sån match då önnered SKA vinna. Dom är så mycket bättre än oss. Fast vi lyckades ändå spela lika och leda hela matchen.

Så imorgon 07:45 samlas vi för att spela match kl 9:00. Hoppas det går bra imorgon med. För vidare till nästa steg vill vi :D Nu ska jag fixa mig för att sova


Godmorgon

Godmorgon cuties! Hoppas ni mår bättre än mig. Jag är förkyld som bara den och om ca 1 timma ska jag samlas för att spela SM. Låter perfekt att vara sjuk nu va? Hoppas jag kommer kunna spela iaf.

Vi kommer idag att möta mitt gamla lag (Önnered) igen. Ska bli skit skoj att möta dem fast nervöst. Men vi får se hur det går. Hoppas ni håller tummarna för oss iaf , för vi vill gå vidare till nästa steg.
Så i helgen blir det att spela SM , vad ska ni göra då? :D

Är denna tröjan söt?





hemma hos älsk

Sitter hemma hos älsklingen nu. Vi har nyss vart på stan och letat julklappar. Pank som jag är så kan jag inte köpa  nått än, blir när jag tiggt pengar från mamma och pappa.
Har ni börjat köpa julklappar än? Isf till vem och vad?

Nu ska jag gå och vara social mot min älskling pojk haha :D

Godmorgon

Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer


Godmorgon söta bloggläsare! Hoppas ni mår bättre än mig. Jag hatar min förkylning den gör mig helt seg och massa sånt. Men jag hoppas och måste verkligen bli bättre inför imorgon. Ska spela SM då och att vara sjuk är ju inte så bra.
Ska snart ta och göra lite frukost och se om jag orkar äta nått. Är för seg för att tänka på mat just nu. Fast en smoothie skulle vara drömmen men jag orkar inte precis ställa mig och göra någon nu. Får la bli typiska jul vört eller nått.
Sen hoppas jag att vi blir klara med skolsaken hyfsat snabbt i skolan, för jag vill hem. Sen träffa älskligen , träffade han senaste i söndags så saknar han rätt mycket.
Men nu ska jag göra frukost vi hörs senare.


Nobelmiddag i skolan!

Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

ÄNTLIGEN! kan jag uppdatera. Nu är jag hemma från skolan. Hade ju nobelmiddag idag i skolan. Vi började  10:45 och slutade 19:30. Under dagen har vi gjort massor av olika tävlingar. Med massa kluriga frågor, tävlingar där man ska hämta saker och så. Så på kvällen hade vi nobelmiddag då alla klädde upp sig och vi åt middag. Det var även prisutdelning med liv sänd ning från Malmö.

Vart en rolig dag men samtidigt har jag vart sjukt trött. Halv sovit på soffor och sånt. Så jag tror jag kommer somna snabbt ikväll. Är sjuk med så min energi ligger verkligen på noll. Min näsa är täppt och jag mår inte bra.
Men nu ska ni få se lite bilder från idag + videos.



några tjejer i klassen lånade 70 böcker från biblioteket till tävlingen idag!

Trött

Hej , förlåt igen för dålig uppdatering. Men jag har som sagt mycket att plugga och mycket med handbollen denna veckan. Idag hade jag spanska prov sen svenska redovisning. Båda sakerna gick bra. Så jag hoppas på minst VG på mitt spanska prov. Sen redovisningen vet jag inte riktigt.

Men idag hade vi iaf träning. Och jag lyckades bita mig rejält i tungan så jag började blöda och fick ett litet jack. Men nu är de bättre, gör inte lika ont längre.

Sen måste jag säga att vi fick MVG på våran spanska film. Den som inte sett den kan se den här.



Godmorgon

Godmorgon alla söta! Sitter och hostar som bara den . Skit segt att vara förkyld. Och jag har matcher/träningar hela veckan :/ , bara ledig på fredag. Sen i helgen är det ju SM.

Jag hoppas jag kommer kunna uppdatera bättre snart. Har ju så mycket i skolan så man nästan får panik. Gå INTE på mikael elias teoretiska gymnasium om ni inte vill plugga er till döds.
Nu ska jag fortsätta min tandborstning , sen blir det skolan med spanska prov och sen svenska redovisning, + inlämning av arbeten.

Det här blir antagligen min lunch idag. (y)



Spela & Vinn - €1000 Gratis

Börja peppa för SM

Spela & Vinn - €1000 Gratis

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen så sjukt mycket i skolan. Hinner knappt med nått. Men nu ska jag ta en pause iaf, eller ja skriva detta inlägget. Sen ska jag göra en macka och börja plugga spanska. Har spanska prov i morgon , en svenska redovisning, skriva respons till en tjej, och skriva ett personreportage. Låter det mysigt eller? ;) , sen efter skolan blir det att börja skriva ett pulsarbete som ska in på torsdag.

Men nu ska jag göra en macka och sen plugga, efter de blir det träning. För till helgen spelar vi SM  :) , blir dags att peppa nu ju :D



haha en bild som jag och fanny skulle ta på oss själva på ett café , men så kom någon så vi sprang iväg. Lyckad bild haha (y)

Godmorgon

Godmorgon sötnosar!
Har ni sovit gott? För det har jag gjort iaf. Fast känns som jag inte sovit nått alls inatt. Så jag längtar till kvällen.
Idag blir iaf en dag med massor av plugg. Kommer få stanna kvar i skolan med (n).

Jag måste bara tipsa om en sak. Har du svårt att bestämma dig vad du ska ge din pappa i julklapp eller kanske pojkvän? Då är slips en perfekt sak. Kolla in här : Sidenslipsar 159 kr inklusive frakt!


17 månader!

Nu är det 17 månader sedan jag och Julius blev tillsammans. Kan säga att det är 17 underbara månader.  Många fler ska det bli. För jag har ju den mest underbara pojkvännen. Har sovit hos honom hela helgen med. Vart så sjukt mysigt. Så det är därför jag inte kunnat uppdatera bra. För idag har jag pluggat massa med och spelat match.

Men nu måste jag sova så jag har energi imorgon. Så hoppas jag kan skriva imorgon, men har massa massa massa att plugga. Sov gott (L)

GLÖM INTE TÄVLA I BLOGGEN HÄR !




Hemma hos älsklingen

Just nu sitter jag hemma i min älsklings säng och ska plugga spanska. Han är och tränar så sitter ensam hemma hos honom.  Håller även på med spanska repliker som jag precis skicka in till min lärare.

Så nu blir det att plugga samtidigt som jag ska lyssna på musik. Kommer bli en underbar dag igen. Ska ju sova hos älsk här i natt igen.

Igår plugga jag även med fanny , vi satt på ett café ca 4 timmar sen gick vi båda till Vagabond och köpte skor. Blev likadana skor, men de är för vi är så coola haha.

Denhär bilden är en av bilderna vi gjorde igår på fiket.
Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

Godmorgon

Sitter och smaskar i mig en god frukost just nu. Äter vörtbröd med ett glas oboy. Kan säga att dricka oboy på morgonen när man är törstig är underbart och gott. Vad är eran favorit frukost?
Om jag fick bestämma en god frukost så skulle det nog vara med en smoothie eller kanske en fruktsallad. Det är väääldigt gott.

Nu måste jag skynda mig att fixa mig som vanligt. Sminka mig, fixa håret ta fram kläder och så. Ska kanske kolla på julkalendern med. Jag får se hur långt jag hinner.

Vi hörs senare och önska mig lycka till på mitt matteprov. 





Tips på sida att köpa massvis med billiga och snygga julklappar:
Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer

Trött på allt plugg

Åh jag är så trött. Pluggat hela dagen förutom när jag tränade förut. Var skit skönt att komma iväg och göra nått annat än att plugga. Var inte så många på träningen heller. Så det var rätt soft och jävligt mycket skratt.
Men nu måste jag duscha innan jag somnar. Ha en bra kväll!

Godmorgon

åh guuuud vad jag är trött. Jag somnar snart med huvudet på datorn. Har precis ätit frukost och just nu borstar jag tänderna. Sen blir det skola med spanska, sen efter engelska där jag har redovisning. Efter det har vi dans på gympan. Någon som vet om streetdans är svårt?

Idag kommer bli en väldigt stressande dag. Slutar ca kvart i 2 sen ska vi tillbaka till skolan för något möte , sen hem plugga lite om jag hinner och sen har jag träning. Efter träningen måste jag plugga massor. Har matteprov imorgon och har inte börjat plugga. Och det är inte för att jag är lat utan jag har pluggat massa saker innan.

Jag hoppas inte jag somnar på bussen sen bara. Nu måste jag fixa mig så vi hörs senare!


Spelexperten.com - Spel i mängder!

En bild vi skulle ha i våran redovisning men de blev lite ändringar. Är han inte fin dom tjej eller? hahahah


Dålig uppdatering

----> GLÖM INTE TÄVLINGARNA I BLOGGEN, KLICKA HÄR <----

Förlåt för dålig uppdatering. Har haft fullt upp hela dagen. Slutade lite innan 4 , kom hem och var med älsklingen. Vart helt underbart att träffa honom. Vi plugga, brottades, baka och bara levde livet. Nu sitter jag här i sängen med en vacker turban i håret (handduk). Ska precis borsta håret och sen borsta tänderna och ta bort sminket Sen lägga mig och smsa en stund.

Imorgon har jag även en Engelska redovisning så önska mig lycka till. Känner inte för att göra bort mig.
God natt (L)

Våran inbjudan som vi ska ha i engelska redovisningen

Julkalendern i skolan

Sitter just ni i ett klassrum och kollar på Julkalendern med massa i skolan. Varje dag vid 11:30 så kollar vi på julkalendern. Blandat med massa från 1 , 2 och 3an. Ganska rolig sak vi gör här på skolan. Man hinner ju oftast inte se de på morgonen så i skolan är ju toppen ;D
Såhär ser det ut just nu, fast vi är fler här inne nu.



Sen min goda lunch .



Smoothie till frukost

Gud vad gott. Äter frukost nu så sitter och smaskar på en macka och smoothie. Kände för att göra de nu till frukost. Det är så sjukt gott med vaniljyoghurt , banan och bär. Blir nog världens godaste dricka ;D. Det är nyttigt med. Och till lunch ska fanny och jag äta kycklingsallad. Är vi inte duktiga? ;)

Eftersom vi kan äta Pizza , kebab , sibylla och sånt varje dag så har det ju blivit att man ätit de då och då. Så vi försöker köra på en nyttig vecka. Får se hur det går.

Nu ska jag fortsätta att dricka på min underbara Smoothie. Vi hörs senare.

idag kommer älsk hem till mig :D

Plugg plugg och åter plugg

Stanna kvar i skolan till klockan 18 förut. Kan säga att jag och Fanny var duktiga. Men våran historielärare skickade hem oss för han skämdes över att vi jobba så mycket med de. Så han tvinga nästan hem oss. Men nu är vi iaf klara med de, nu ska jag fortsätta med engelskan. Vi har redovisning imorgon :(

Måste visa er våran snygga reklam vi gjorde under 10 min i skolan idag. Man skulle snabbt göra en reklam om ett ställe man gilla att äta på.  Så vi gjorde reklam för Sibylla och självklart vann våran reklam ;)

Efter den lektionen stack vi och åt. Eller jag och Fanny till paprika. Blev min goda baugette.







Våran spanska film!

Som jag sa förra veckan så skulle jag lägga upp en video med våran spanska film . Lite sent men bättre sent än aldrig så kommer filmen här:


Första December

Godmorgon! Nu är det redan den första December så det är bara att börja räkna ner till julen, tänk att det bara är 24 dagar kvar till julafton.

Själv har jag inte ens börjat köpa julklappar men har en ide på G till min pojkvän iaf.
Har ni börjat köpa julklappar? Annars kan jag tipsa om en sida med massor av billiga saker som är billigare än Tax-free. Helt grymt nu innan jul.

Club4Beauty.se

Nu måste jag stressa mig. Hoppas ni får en bra dag. Själv kommer jag behöva plugga massor.

RSS 2.0