Åh vad snyggt

Var nyss inne på blondinbellas blogg, så gick jag sedan vidare till hennes internet butik www.bellme.se så
 hittade jag en jätte fin Hoodie + shorts. Jag säger bara ge mig. Man blir ju nästan kär.
Och självklart är det rosa. De setet kostar 499 kr.



Frukost

Sitter nu och äter frukost. Vanilj yoghurten var slut så fick äta mjölk flingor och sylt , var ett tag sen men de är faktist gott :), speciellt när jag är törstig och inte rokar hämta nått annat.

Idag blir en seg dag slutar 5 i halv 4 och d eär den lektionen som jag har prov. så komemr vara helt död och hungrig. Hoppas mitt äpple hjälper lite på traven. Och jag ber till allt att vi inte har läxförhör på fysiken eller SO'n

Föresten måste jag komma på ett ämne att skriva på i mitt fördjupningsarbete. vad kan vara intressant att skriva om från 1a till 2a världskrigets tid?





Sega ben

Jag kan säga att jag har hyfsat sega ben just nu. Vi hade en lätt fys del som uppvärmining. Sen dom sista 40 minuterna på träningen körde vi blixt handboll. Man måste fan springa som bara den. Så min ben är rätt sega nu. Fast de är skönt. Måste även lägga mig tidigt för jag har prov i morgon . Vill inte precis sitta och sova då. Jag börjar bli lite osäker om jag kan allt :o
Får la ta och plugga i sömnen eller nått.

Men nu måste jag fixa mig ta bort smink borsta tänderna osv . God natt :)





Träna

Nu ska jag snart ta och dra iväg till handbolls träningen. Jag är verkligen sjukt opepp. Har mått dåligt i flera dagar. Men i dag är det nog värsta av alla dagarna. Har inte kunnat sova i natt., är täppt i näsan, mår illa ont i magen och huvudvärk. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Har spanska prov i morgon och nationella i engelska på fredag. Bara för att jag är förkyld så har jag lock för öronen så för typ sämre. Ganska jobbigt faktist, speciellt till nationella i engelska.
Men nu måste jag dra och byta om :)






My day

Idag har jag pluggat på morgonen , riktigt segt. Runt 1 stack jag till älsklingen. Vi gjorde inte så mycket , men vi var iaf ute en stund och tog kort. Vi orkade inte vara ute så jätte länge för att de var riktigt kallt ute. Speciellt för mig som hade på mig en vår jacka. Tänkte lägga upp lite bilder som vi tog. Är verkligen inget speciellt :)



Jag försökte gömma mig lite för kameran, men gick inte så bra.





Jag blev chockad

Jag var inne lite på Tyras blogg. Jag hittade massa bilder som är före och efetr innan dom är fixade till tusen på datan . Det är nästan sjukt hur man kan göra om personer så mycket tänkte visa lite exempel jag hittade på hennes sida.

När man ser dom här bilderna börjar man ju fundera lite , är modeller och kändisar verkligen så perfekt som vi tror dom är?

En helt vanlig tjej. Snacka om förändring.



Jessica alba



Någons höfter



En bild som visar vad man akn göra om man är riktigt duktig






Favorit låt

Min absolut favorit låt just nu är Jesse McCartney - beautiful soul


Plugga plugga plugga..

Vaknade vid nio för jag kund einte sova mer har hållt på att vakna hela natten , känner mig typ sjuk :( . Men jag var tvungen att gå och och plugga. Jag är fortfarande arg över spanskan, får ju nästan panik. Hatar verkligen  grammatiken. Och värst är det reflexiva verb med imperfekt , lixom hur fan gör man ?

Jag blir överlycklig om nån i min spanska loggar in på msn snart så jag kan fråga nån om hjälp. Annars blir de la sån panik frågning innan provet i morgon.

jag vill ha vår nu





Bästa övningen för att träna magen

För nån vecka sen var jag och en kompis på gymmet och då var de medlems dag. Så de gick runt en personlig tränare där och vi frågade efter nån bra träning för magen . hon sa då att plankan är den bästa, för den tränar hela magen. Sen tipsa hon om ifall man vill få bort "kärlekshandtagen" så ska man stå som i plankan fast man vickar på höfterna. Ser roligt ut men är grymt bra träning . Man ska försöka göra 3 x 25 sek




Rese bilder

Tänkte lägga upp lite rese bilder. För jag vill ha värme och sol nu .

Brasilien









Studie dag i morgon

Sitter nu och kollar på TV . Jag vill bara se mer Desperate housewifes eller hur det stavas. Det är så sjukt bra, och jag vill se hur det går för carlos med hans syn.

I morgon har jag ju studie dag då ska jag plugga , vara med min pojkvän och träna på kvällen. Funderar faktist att sova nu så jag kan gå upp i tid och plugga i morgon.











Kämpar mig med spanskan

Åh jag blir nästan galen . Jag hatar spanska och grammatik , speciellt när mna inte fattar nått. Känns som jag sitter och kämpar som ett as men lär mig typ ingenting. Jag blir bara arg.....

Josefin Crafoord

Idag började jag dagen med spanska. Lika tråkigt som vanligt , fast har ju prov på torsdag så man måste lyssna noga osv.
Sen efter spanskan hade vi gympa , vi körde mycket redskap och det hatar jag verkligen, jag vågar typ inget.
Vi hade en hyfsat lång rast och då satt vi oss i skolans bibloket och ringde Josefin Crafoord som jobbar på vakna med the voice. Hon var riktigt trevlig faktist. Vi ringde till hennes mobil och hon var lite stressad för hon skule iväg och shoppa massor.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska se den rätte för rosing



Fixat till min blogg

Har nyss fixat till min blogg. Blev lite finare nu iaf. Jag orkar inte presenter mig själv heller men har en till blogg iaf . www.metrobloggen.se/lindaericsson

Skriver mer snart :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0