Köpa skor!

Häromdagen skulle jag köpa ett par skor jag velat ha på Din sko men så var dom slut och skorna kommer inte in för ca 3 veckor. Men hittade ett par andra stövlar/gummistövlar vad tycker ni om dom? Ser nitarna konstiga ut på?



Godmorgon!

Godmorgon sötisar! Sovit gott? Själv har jag sovit som om jag har legat i koma. Vaknade lite innan 1 och så gick jag och duschade direkt sen åt frukost. Idag har jag lite saker att göra. Ska se om jag hittar nått gott kött att grilla och sånt innan jag tar bussen och träffar massa goa vänner. Sen sticker vi hem till Björn i Utby/Kungälv och grilla och festar. Blir att sova där i natt med.  Kanske inte så smart pga min förkylning eftersom den blir värre för varje dag sm går. Men jag överlever nog. Ska ha skoj ikväll iaf

Har någon tips på nått gott kött att köpa som finns att köpa färdig marinerat eller vad de heter. För jag hinner inte marinera de själv. Nja nu ska jag börja fixa lite inför ikväll.

Bild från i våras, ser ut som världens bitch haha!


NRJ in the park!

Hej och förlåt för jag inte har uppdaterat på ett tag. Men har verkligen inte orkat när jag gått i skolan. Energin har vart på noll och mina eftermiddagar har spenderats mest i stan. Fikat , shoppat och bara kollat runt i affärer.

Men idag var jag på NRJ in the park. Stötte på en del kändisar som ex, Paow , Hugo rosas , Rosanna , Yousef , Bobby , Rabi , Eddie och Andreas wijk. Rätt skoj när det händer mycket i stan nu. Var faktiskt helt okej på Nrj , men skoj att man träffade massa kompisar och sånt. Och imorgon blir det grill och fest med massa kompisar med.

Nu tror jag faktiskt jag ska lägga mig snart. Har sovit väldigt lite senaste tiden. Får skylla på den jobbiga skolan. Men vi hörs puss

två gamla bilder med Paow och Bobby, ser HEMSK ut på bilderna. Men skit samma haha




So f*cking cold!

Åh fyfan, inte skönt att vakna upp i typ världens kyla. är bara 14,5 grader ute och blåser som fan. Är verkligen inte pep att gå ut. Just nu fryser jag som om att de vore vinter ute eller nått. Känns verkligen att hösten är på G. Men de gäller bara att längta till sommaren. Med resor woho.

Aja nu ska jag borsta klart tänderna sen börja fixa mig. Kommer aldrig vilja byta om för jag orkar inte ta av mig mina mjukis kläder, kommer bli till en isbit. Haha

Men hörs sen



Söta ringar!

Vart lite seg på dagens tips men här kommer två sjukt billiga ringar. Ni hittar ugglan HÄR! och rosen HÄR!



Dag två av skolan!

CHECK!
Nu är dag två över. Idag var första riktiga skoldagen. Började 09:40 och slutade 16:05. Rätt seg dag. Började med att jag fixade mig på morgonen och sen gick jag till bussen. Och den jävla idioten som körde bussen åkte bara rakt förbi när vi stod 5 pers på hållplatsen och bussen var inte ens nära full. Usch hatar västtrafik.

Morgonen började med Psykologi, har en sjukt go lärare där så jävla rolig. Sen efter det hade vi Företagsekonomi och lunch och efter lunchen hade vi företagsekonomi igen. Efter det hade vi spanska , fick en ny lärare där med. Hon verkar helt okej.

Så nu är jag hemma och nyss ätit middag ska snart duscha och sen kommer jag säkert däcka. Är så himla trött. Imorgon har jag bara 2 lektioner. Fast en är riktigt lång. Börjar 08:30 och har företagsekonomi till 11:10 sen från 12-13:30 har jag matte.  Efter de slutar jag , NICE!

Nu kallar duschen , see yah

spain <3



Regn regn regn...

Regnet bara öser ner och så kommer det fortsätta att vara för ett tag. Hösten är ju här nu! Fast något som är härligt är massa mysiga kläder , fika med kompisar och bara ligga hemma och mysa med en härlig film. Tror de jag kommer sova rätt bra i natt , är redan lite trött + att de regnar ute så de blir mysigt.

Imorgon är det skola igen. Men kommer uppdatera från skolan eftersom vi har egna datorer som vi sitter med under lektionerna. Ganska skönt när man är sjukt uttråkad men samtidigt inte bra för man kan aldrig koncentrera sig på lektionerna. Hmm , tror faktiskt datorn gör skolan värre för mig. För dom ämnena jag har MVG får vi inte ha datorer under lektionerna utan att dom säger till. Haha vilket sammanträffande, kanske dags att använda datorn mindre?!

Aja nu ska jag fixa lite inför imorgon och sen sova. Puss

sugen på att feeeesta ;(




Första dagen i skolan klar!

Idag var det ju uppropp. Fick schemat , information om Sthlm och lite annat. Tror de kommer bli ett helt okej år. Men just nu längtar jag mest till att vi ska till Stockholm, funderar på att stanna kvar där över helgen med. Någon som vet något billigt hotell för ett par ungdomar? haha. Tipsa gärna :D

Detta hade jag på mig idag iaf. Så blir som en dagens outfit. Nu drar jag till träningen och kollar på. Är fortfarande förkyld. Fuck ... :(


Linne: H&m
Jeansleggings : H&M
Halsband: Made by me!
Skor: Converse (har inte på mig dom på bilden men dom ligger bakom)

First day of school!

Idag är första dagen av skolan. Usch första veckan kommer inte vara lätt. Jag lyckas inte somna en enda natt. La mig ca 00:30 inatt och kollade på klockan till ca 02:30. Försökte med allt möjligt så jag skulle bli trött. Lyssnade även på sånt fågelkvitter och ljud från vågor på youtube. But it didn't work.

Så nu ska jag börja fixa mig. Äta frukost (utan att skära mig rejält i fingret) haha. Sen blir de smink , hår och kläder. Gött kött :D Fast nått som inte är gött kött är min förkylning. Känns som halsen ska ramla av eller nått?! Eh får la knarka halstabletter eller nått.

Lite bilder från skolan i 1an:






Akuten!

Så nu är jag hemma. Har vart med mamma och köpt gymkort sen drog vi vidare till Frölunda torg. Så gick upp till akuten där och fick mitt jack fixat. Slapp sy som tur är men mitt köttsår är fan inte mysigt. Men sen gick jag och mamma in på H&M där fick jag 2 par byxor köpta. Ett par svarta och ett par vanliga jeans blå :)

Alltid lika skoj att shoppa. Tror de blir att använda dom svarta byxorna imorgon, skolan börjar ju då (n) Inte så pep som man säger så. Fast ska bli skoj att träffa alla igen. Miss my classmates. Sen blir tisdagen rolig när man får träffa de nya 1orna. För dom börjar även imorgon men klockan 10 så när vi kommer till skolan är dom nog inte kvar.

Köpte även en av ringarna förut. De blev nr 1. Mitt nästa köp tror jag kommer bli ett par sjukt snygga boots. Kolla på dom här under






Gaah hur lyckas jag?!

Okej förutom att jag är sjuk så har jag mått illa hela natten pga av mensvärk. Och precis efter inlägget jag skrev under här så skulle jag göra frukost. Grym som jag är så skär jag ett sjukt jävla djupt jack i min fingertopp. Droppade blod på golvet , mina kläder och allt fyfan. Ca 1 min efter de händer så skakar jag och mår illa som bara den. Fick världens mensvärk. Kunde inte ens sitta ner ramla bara ihop och skaka.

Men nu mår jag bättre och måste nog dra in till Akuten med mitt finger. Måste nog sy de ,usch kommer spy då typ :(


Godmorgon!

Godmorgon cuties! Hoppas ni har sovit bättre än mig. För själv lyckades jag inte ens somna. La mig halv 1 för jag måste börja vänja mig inför skolan som jag börjar i imorgon. Men inte lyckades jag somna iaf. Fick ligga och smsa , läsa på gamla spanska och SO anteckningar från skolan (då har det verkligen gått långt så man inte kan sova om man läser på sånt) + att jag lyssnade på musik och var inne på Facebook på min ipod. Tror faktiskt det var musiken som gjorde mig tröttast. Så senast jag kollade på klockan var den kanske 03:00 och så somnade jag en stund efter de.

Så idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har lite saker som jag vill få gjort men får se hur mycket jag vill och orkar. Men de som egentligen måste göras är att städa rummet, bleka mina tänder och ta fram kläder inför imorgon. Men självklart måste jag duscha och massa sånt med.

Nja nu får jag la ta och käka frukost. Så hörs vi senare, puss

Gud vad jag saknar att festa utomlands och mina resor i sommar. I miss spain and greece. 











Vilken ring?

Hmm känner att jag vill köpa en ny ring men kan inte be
stämma mig vilken jag vill ha. Har inte hittat någon WOW ring än , så får la köpa någon ring som är okej.
Så vilken är snyggast av de 2 under här? 


(inte mina händer)

SoChic.se


Tips på tröja!

Hittade en snygg tröja men väldigt snygg rygg. Och Sjuukt billig var den med. Ni hittar den HÄR!



Oasis Dust it

Har precis köpt en "burk" oasis dust it. Någon av mina läsare som har testat de? Fungerar de bra? Känner att de skulle vara bra med lite volym i håret är så tråkigt när de bara ligger ner :/ . Nja vi får se när de kommer hem på posten hur det är. 


Förkyld..

Usch igår var jag ju på konsert och det regnade som bara den. Kan säga att det gjorde inte min förkylning något bättre. Inatt kunde jag knappt sova för jag hade huvudvärk som kom och gick. Sen kliade min hals sjukt mycket + min näsa var jobbig.

Det var en jobbig natt fast jag drömde mycket. Och jag drömde hela tiden att jag var kär och hade ett underbart förhållande. Jag saknar verkligen att vara kär, den känslan när de pirrar i magen så fort man tänker på en viss person. Bara få hålla en person som betyder allt för en i handen. Fast jag träffar la den rätta när jag väl gör de, men de får gärna vara snart.


hoffmaestro

Vilken jävla grym kväll de va på hoffmaestro. Vi hade tur när det gällde platser men otur när de gällde väder. Kan börja med att säga att regnet öste ner hela tiden men de hindrade inte oss från att ha en grym kväll. Vi kom till konserten ca 10-15 min innan de börja och vi hade turen att få platser längst fram. Lyckades hitta ett ställe på sidan med mycket plats och sen släppte dom in oss i de området som var längst fram. åååhoooj va grymt haha.

Låten som var bäst under kvällen var lätt so do you. Lyssna på den här under :)


DrLove.se


ungdomsmottagningen

Godmorgon , eller nått haha :)
Nu har jag vart vaken ett tag har även vart en snabbis hos ungdomsmottagningen. Fixade ett nytt recept till p-piller , men bytte även märke är det någon av mina läsare som tar p-pillerna Yasminelle? Isf är dom bra?

Sitter just nu även och väntar på att min mamma ska komma hem så vi kan dra till gymmet och träna. Känner faktiskt lite träningsverk från igår, men idag ska det bli mer. Älskar verkligen att träna man mår så bra efter.

Detta fick jag med mig hem idag. Good stuff



Musiken pumpar ut genom...

Seg dag ohja. Men sjukt jäkla härlig dag. Vaknade vid halv 12 och lite innan 1 träffade jag Caroline på gymmet. Vi sprang en massa och tränade styrka. Hittade en weird maskin som tränade magen som fan. Så imorgon hoppas man på träningsverk. Ska dit imorgon med och springa benen av mig och sen köra styrka. Blir nog att ta med sig ipoden då med.

På tal om min ipod så har jag slitit ut mina hörlurar så sladden snart går av. Så nu beställde jag precis hem ett par nice hörlurar från nätet. Vita med bling, men ska nog köpa andra rosa med bling med, How nice?!

Nu ska jag kolla vidare på Las vegas som jag gjort de närmsta timmarna. Fast saknar vissa tider när jag ser serien. När jag och mitt ex var tillsammans brukade vi kolla på de. Mysiga stunder. Aja vi hörs , pussss




Tips på smycken!

Tänkte tipsa om billiga smycken med. Ni hittar dom här:
  1. Första halsbandet
  2. Andra paketet med smycken
  3. Tredje söta halsbandet


Godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Själv har jag sovit sådär , hade en granne som stod ute och typ sågade med en sån såg som låter skit mycket tidigt på morgonen. Gick upp vid 11:30 för då gick mitt larm på. Klockan 13:00 ska jag träffa min kompis Caroline och vi ska till gymmet. Blir att springa en massa för på måndag börjar min handboll igen och då ska vi träna ute , dvs springa. Fast nått som är jobbigt är att jag har vart förkyld hela sommaren. och nu börjar min förkylning bli jobbigare igen.

Men nu ska jag ta fram mina löparskor och byta om och dra mig till gymmet snart. Vi hörs senare , puss

Fin himmel utanför mitt fönster häromdagen :)


Tips på väska!

Här kommer ett till tips på en väska. Jag hade gärna haft den till skolan. Ser perfekt ut att ha med massa böcker + dator. Sen är den faktiskt ganska billig med. Check it out HÄR!



Stress och chill

Denna dagen har vart lite konstig. Gick upp ungefär halv 12 så åt jag frukost och 5-6 min över 12 sa min bror att jag måste ta en buss in till stan kvart över 12 ifall jag ska hinna träffa hans kompis (skulle hämta en sak). Så på 2 min slängde jag på mig mina kläder och borstade tänderna fort som bara den. Sen stack jag direkt till bussen. Fast sen fick jag vänta 35 min i stan på den sega människan. Kunde fan tagit en senare buss. Men jag får istället vara stolt över att jag blev klar så fort.

Sen när jag vart hemma har jag bara segat och tränat typ pilates , magdans och olika saker som finns på videos för hemma träning. Sjukt skoj faktiskt. Och imorgon ska jag till gymmet med Caroline. Då blir det att springa på de jävla löpbandet tills benen ramlar av



Tips på väska!

Några har påpekat att dom inte bara vill se tips på klänningar därför har jag letat efter andra saker med, men tyvärr är inte allt lika billigt som klänningarna. Men de är fortfarande billigt. Själv tycker jag denna väskan snygg. Finns i svart och vitt



I.D bare minerals foundation

SÅ! Jag lyckades få energi och gå och köpa smink, köpte tyvärr inte någon parfym för jag var osäker på lukten. Men får se om jag köper de om någon dag istället. Det jag fick med mig hem var I.D puder. Hoppas de lyckas göra huden bättre. Hade mineral puder innan men tror mitt I.D puder kommer vara bättre. Vi får se :)

Nu när jag kom hem så beställde jag även hem en borste till sminket. Hittade de billigare på nätet så de va bra (y). Nu ska jag nog kolla på film , för jag är verkligen trött.



Godmorgon!

Ojdå! jag som tänkte gå upp typ 10 för att sticka och köpa smink och parfym. Men icke sa nicke istället sov jag till 20 över 12. Jag lär inte få energi att sticka iväg sen heller. Ehh får la ya och dra mig i svanen och ta en promenad till Frölunda Torg.

Vad ska ni alla andra göra idag? Kanske har ni börjat i skolan redan? Isånnafall stackare haha. Fast jag börjar ju på måndag så de är inte långt kvar. Men har 2 saker till planerade innan jag börjar skolan. Blir konsert på fredag och sen på lördag åker jag med ett stort gäng till Marstrand och tältar och festar. Det kommer bli fett!

DrLove.se



Parfym och smink!

Gäsp Gäsp..
Jag som var sjukt trött är fortfarande vaken. Har kollat på film , blev att se på Raise your voice . Usch den var verkligen sorglig grät massa gånger till den ju :( . Imorgon (idag) ska jag köpa både parfym och id puder. Någon som testat ID puder (foundation) och vet om de är bra? Och luktar den parfymen på bilden gott? Har den parfymen nu eller den som är varianten dom gjorde innan. Och den gillar jag.


Tips på klänning!

Här kommer dagens tips på klänning. Ni hittar den HÄR!



Tröttast i världen?!

Gud vad jag är trött, sov som en stock hela natten och gick upp lite innan 12 idag och fixade mig snabbt som tusan och drog sedan in till stan för att träffa Fanny. Vi gick lite i stan och satt oss på Max ett bra tag. Sjukt härligt att sova lite halvt och bara sitta och snacka.

Så nu på eftermiddagen har jag mest sovit och tagit de lugnt. Sjukt skönt. Ska kolla film och njuta av att jag är hemma en kväll iaf. Har ju festat 3 dagar i rad haha. Så nog därför jag är så sjukt trött.

Snart kommer även dagens klänning eller nått annat upp :)



Om 1 vecka börjar skolan, en sak som är bra är ju att vi har matkort, och jag saknar PAPRIKA som bara den, Kärlek till deras kycklingsallad.

Förlåt

Förlåt för ingen uppdatering alls idag. Just nu är jag så trött så jag avlider så ni får uppdatering när jag vaknar. Godnatt

Förlåt

Förlåt för ingen uppdatering alls idag. Just nu är jag så trött så jag avlider så ni får uppdatering när jag vaknar. Godnatt

Tips på klänning!

Här kommer dagens tips på klänning. Själv älskar jag den och har funderat att köpa den väldigt länge nu. Billig är den självklart oxå kostar bara 114 kr och ni hittar den HÄR!


Grattis på födelsedagen!

Ja må han leva ja må han leva ja må han leva ut i hundrade år....
Grattis till min bror som fyller 21 idag. Trodde vi skulle sjunga för honom idag men min pappa jobbar och mamma väckte mig aldrig. Men kom precis upp när mamma gav honom presenterna så då fick han min present med hahahah. Den var juu så lyckad.

Men nu sitter jag iaf här och mår smått illa och dåligt. Men man mår la som man förtjänar?! Ehh de försvinner sen

Grattis igen my brother :)


Inte bra tid..

Inte bra tid att blogga. allt jag skriver kommer vara fel kan inte träffa rätt på tangentbordet eller nått . Kanske märks att jag inte är sååå nykter . haaha bvart en grym kväll med massa goa vänner. Min buss sluta gå vid 12 så fick åka typ en omväg. Men träffa min kopis och hennes mamma så hon fatta direkt att jag hade druckit. Men hon skulle hålla tyst och inte säga nått till min mamma och pappa . Hoppas de stämmer nu haha.

Snart eller imorgon kommer dagens tips på klänning :) Hope you like it

Godmorgon

Godmorgon alla söta läsare! Sovit gott? Själv har jag sovit ganska bra men tyvärr legat och spänt min nacke hela natten så det gör väldigt ont idag.

Så idag är det fredag, vad händer idag egentligen? Blir nog fest med vännerna. Ska nog även se på en film i stan om vi har tur att få biljetter till en film. Jag måste även köpa någon present till min bror för han fyller 21 år imorgon. Shit han börjar fan bli gammal haha.

Har ni något tips på vad man kan köpa till sin bror som fyller 21? Kanske dags att köpa saker som kan vara bra att ha när man flyttar hemifrån. 



Tips på klänning!

Här kommer dagens klänning! Lär nog komma upp en till senare idag, för nu är det ju på natten men ni får se en imorgon på dagen med. Men denna tycker jag är ganska söt. Foki har en likadan och man kan ha den som kort klänning eller som linne. Ni hittar den HÄR!



Jävlar vilken kväll!

Åh shit vilken kväll det har varit. Träffade massa kompisar vid klockan 17 i stan, sen drog vi oss till Oskar Linnros konsert. De va ett helt ok uppträdande, gillade mest Från och med DU! som man märkte att de var låten som de flesta kunde.

Senare drog vi till donken , träffade även massa jag kände på vägen. Efter donken drog vi hem till Jennfier med massa folk. Kolla tv dunka musik och drack lite. Sen drog vi ut i spö regnet och kollade på Teddybears. Fyfan vad grymt de va. Sen när vi skulle till bussen hoppade alla i vattenpölar för man var redan så blöt man kunde bli.

Så nu är jag hemma med torra kläder och en handduk i håret.  Dags att fixa sig att sova kanske? Nja får se om jag ens orkar de.



HISS ELLER DISS?

Hittade ett par coola leggings vad tycker ni , Hiss eller Diss?


Från och med DU!

Solen skiner idag , fyfan vad underbart. Eller aa det är lite sol iaf och ganska varmt. Idag ska de inte regna heller vilket är perfekt för idag ska jag kolla på Oskar Linnros och Teddybears. Ska bli en underbar dag till med vännerna idag. J'vligt skoj att stå nära scen och bara dansa och sjunga med. Låten jag längtar till mest är Från och med DU! med oskar linnros. Någon mer som tycker om den låten?

Jag älskar kulturkalaset för man träffar massa människor man inte träffat på länge. Så har blivit så att man har planerat fika och att träffa sånna man känner. Härligt härligt.

Här är låten jag längtar till ikväll.



Tips på klänning!

Dagens klänning som jag tycker är väldigt fint. Önskade själv att jag kunde ha en lång klänning men är inte så fint när man bara är 160 lång. Så ni som är lite längre eller känner att ni passar i den även om ni är korta borde kolla på denna klänningen. Den kostar även bara 127 kr

Respito.com


Kapten Röd

Hej igen! Kom precis hem efter en dag på kulturkalaset. Var nyss och kollade på Kapten röd. Kan säga att det var GRYMT. Började lyssna på honom idag bara för jag skulle kunna något till konserten, och de va grymt. Vi stod typ längst fram , fick veta att de va massa som inte ens kom in och att ca 1000 pers var bakom scen och lyssnade. Så vi hade jävligt bra platser. Allt bara gunga med dans , hopp och armar i luften.

Så imorgon ska vi in och lyssna på Oskar Linnros och Teddybears. Kommer bli den bästa kvällen imorgon. TAGGA!



Tips på klänning!

Dags för dagens tips av en billig klänning , du hittar klänningen HÄR!
Tycker själv att denna klänningen är skit söt. Älskar volanger.

DrLove.se


Härlig kväll!

Godmorgon :) Idag var jag faktiskt duktig. När jag vaknade så tog jag direkt på mig mina träningskläder och stack ut och sprang.

Igår så träffade jag gänget och vi satt oss på en gräsmatta i stan med vattenpipa och chillade, sen senare träffade på fler människor och gick och kollade på Timo när han spelade :) it was good. Alla hoppade och skrek jävlar vilket liv haha. Senare gick vi tillbaka till gräsmattan och chillade och lyssnade på donkeyboys tror jag de va. Sen kom även en gubbe från Danmark medn cooolaste cykeln. Jag friade även till honom och han sa ja ! Fan vad gött hoppas jag får hans cykel när han dör haha.

Sen efter vi var där gick vi in till Brunnsparken och gick på donken. Käkade lite och chilla sen 10 över 1 tog jag bussen hem och stack hem och la mig. Sjukt skönt. Idag blir det nog att åka in till stan igen , ska nog kolla på Kapten röd iaf. 








Kärlek!

Kärlek till min nya klänning som kom på posten idag. Rosa med volanger , nästan lite överdriven men jag älskar den! Nu vet jag iaf vad jag ska ha på mig ikväll :)


Timo Räisänen

Detta är en bra dag! Idag börjar Kulturkalaset här i Göteborg. Kommer finnas massa att göra nu fram till söndag. Massa konserter osv. Så ikväll ska vi de goa gänget gå och kolla på Timo Räisänen. Det ska bli skoj att vara i stan när de är mer folk än vad det brukar ;)

Sen fick jag även massa post idag, fick bla tillbaka skattepengar (skattepengar från min blogg) , sen någon kupong för gratis reztart + hämta ett paket på posten. Tror en av mina klänningar har kommit. Så blir sen att sticka iväg och hämta ut mina pengar + paketet på posten.

Kom även och tänka på att vi ska dra till Stockholm nu när vi börjar i 2an där vi ska träffa alla 2or och 3or från METG skolor från hela sverige. Vi ska ha teoretiska spelen och massa sånt även festa. Det kommer bli underbara dagar.


Tips på klänning!

Hittade en snygg partydress , och priset kan man verkligen inte klaga på den kostar endast 125 kr. Ni hittar den här!



Hahah cool polis!

Haha såg att en la upp en video på Facebook på en polis som dansar på ett torg i Malmö. Haha han är faktiskt ganska duktig med. Kolla så får ni se!


Godmorgon!

Länk till inlägget där jag jämför priserna på kläder novaquuen.se vs Ebay

Godmorgon! Nu är det en ny dag med nya möjligheter ;) haha. Vaknade av att min mamma kom in på mitt rum för att låna min mobil. Våran hemtelefon har slutat fungera precis som mammas mobil igår. Tror alla mobiler hon rör dör typ, för när hon tog min mobil så stängdes den bara av.Och när jag skulle sätta på den och skriva in pin kod så stog de , fel pin 1 försök kvar. Man ba PANIK! fick leta upp ett papper så lyckades få på mobilen. Så nu kan jag min pin iaf haha.

Nu ska jag äta frukost , försöka komma på nått att göra idag + leta upp dagens plagg som jag ska visa i bloggen som är billigt. Så kolla in om en liten stund så kommer ni få se Dagens klipp!


Hemma igen!

Så nu är jag hemma från bion. Kan säga att det faktiskt var en riktigt bra film. Fast skulle vilja veta en sak som hände i slutet, men hur slutet är tänker jag inte säga för vill ju inte förstöra för er som vill se filmen. Men den är värd att se iaf. Under filmen lyckades jag spilla massa dricka över hela mig + ta en främlings mans hand haha , de va lite pinsamt.

Fast blev ganska fucked up på SF. Jag var tvungen att göra 2 bokningar för att vi skulle få 7 biljetter men när vi kommer dit så säger dom att ena bokning är platserna placerade lite här och där i salen. Man ba wtf?! nej. Ofta man ens bokar platser lite här och där. Så allt blev knäppt , vi fick dela upp oss i 2 grupper sen och sitta på 2 olika ställen , men som tur var så blev de skoj ändå.

Men efter filmen stack Fanny , Philip och Jasmin hem, och jag stannade kvar med killarna. Vi gick upp på taket på ett 8a våningshus. Lite smått läskigt haha. Vi tog lite kort sen gick vi och tog bussen hem och här sitter jag nu.

Dags att sova. puss





inception

Dags att skriva lite här nu igen. Ikväll ska jag på bio med 7 härliga kompisar, vi ska se filmen inception. Har hört att den är väldigt bra , finns det nån av mina läsare som har sett den? Isf tyckte ni om den?
Så 21:20 börjar filmen men ska träffa dom andra en stund innan i stan. Så blir att hämta ut biljetterna och sen gå och köpa godis och sånt gott.

Vad är egentligen de godaste att äta under bio? Själv tycker jag smågodis är väldigt gott. Ibland kan chips bli lite för knaprigt så man inte hör filmen så bra haha. Men det är ju gott men jag föredrar smågodis.

Men nu ska jag börja fixa mig , sminka mig , platta håret och ta fram kläder. Vi hörs senare. Puss



Söt klänning

Tänkte tipsa om en söt klänning jag såg nyss. Du hittar den här!
Tycker den var väldigt söt, perfekt till stranden. Kanske lite sent att köpa nu egentligen men jag tror den är sjukt snygg till ett par lackleggings och en skinnjacka nu till hösten. Sen skulle det vara snyggt med massa armband och snygga stora ringar.


Godmorgon! - En ny kategori?!

Godmorgon söta läsare! Sovit gott? Själv sov jag faktiskt ganska bra i natt.

Såg att inlägget jag gjorde här under blev ganska uppskattat.
Vill ni att jag ska göra fler inlägg där jag tipsar om billiga klänningar , kläder och massa sånt? För det gör jag gärna. Funderar på att ha en ny kategori där jag tipsar om billig shopping på nätet varje dag. För vad sägs om att kika in i min blogg och få syn på något snyggt och billigt VARJE DAG! :)

Säg gärna vad ni tycker om min idé :)




Gratisspotify.se


Hitta kläder på nätet billigare - Novaquuen vs Ebay

Tänkte tipsa lite om kläder som du kan hitta billigare. Kan säga att nästan alla kläder novaquuen.se har på sin hemsida kommer från ebay. Så du kan hitta kläderna mycket billigare på ebay. Det är EXAKT samma kläder bara mycket billigare. Så tänker visa lite exempel på kläder du kan hitta + skillnaden på priset.




ForHair.se


Laptop skin

Pimp my laptop! haha
Jag tror jag är lite knäpp. Har snart haft min laptop jag fick i skolan i 1 år och jag har fortfarande kvar plasten på datorn. Tror jag är den enda i hela skolan som har kvar de, inte de snyggaste men kan säga att de är snyggare än repor iaf. Har en dator med sån blank sida eller vad man ska säga så blir repor ganska lätt. Men nu blir det nog snart dags att ta bort plasten, ska istället sätta dit ett laptop skin. Vet inte riktigt vad jag ska ha, funderar på zebraränder eller ta en egen bild jag tagit eller bara göra ett coolt collage i photoshop.

Men de laptop skinnet eller vad man kallar de som jag har kollat på ser ut såhär. Tror de passar ganska bra eftersom min dator är svart.
Är de snyggt eller inte?

SoChic.se


KENT!

Godmorgon :)
Igår jobbade jag ju på Kent. Kan säga att det var ett grymt jobb. Fick bara gå runt och kolla så ingen hoppa in över stängsel osv. + att jag stog och kolla på konserten en stund. Eftersom jag arbetade där så kom jag fram överallt. Var längst fram vid scenen + att jag fick stå på en ramp och kolla så var som VIP ;) . Det var ett grymt jobb eftersom man kunde stå längst fram och även gå upp backstage och stå på scenen
.
Fick även se bandet och stå typ max 2 meter ifrån dom. Vi hade ett fikatält utanför huset dom höll till i innan konserten. Kan säga att de var ett jobb man inte tackar nej till. Vi fick även gå in på klubben Trädgårn efter gratis om vi ville. Men vid 12 slutade jag och stack hem för att sova direkt. Men de gick ju sådär , fick fyllesamtal och fyllesms på mobilen så var inte så lätt att sova.

Gratis



Gratis saker

Gratis är la alltid gott? Eller vad säger ni? Så tänkte tipsa om en sida som har listor med saker som är gratis och det är Gratis listan Man kan ex få Gratis trisslotter , få gratis förhandsvisnignar till bio osv. Kolla in sidan så kan ni se fler erbjudanden.

Kan säga att det bästa som finns är saker som är gratis. Speciellt presentkort!


Liseberg!

Lite bilder från Liseberg igår och en video. Som ni hör på videon så är jag med några som inte är från Göteborg . Åkte dit med mina släktingar från Sundsvall. Var en ganska härlig dag faktiskt. Och på kvällen träffade jag kompisar och chillade. Men här kommer lite lite bilder.







Liseberg!

Blev lite ändrade planer , tänkte slappa under dagen men drar ist till Liseberg! Vi hörs sen


Godmorgon!

Godmorgon alla där ute, har ni sovit bra eller? Själv sov jag sådär pga att det regna hur mycket som helst inatt trodde nästan taket skulle ramla in eller nått. Fast nu har de lugnat ner sig. Får gärna bli sol och torka upp all mark NU! . För ikväll ska jag träffa massa kompisar och vi ska spela volleyboll , bada , dricka och bara umgås. Då får de ju inte regna , för vem kommer vilja komma då?!

Nu ska jag ta och äta frukost.
Är hungrig som en liten apa haha :) . Får se vad som händer sen. Skulle behöva sticka till banken och lämna en lapp så jag kan få min lön, för det vore ju bra. Dags för mat nu :)


Sjukt fula underkläder!

FULT FULT FULT FULT FULT FULT

Haha som jag lovade skulle jag visa fula underkläder och här får ni se dom. Känns ju som kläderna är för att man typ ska kunna ha sex utan att ta av sig dom?! haha , som ex trosorna som är delade på mitten mellan benen kan ju verkligen inte vara skönt , vem köper sådana trosor? haha

Sen dom som är öppna där bak säger bara KOM OCH TA MIG! ahha fyfan





Nu jävlar..

Nu jävlar ska jag kämpa sista dagen. Ska bli att kolla extra mycket TV idag haha. Nä men jag är glad bara jag klarar dagen utan att somna för jag är vääääldigt trött. Hoppas man har lite energi sen när man kommer hem för känner verkligen för att göra nått och inte behöva tänka på när jag ska sova.

Sen när jag kommer hem ska jag göra ett inlägg med konstiga underkläder/kläder jag har hittat på internet. Ilband förstår man inte hur människor tänker, men jaja haha :) Kika in sen och kolla på konstiga kläder.

Nu drar jag till jobbet , puss


Bikini

Hittade en ganska snygg bikini på nätet nu. Fast vet inte om den ser ut att vara lite för mycket underklädesplagg. Hmm men rosa + leopard är seeeexigt!

hot or not?

DrLove.se


Only one day left!

Fuck vad skönt! Nu är det bara 1 dag kvar på jobbet. Sen är jag äntligen FRI! fast ska jobba på lördag med fast inte på mitt jobb jag jobbar på nu, utan jag ska jobba på Kent när dom spelar på Trädgårdsföreningen. Hoppas det är ett okej jobb. Är det nån av mina läsare som ska dit på lördag? Lite synd att de är på lördag jag ska jobba , skulle annars med ett gott gäng till Lysekil och tälta men kan tyvärr inte :( Ganska synd.

Men nu måste jag gå och duscha. Vi hörs sen!


Konstig dag!

Så! nu har jag jobbat och tränat. Fast det med träningen blev ju inte som väntat. Kom till hallen med en kompis från laget jag spelade med innan. När vi kommer dit är ingen där förutom våran tränare. Vi satt och väntade på fler spelar i ca 30 min men INGEN förutom jag och Gabby dök upp. Så vi stack ut och sprang själva ist. Säger bara jobbigt att stressa som fan från jobbet för att komma till en träning som inte blir av.

Imorgon är det träning igen fast ännu längre bort. Så måste stressa då med. Men får se hur jag gör. Inte lust att komma till en träning där ingen kommer dyka upp. Nu ska jag chilla framför TVn iallafall. See you

DrLove.se


Jobba sen..

Idag (snart) börjar jag jobba. Så 08-16:30 jobbar jag idag och sen 30 min efter jag slutar börjar min träning. Dvs klockan 17. igår var jag nästan 100% säker på att träningen skulle börja 18 , men icke sa nicke. Bara för jag blev lite smått sur över att jag måste stressa så var jag tvungen att köpa en klänning/tunika till. Tycker den va väldigt söt.

Aja nu ska jag skynda mig och fixa mig klart för jobbet. Så vi hörs la ikväll eller nått. Puss

klänningen/tunikan jag köpte igår!




1 Augusti

Nu är det en ny månad, kan säga att de känns som att de är en höstmånad. Det är kallt blåser och regnar ute. Man känner bara för att vara inne och mysa under täcket. Fast man skulle allra helst vilja ligga under täcket och mysa med någon go kille. (vem ställer upp?! , haha nä skoja bara) Kan säga att jag börjar sakna att ha ett förhållande lite , speciellt alla dom mysiga delarna i ett förhållande. Men sen att vara singel är underbart. Har nog kollat på sex and the city 2 lite för mycket nu. Man ser underbara saker i förhållande samtidigt man ser hur skoj de kan vara att va singel. Aja slutsnackat om detta nu.

Dom som läser min blogg har nog märkt att jag är smått beroende av att shoppa på nätet.
Så nu har jag nyss beställt hem ett par trosor (dom från något inlägg ner) blev dom svarta. Sen har jag kollat på en klänning som jag älskar, beställde den precis med sen + att jag nog ska köpa en klocka. Jag kan verkligen inte sluta shoppa. Finns massa klänningar/tunikor som jag vill beställa. Kan bara inte bestämma vilka jag vill ha. Och igår köpte jag även smink och smycken, fast de va inte på Internet.

Detta är klockan jag funderar på att köpa + klänningen.






RSS 2.0