Party bilder!

Tänkte lägga upp lite bilder från i helgen! Kan säga att det var en sjukt rolig helg (y) . Party med Fanny , Joakim , Philip och PG tror jag han kallades :)
Här bjuder jag på lite bilder men sen finns det ju dom bilderna som inte kan komma upp , undra vad det kan vara?! ;O 









JESUS SIMON!

Hahahhaah, ursäkta att jag skriker mkt men jag är lättskrämd (a)
Detta är då en random kille vi hittade sovandes i ett grupprum. Och han sa att han hette simon och kallades för Jesus Simon XD


in school

Hellloooo! What's up? ;D Sitter nu i skolan och har engelska lektion. Men sitter i korridoren i en soffa med Fanny. Längtar tills det blir lunch då ska jag och Fanny till paprika i nord stan och äta god mat och kolla på roliga människor som går förbi. Det är nått som är typiskt oss. Ska äta en baguette med kyckling och kräftstjärtar , mumsigt ;)

Idag blir en dag med slapp och plugga efter skolan. Sen kommer även ett nytt avsnitt av Glamourama upp idag. Så klockan 18:00 blir det att sitta vid datorn och glo på serien.

Men nu ska jag och Fanny sitta och prata om snyggingar och ögongodis. 



Lekte lite med camen!

Lekte lite med min cam förut. Kände för att ta lite seriösa och lite oseriösa bilder.
Check it out! ;)

Dags att plugga, är ingen träning ikväll heller. Hallen är stängd pga av all snö. Men ganska skönt för jag är inte helt frisk!






Ska det aldrig sluta snöa?!

Snö snö snö.. och åter med snö . Det verkar som det aldrig kan sluta snöa. Tror nog aldrig jag har sett såhär mycket snö i Göteborg på fler flera år. Förut när jag skulle till genrepet av melodifestivalen så fastnade bussen på en bro. Tog ett tag innan vi kom loss, alla fick gå längst bak i bussen så det skulle gå lättare. Och det gick senare :)

Som jag sa förut så var jag på genrepet av melodifestivalen, vi satt på VIP läktaren så såg ganska bra ;) . Sen var även showen bra , så det var nice. Efter melodifestivalen sega jag runt lite och väntade på fanny , skulle till en restaurang och träffa henne men tyvärr gick inte det. Gick istället och kollade på handboll och fotboll i Vallhalla.

Sen blev det att åka hem , tog ett bra tag för bussarna krångla pga snön. Men nu är jag hemma och sitter i min säng. Har kollat på film och så. Har en väldans huvudvärk så mår inte bra (n) . Ska försöka sova tidigt idag ska plugga imorgon (n)


Melodifestivalen!

Godmorgon cuties! Här sitter jag i sängen och sminkar mig för om ca 1 timma ska jag gå till bussen och åka till Scandinavium för att se på genrepet av melodifestivalen. Hoppas det är nån bra musik så man inte somnar. Sen får jag se ifall jag kollar på melodifestivalen på TV ikväll eller inte.

Om melodifestivalen inte är bra så finns det kanske nån bra film eller så på tv ikväll. Någon som vet om det är nått bra på tv ikväll? :)

Nä men nu ska jag fortsätta fixa mig , vill inte se för hemsk ut sen ;D




En underbar födelsedag!

Förlåt för jag inte uppdatera igår men kände inte för att blogga. Igår var en mysig dag. Vid 2 eller om de var vid 3 kom Fanny hem till mig. Och hon kom med massa underbara presenter. Jag fick 1 stor svart rosett , sen 2 mindre vita och 1 rosa. Sen fick jag en cooling penna ;) haha . Det är en penna som är som en keyboard eller vad de heter, och när man trycker på den så låter den roligt. Sen fick jag en underbart fin ram med bilder på mig och fanny och en jättefin text i den. Så den ramen kommer upp på väggen sen.

Fanny och jag åt sen tacos och fixade oss och åkte hem till Samuel. Sen träffa vi William och Robin. Vi åkte sen in till stan och gick på bio. Vi såg Farsan . Den var väldigt rolig. Mycket skratt kan jag säga. Köpte även en STOR dricka som var 0,8 liter tror jag. Så när filmen var slut var det att springa till toan direkt.

Sen såg jag och Fanny två sjukt snygga killar. Vi hade turen att fick se dom 1 gång på Willys , sen vid den stora entren på  Bergakungen + att dom gick på våran film. Sen krocka vi nästan in i dom när vi gick ut från toan. Och sen såg vi dom i stan igen. Man dregla en aning ;) .

Får nog sluta skriva nu , kanske dags att börja skriva i min engelska blogg istället. (Har läxa från engelskan)

Men tack alla för en bra dag <3




Min födelsedag idag!

Nu är man då sjutton år! Så Grattis till mig själv.
Har börjat den första 1 och en halv timma med att kolla på serien Glamourama eller hur det stavas. Ganska skoj att kolla på . Plus att jag blev förälskad i Anna Hibbs hår. Hon är även sjukt vacker. När jag ser henne börjar jag tänka på att jag vill göra nått med mitt hår , men vet inte vad. Jag är en riktigt fegis. Vill behålla min längd men vill samtidigt ha lite förändring. Så vad skulle man kunna göra är frågan?!

Aja nu ska jag nog ta och gå och sova lite :) , vi hörs


Sista dagen som 16 åring!

Godmorgon alla sötnosar! Hoppas ni mår bättre än mig! . Själv mår jag sämre än igår , inte bra alls. Fast hoppas jag mår bättre sen. Ska ju fira mig idag med släkten och få äta tårta. Fyller år imorgon , men min mamma slutar sent och pappa jobbar dygn. Känns bättre att fira idag istället. Så kan jag vara med kompisar i morgon istället. Blir nog att gå på bio med Fanny, Robin, Samuel och William.

Vi ska se Farsan, någon som har sett den och vet om den är bra?



Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!


Varför ska jag alltid ha otur på lov?!

Jag kan säga att det är nått med mitt immunförsvar på lov , eller aa snarare alltid. Jag kan nästan aldrig vara frisk. Och nu börjar jag bli förkyld.  Inte skoj att vara sjuk på lov + att jag fyller år på onsdag, ska nog på bio med kompisar då med. Så nu måste jag se till att bli frisk. Är även lite varm så känner för att ta ett svalkande bad. Men jag är självklart för lat för de. Jag orkar inte göra nått just nu. Orkar inte ens sätta på en film och lägga mig och kolla på.

Skulle nån vilja trolla så jag får lite energi?! Jag ska försöka komma på nått som gör mig frisk iaf. Vi hörs ;)

Spela & Vinn - €1000 Gratis

bilder från igår!

Som ni märker så orkar jag inte skriva. Men ni kan ist få se bilder från igår då jag var på fest och firade en gammal handbollskompis. Kan säga att det var en sjukt lyckad kväll. Här kommer bilderna :)








Lov , fyfan vad skönt!

Åh :D Nu har vi ÄNTLIGEN LOV! Nu har man väntat enda sen jullovet. Så nu på lovet fyller jag år med :D så woohoo :D Och imorgon blir det att festa. Ska fira Josefine som fyllt 17 och Angelica som fyllt 18. Så ska festa med massa gamla kompisar , ska bli sjukt skönt.

Idag var ju som sagt sista dagen i skolan. Och vi hade matte prov , gick väldigt bra tror jag , och hoppas (y) Vill ha MVG annars blir jag lite sur (a) . Nä men jag satsar på högt betyg i matte det är därför jag kan bli sur om jag får VG.

Men nu ska jag fira att det är lov och kanske köpa lite godis, ska i alla fall till torget med Victoria. Ska in på din nya affären New yorker. Var senast i den i Tyskland och där älskade jag den. Men nu måste jag gå , vi hörs ;D


Klockan har kommit!

Snark snark. Idag har vart en dag då jag vart trött hela tiden. Lyckades inte komma upp i sängen i morse. Men när jag kom hem från skolan var det direkt till soffan och sova lite , sen äta middag och nu sitter jag här. Tror jag ska gå och sova snart igen. Är lite för trött för att vara vaken.

Något positivt med idag är att min klocka kom på posten. Den svarta playboy klockan jag beställde för ca 1 vecka sen. Jag är nöjd med den och bilder kommer med såklart. Nu ska jag gå och sova eller nått , vi hörs!





Godmorgon!

Godmorgon cuties! sovit gott? Det har jag gjort i alla fall. Blev nog 10-11 timmars sömn i natt. Helt sjukt underbart.
Nu sitter jag här vid datorn och har precis ätit frukost och lyssnar på musik. Free fallin' - John Mayer <3 , sjukt bra låt.

Idag är det ju lördag, men det känns som söndag eller egentligen måndag. För jag har ju haft studiedag sen i Torsdags, har därför en helg på 4 dagar. Det är sjukt skönt om jag får säga det själv. Sen går vi bara 1 vecka i skolan och sen blir det lov och jag fyller år på lovet ;) . Happy Birthday lalalal :D
Hoppas jag får en okej födelsedag ändå. Snart är det bara 1 år kvar tills jag blir 18 , snacka om att jag längtar.

Nu ska jag snart sätta in mina linser och borta tänderna , sen 14 ska jag sola. Har bokat tid. Var ett bra tag sen jag solade sist så ska bli grymt skönt. Ska ligga och drömma om min och Fannys resa vi ska göra i sommar. Vi får hoppas på att det blir Alanya. Vi är ju duktiga och har redan sparat pengar, så vi kommer ju lätt komma iväg, för vi är ju riiiika , "host" haha.

En bild från när vi satt i bilen till Ullared. Ohyes hon bitchblickar mig :D haha noot :D Fannnny <3 :D

hahahaha fanny :D min fina vän hahahha

Ullared med Fanny!

Gassh vad jag är trött. Inte lyckats sova så mycket i natt. 2 personer i en 90 säng = trångt haha :)
Som ni märker så uppdaterar jag inte ofta, har inte lusten till det just nu. Men nu skriver jag lite iaf (a)

Igår var jag och Fanny på Ullared och skulle shoppa lite. Eftersom vi åkte tidigt på morgonen så sov hon över hos mig. Och på kvällen innan vi åkte till Ullared lekte vi med min cam + min kamera. Så ni får kanske se lite bilder där vi är en aning oseriösa. Dagen slutade med träning sen hem till Benjamin och så sov jag där.

Och idag har jag då vart med Benjamin på morgonen , sen Fanny en stund i stan. Och på kvällen spelade jag match. Tyvärr förlorade vi :( . Men det var bara med 3 bollar och det var mot serieledarna i Etta serien. Det laget är även med i Final steget i SM. Så det var en bra match.


sitter med en ansiktsmask nu med. Fast bilden är tagen igår!
Lite cam bilder från när Fanny sov hos mig!




Bejeweled Blitz

Åh sitter här och har Naturkunskap. Men jag och fanny sitter och spelar Bejeweled Blitz hela tiden. Man kan verkligen inte sluta. Fast jag har lyckats stänga av spelet men Fanny är fast. Tjatar på henne men hon kan verkligen INTE sluta.
Eller jo nu.. ett mirakel. Hon slutade.
Mina ögon är sjukt trötta så orkar inte ens skriva mer nu. Vi hörs snyggingar ;D

Glömde säga att vi har ju samlat in pengar med skolan till Haiti. Och vi hade 40 bössor på hela skolan , men fannys och min bössa kom 2a av alla bössor. Så vi var grymma att samla in pengar :)


RSS 2.0