Klockan 9 på en lördag!


Jag måste vara galen eller nått. Gick upp klockan 9 idag. Så nu har jag ätit frukost och ska snart fixa mig och åka och köpa lite smink och sånt med mamma och pappa. Sen efter ska vi åka till någon salladsbar och köpa en varsin sallad. Hoppas det kommer smaka gott.


Igår var jag ju inne och kollade på massa kläder, har fastnat för ganska många klänningar , vet verkligen inte vad jag ska köpa. Kolla på bilderna under vilken/vilka tycker ni är snyggast? :)

1.



2.



3.



4.



5.



6.



Vilken färg är snyggast?!

Sitter och kollar kläder och underkläder på internet. Gött med blogglön (y)
Men vilken färg tycker ni är snyggast på trosorna? :)


Helgen!

Som ni märker är jag sämst på att uppdatera. Finns inget att skriva som är intressant under vardagarna eftersom jag jobbar då. Men kan istället berätta om helgen. För den är ju lite intressantare.

I fredags så träffade jag Fanny i stan. Vi skulle dra till en krog men allt blev lite fel så vi kunde inte komma in. Så jag och Fanny satt vid hamnen snacka lite och sånt. Stack hem ganska tidigt då , kom hem runt 12.

Sen på lördagen var de planerat att de skulle bli fest , men allt fuckade sig. Fast blev bra till kvällen. Stack hem till Philip med lite människor. Drickan kom fram och allt blev nice. Det blev massa dans, snack , promenad och allt man kan tänka sig. Sen runt 1 träffade jag Fredrik så stack vi hem till honom och så sov jag där. Sen vid 14 vaknade vi dagen efter , vi la oss halv 7 på morgonen så man var jäävligt trött och de känns nu med kan jag säga. Sen efter de stack jag hem och bara slappa hemma
.
Så nu ska jag ta en dusch och se om nått händer. Annars blir de la att sova så man är lite piggare på jobbet imorgon.

Är sugen på bio..

Sömniga Linda..

Hej trötta linda här! Säger bara BUU vad mitt jobb gör mig trött. Så någon kan gärna ge mig helg och min blogglön NU TACK!

Något datum jag vill ha nu är 5 augusti. Då slutar jag jobba. Efter de kommer jag sova sova sova och festa haha :D

Men något jag ska göra just nu är att Sova och kolla på TV. Puss


Vart hos polisen!

Så nu är jag hemma efter en stressig dag. Har jobbat till halv 5 sen stack jag och solade snabbt. När jag kom hem fick jag äta och duscha snabbt som tusan och sedan åka in till stan för att sticka till Polisen. Skulle kolla på bilder om jag kände igen någon från rånet , men tyvärr tyckte jag inte att de va någon som var lik :/

Skulle egentligen på Gothia cup invigningen men orkade inte vänta 1 timma innan de började så jag och mamma stack in till Nordstan och shoppa lite. Blää måste lära mig hålla i pengarna. 3 dagen i rad jag shoppar nu ju.

Men nu ska jag dra och kolla på TV. Sen blir det att sova för jag ska jobba imorgon igen :/

vill tillbaka till Grekland NU!


Dags att dra..

Nu är det dags att dra till jobbet. Snark :/ , vi hörs senare när jag slutat och när jag har energi sen haha :)
Slutar 16:30 , ganska seg tid

Rösta på min sko!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Godmorgon ! - Gothia cup

Åh jag är sämst på att uppdatera eftersom jag blir så trött av mitt jobb.
Men igår var jag på Torget med mamma och shoppa lite. Fick med mig 2 klänningar hem och sen ett linne som är långt nästan som en klänning. Alltid skoj att shoppa lite :)

Sen senare träffade jag Fanny i stan. Vi gick runt i affärer , vid heden , avenyn och lite sånt. Sen åkte vi till 4 gott och köpte godis innan vi stack hem till henne och kollade på OTH och käkade räkmacka. Sen på kvällen stack jag hem.

Lite roligt med Gothia cup nu. Kommer ju massa från olika ställen i världen. Som igår kom de fram 5 killar från Marocko till mig när jag väntade på bussen. Dom frågade om dom fick ta kort med mig och jag sa okej. Så alla ville ta kort ensamma med mig. Dom höll typ om mig , pussa mig på kinden och olika. haha de va pinsamt kan jag säga. Speciellt när det står massa människor och kollar på. Men var ändå lite skoj. Men allt var la för jag är blond haha :)

Tror detta är laget som några av killarna spelar i som kom fram till mig igår xD
(bilden kommer från gothiacup.se)



Hard work work

Åh nu är jag hemma från jobbet. Eller jag har gjort lite efter jag slutat som ex hjälpa pappa bära massa stockar och träd. Inte de roligaste att göra när man kommer hem en dag från jobbet. Men fick iallafall sluta 40 min tidigare idag. Sjukt gött.

Idag på jobbet har man städat mycket, vart ute på promenad, ätit tårta, kollat på top model , vänner och Christine.  Jobbigt vid vissa stunder och ibland är de grymt härligt. Nu har jag jobbat 4 dagar och har tjänat ca 2 tusen kronor. Så imorgon är en arbetsvecka avklarad så sen är det bara 3 veckor kvar. Hoppas tiden går snabbt. Ska bli skönt med helg iallafall.

Har ni läsare något jobb nu i sommar?

SoChic.se


Dags att jobba..

Nu ska jag bara borsta tänderna och byta om sen ut i regnet och dra till jobbet. Slutar 16:30 idag så vi hörs när jag kommer hem. Om jag inte somnar haha. Igår somnade jag lite innan 21. Man blir en aning trött av att jobba om man säger så. Men nu måste jag skynda mig . Hörs sen :)

Min första dag på jobbet!

Skönt. Kom nyss hem från första dagen på jobbet. Jobbar ju på ålderdomshem och det var helt okej. Men var la segt då och då. Speciellt när dom inte fattar så mycket , asså dom fattar inte ens när man spelar Barn Yatzy. Men de är la så de blir när man blir gammal. Tyckte verkligen synd om många där.

Gulliga var vissa med. Speciellt en tant som satt och sa hallå! hela tiden. Nu blir det att duscha, äta middag och bara slappa med en film. Ska nog se Killers som är på bio just nu :) Hörs sen <3


Helt sjukt trött

Åh gud , är helt sjukt trött och energin har vart nere i ett par dagar nu. Har ju spelat Partille cup så man har fått gå upp tidigt ett par dagar. Och i natt sov Fanny hos mig. Tänkte sova på dagen idag men gick ju sådär med det. Nu är de ju försent för de.

Ska sova tidigt idag för imorgon är min första dag på jobbet. Är faktiskt lite nervös om jag får säga de själv. Ska ju jobba på ålderdomshem så hoppas alla tanter och gubbar är snälla mot mig nu haha. Bara dom inte dregglar för mycket så blir jag glad.

Nä nu ska jag nog kolla på Ugly betty :) See you


Snäll liten dotter..

Köpte nyss 2 presentkort till en restaurang som jag ska ge mamma och pappa. Tänkte passa på att vara lite snäll. Har ju fått 2 resor under 1 månad så jag bjuder dom på middag, en billig än hahah :D
Köp nån ni läsare med :D , kanske till mamma och pappa eller kompis eller dig själv: HÄR


Bilder från Grekland!


Har äntligen lyckats få in bilderna på datorn från resan nu. Så tänkte lägga upp lite bilder nu. Som ni ser på bilderna så var det ganska härligt i Grekland. Alltid strålande sol och varmt. Sen var stränderna underbara med.








Hemma från Grekland!

Nu är jag hemma från Grekland! Eller kom hem igår kväll men orkade verkligen inte uppdatera. Sen lyckades jag inte få in bilderna på datorn så är ju tråkigt att blogga utan bilder. Men har iaf partybilderna på datorn eftersom jag hade dom på min vanliga kamera.

Jobbiga hårddisk , datorn reagerar ju inte att den är ikopplad. Men ska försöka snart igen så får se om jag lyckas få in lite bilder.

Men min resa har vart underbart. Jag har solat, badat , festat, slappat och bara druckit goda drinkar och massa shots. Vi har haft underbart väder varje dag. Inte ett enda moln över oss någon gång. Bara 1 litet moln över ett berg någon gång. Men inget över oss. Så vädret var fantastiskt.

Nu blir det att äta min första frukost/mat i sverige på lite mer än 1 vecka. Hoppas det är gott. Men vi hörs sen. Ni får även lite bilder från resan nu. Men bara partybilder.







Gott ar livet!

Sitter just nu pa en pool bar , sag att dom hade dator men har inte lang tid kvar. igar drog jag in till laganas som ar party staden har. Festade med 8 tjejer och killar fran england. 2 av killarna jag traffade dar va saaaaa snygga. Omg dreggla , ross hette en av dom . Mums pa honom. Sa igar var vi pa en bar tour. man gar runt pa olika barer och med en skit stor grupp. Sa man far ett nummer. Sa pa varje bar kor dom lekar och massa saker och nar man gar in pa baren far man gratis dricka . Kan saga att kvallen var mer an grym.

Hit vill jag latt tillbaka. Och idag lag vi pa en strand dar de kom 2 stora partybatar. Sa kom ca 100-150 festande ungdomar till stranden. De va javligt skoj. Men nu ska jag ta och ata natt smatt sen bada i poolen igen. Puss


RSS 2.0