Tjäna pengar genom att blogga!

Vill du tjäna pengar på din hemsida/blogg?

Tänkte tipsa lite om en sida som verkligen fungerar när det gäller att tjäna pengar på att blogga. Och det är Frossle.com . När du registrerar dig via den länken får du även en bonus på 50 kr.
På frossle finns det massor av olika sammarbetspartners. Du kan tjäna upp till 1 kr / klick på annonser.

Frossle.com

Här är exempel på lite olika märken du kan göra reklam för!


Respito.com

Club4Beauty.se

DrLove.se

Gratisbio.se


Kapa kuken på våldtäktsmän!

Bästa gruppen på FB ! Bli medlemmar ;)


Nya skor!

Här är mina nya skor! Äntligen nya vårskor
Och nu är mamma och pappa hemma som små bruna korvar med. Dom verkar ha haft det underbart iaf. Och jag är glad att någon är hemma och kan göra mat nu . Ska sätta på en film sen sova. Godnatt




Äntligen!

Woho! Ikväll dvs snart kommer mamma och pappa hem. Äntligen ska man få mat. Dvs inte behöva laga egen mat. Har nyss städat massa hemma med , så känner mig duktig.

Så nu sitter jag här och kollar på tv och väntar på att vi ska åka till flygplatsen. Åker med min morfar och hämta mamma och pappa sen. Jag sitter även och dricker en massa vatten. Min bror tvingar mig dricka flera glas vatten bara för jag är så sötsugen. Men egentligen är jag hungrig. Har inte ätit middag än. Hinner nog inte göra de innan vi ska åka heller. Så blir la mat ikväll eller nått. Nu ska jag slappa det sista. Vi hörs

Bjuder på lite partybilder från i fredags.


*



Saray.se


haha video från skolan

Spelar lite gitarr och suger röv, försöker la sjunga med , men är verkligen inte seriös. Så kom en lärare och några bakom när Robin filma så jag skrattade som bara den. Skulle börja med att leka luffare och tigga pengar, drf jag har luva. 


Sibylla

Back in school. Har precis haft lunch och idag blev det så nyttig mat som Sibylla. Åt korv med mos, mumsigt ohyes! Är ni inte lite avis på våran skolmat , äta ute varje dag. Favoritställena är paprika , Fantasi (Pizzeria) , Café Vasa och Sibylla. 

Nu sitter vi här och har tråkig samhäll IGEN! ohno! . Men slutar om 1 timma. Då blir det hem och plugga , fyfan. Ska även göra mat. Får se vad de blir för mat, mamma och pappa är ju bortresta men kommer hem imorgon. Har vart ensam hemma med min bror i 2 veckor. Har vart härligt men segt att göra mat.

Ska försöka jobba vidare nu, vi hörs :)



Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

Har samhäll

Sitter nu i skolan och har samhällskunskap. Jävligt tråkigt om jag får säga de själv. Men något som är bra är att jag och Fanny fick VG på vårt prov. Alla fick typ G + eller VG -  . Förra gången fick vi G minus opsii (a). Men vi är stolta som fan för våran lärare är skit svår att få högt betyg ifrån . Så nästan så vi borde få höra Grattis :D
Vem bjuder på tårta?!



Rawwr snygg kille

Har blivit lite av en filmnörd senaste dagarna. Igår kollade jag på Picture this , och där va en sjukt snygg kille med. Robbie Amell , bara jag som tycker han är snygg? sen är han jättegullig mot tjejen i filmen. Man får bara lust att mysa med någon . Borde sluta kolla på tonårsfilmer med snygga mysiga killar. Gah nu vill jag hitta en snygg kille.. aja får la nöja mig med att kolla på bilder ;/




Godmorgon

Godmorgon alla där ute! Har ni sovit gott? , själv sov jag underbart. La mig runt halv 4 i natt så jag kunde lätt sova till 12 utan att vakna någon gång. .

Nu sitter jag iallafall här och äter frukost och försöker skaffa energi till matchen jag ska spela match sen. Får se hur  det går, har vart sjuk ett tag och är smått sjuk nu med. Men de blir la att kämpa på.

Funderar på att gå ut och sätta mig lite på våran altan och bara njuta av solen som är så sjukt underbar idag. Eller så blir det att sitta kvar i sängen och kolla på lite avsnitt av Cougar town.

Längtar tills onsdag med, får mina vita converse. Wiho ;)



Söt nyckelring!

igår efter skolan var jag i stan med Fanny , vi letade efter en 18års present och yes vi lyckades hitta nått. Sen köpte vi en sak till oss själva med. En nyckelring med en nyckel på som det står To my heart på. Vilket menas med Key to my heart. Helt sjukt söt. Så alla killar som har en tjej som vill överraska köp en sån på lagerhouse till eran tjej , kostar BARA 15 kr.




photoshop i skolan nu

Sitter i skolan nu och leker med photoshop men orkar inte göra nått seriöst , Får vänta tills nästa vecka då vi äntligen ska få en uppgift. Hoppas det är nått jag kan iallafall. Leker iaf nu med lite bilder från en fest från den 13 februari tror jag det var?!. EGO EGO EGO :D

Efter skolan blir det till stan med fanny , sen träffa jesper och fixa en sak som ni allt vill veta om ;). Ska även leta efter en 18års present med fanny i stan. Vad kan man köpa till en kille som fyller 18?




en favoritlåt just nu!

En låt från filmen bring it on . Love it



Sjuk idag igen

Stackars mig..
Är hemma idag igen från skolan och är ännu hesare idag. Kan knappt prata då och då. Ska verkligen kämpa mig för att bli frisk till imorgon. Vill inte missa bildlektionen vi har. Vi håller på med photoshop och det är de som jag har längtat till att vi ska ha.

Sen vill jag att Fanny ska kunna sova över här. Blir la att leta fest eller nått. Fast om jag mår som idag kommer det inte att gå (n)

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film eller nått .


hittade även en gammal bild från dagen då jag tog hål i naveln :)

sjuk



Godmorgon! Här sitter jag hemma i soffan i min ensamhet, eller jag är inte helt ensam . Jag sitter med feber och hosta ;). Inte fina vänner de. Det är verkligen helt tyst hemma. Min bror är i skolan och mina föräldrar sitter på ett plan påväg till Egypten. Inte lite orättvist ? jag som får sitta här hemma sjuk.

Jag kom även att tänka på att jag knappt vet hur man byter kanal på TVn i vardagsrummet. Fattar bara hur man får kanal 1-9 typ?! . Sen hur man får kanal + och alla filmkanaler har jag ingen aning om. Hoppas min bror vet, annars blir det 2 veckor utan filmkanaler.

Tror jag ska se om jag lyckas äta lite frukost, sen måste jag plugga. Ska även försöka fixa TVn. Eller se på film kanske. Men fattar inte ens DVDn. Visst låter det som jag är teknisk?



Paprika till lunch

Gäsp gäsp....
Sitter just nu i skolan och har Svenska fast vi ska jobba med samhäll med Koll på cachen. Har nyss haft lunch då stack jag och Fanny till nordstan och käkade på paprika. Åt en god sallad , nyttigt så man kan tänka på beach 2010.

Jag är just nu sjukt trött och stressad över skolan . Men längtar som fan till sommaren och lovet. Då blir det sola , bada , festa och bara sova. Sen självklart resa utomlands med Fanny ;D

Sen inne på school soft (en sida på skolan) så såg jag att jag hade ganska bra reslutat på mina senaste prov ;)


Tråkar i skolan

Sitter just nu i skolan och har samhäll. Kollar på nått som heter koll på cachen för vi ska vara med i en tävling med klassen där man ska planera en ekonomi. Verkar boooring (n)

Sen får ni en bild från igår när jag var i stan med fanny på kvällen .




Zylber.com


Godmorgon bitches

Godmorgon ;) sovit skönt? . Själv har jag sovit helt okej. Vaknat lite då och då inatt av sms och vaknat några gånger i morse. Men jag är ändå hyfsat pigg. Sitter just nu och äter frukost (älskade smoothie) och måste skynda mig lite för jag måste byta om , ska spela match snart. Igår vann vi iaf våran match med 44 - 15, ganska okej resultat om man säger så .

Tänkte bjuda på lite bilder från i fredags när jag och fanny lekte med cam i skolan på naturkunskapslektionen. Enjoy :D







Ny design!

Sitter och leker lite med photoshop som vi fick i skolan igår. Så har bytt design. Kanske inte dom snyggaste bilderna i headern men skit samma. Har inga bra bilder ändå ;D haha.

Så vad tycks om den nya designen?

Underbara sol!

Åh är det inte helt underbart med all sol? :D Igår blev det att köpa en skinnjacka för jag längtar så mycket till våren. Även om de är ett par minus så använder jag ändå min skinnjacka. Skönt med en tjocktröja , halsduk och gosiga vantar.

Igår var en slapp dag. Först gick vi i skolan hade först natur och matte. Sen var det lunch så jag och fanny åt tillsammans med joakim och Hassan. God kebabrulle (y). Efter det hade vi bild då vi fick photoshop och gick igenom lite grunder. Efter skolan åkte jag och fanny till stan och jag köpte en skinnjacka. Tror vi var i stan till ca halv 6. Sen åkte vi hem och åt lite.

Senare på kvällen åkte jag till stan och träffade Fanny och joakim så vi åkte iväg hem till Jesper och var där med lite folk. Ganska lugn och skön kväll.

Idag gick jag upp vid 09:20 bara för pappa spelade massa musik. Och så har jag vart med mamma och pappa och handlat. Senare idag har jag match. Men ska nog sova lite nu (y)





Min nya jacka :)

Beachvolleyboll!

Idag hade vi friluftsdag eller vad de heter i skolan. Ganska skoj , spelade beachvolleyboll. En match vann vi med 39-8 så vi var bra ibland och ibland sög vi . Men man ska skryta om den bra matchen ;) här kommer lite bilder.

Kan säga att jag började drömma om resor igen när vi spelade beachvolleyboll för de var massa sand och värme där




RSS 2.0