På en bar i Grekland

Hallå alla hemma i Sverige!
Vad gör ni? :)
Själv sitter jag på en bar här i Grekland och "kollar" på fotboll.
Men är mest intresserad av datorn haha.
Idag har vart en härlig dag även om vi landade lite innan 5. Kan säga att det första jag såg när jag kom hit var BARA ungdomar. Såg 20 killar utan tröjor med snygga magar. Wow säger jag bara. This is Heaven. Drinkar och sånt är med billigt. Här kan man få en drink för 2,5 euro. I spanien låg dom på 6-7 euro.

Sen säger dom även här i Grekland Free drinks på gatorna. Sen har jag sett en under ground klubb som jag hoppas jag går på någon dag. Imorgon blir det att steka vid stranden , ska nog hyra moppe med och åka runt lite. Finns många som åker runt på 4 hjulingar med , ser fett skoj ut.

Har inget smink så ni får inte se mer än läppar och hår haha.


Hejdå Sverige!

Hejdå Göteborg! Nu drar jag till flygplatsen och sätter mig på planet till Grekland. Woho :D
Har rest till 2 helt nya länder för mig nu då under 1 månad (y). Men vi hörs senare PUSS

GREKLAND IMORGON !

Woho! Min pappa är ganska random av sig. Så han frågade mig om jag ville med honom till Grekland imorgon. And hell yeah. Så nu är våran resa bokad så vi sticker till Grekland imorgon. Fyfan va gött de ska bli. Kom ju hem från Spanien för 2 veckor sen med. Haha , jag gillar att resa ohja ;D

Hit ska vi :)




Äntligen

Äntligen har jag städat klart mitt rum. Fyfan vad underbart. Har även fått in en fåtölj i mitt rum så kan sitta här med datorn ist. Ganska skönt. Slipper sitta i min säng och få typ puckelrygg haha.

Jag tror inte jag bör sitta vid datorn mer, jag är seriöst beroende av att shoppa på Internet så funderar på att beställa hem leggingen som är i inlägget under och en vit klänning. Men jag måste lära mig att hålla i pengarna. Fast när jag får pengar från bloggen så tänker jag ändå , skit samma de är som att jag får pengarna, så sakerna är gratis. Haha inte så man tänker smartast.

Nu ska jag njuta lite av mitt rum och sen kanske ta en promenad med Nilla.

Haha som ni ser har jag inte ens tagit av plasten från min dator än.




HISS ELLER DISS?

Gratisspotify.se

Vad tycker ni om dessa byxorna? De är en "läder" remsa på sidorna. Så de är inte hela framsidan som är "läder" Är de hiss eller diss?


Läkaren!

Så!
Nu har jag vart hos läkaren. Fast hade oturen att inte få hjälp direkt. Gick in med en sjuksköterska och då insåg hon att hon skulle ha en patient just då. Så jag fick en tid kl 14. Så ska gå tillbaka dit sen. När jag kom hem igen fick jag feber igen med. Usch och fy
.
Och jag håller på att städa mitt rum med. Fy vad tråkigt men blir underbart när de är klart. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Pappa har nyss tagit ut mitt skrivbord så massa saker står på golvet + alla min kläder osv. Dvs ett typiskt stökigt flickrum. Fast man hittar även saker man letat efter.

Aja nu ska jag fortsätta att städa. Hoppas man ser mitt golv snart ;)


Förlåt!

Förlåt för jag inte uppdaterade alls igår. Jag kände mig lite väl off med bloggen orkade verkligen inte. Men kan berätta vad jag gjorde igår.

Först vaknade jag upp vid kanske 10 , duschade och åt frukost och sånt. Sen drog jag till Frölunda Torg med min mamma för jag ville kolla lite på REAn. Fick med mig en blus från gina tricot och ett par trosor från new Yorker. Skit söta.

Sen på eftermiddagen blev det att fixa sig och sen på kvällen dra hem till Fanny en snabbis och sen drog vi vidare på Fest. De va en go kväll där. Vissa fick för mycket att dricka men de va bara kul att se på. Jag och fanny var tyvärr tvugna att sticka redan vid halv 1 för våran sista vagn gick då. Fast jag hade turen att min pappa hämtade mig i stan sen.

Så nu är de en ny dag och jag ska snart gå till läkaren och se om de finns en ledig tid åt mig. Puss

sötnosen nilla



Hemma i Göteborg

Nu är jag äntligen hemma i Göteborg igen , fast tyvärr med Feber. Tror jag haft de ett par dagar har bara inte kunnat ta tempen. Usch hatar att vara sjuk. Speciellt när man vart de snart 1 månad. Men ska sova sova och sova så jag blir frisk.

Så nu sitter jag och segar i min säng och kollar på film. Ska nog lägga mig snart. Sov gott !

2 bilder från flyget när jag kom hem från Spanien 




Beroende av nätshopping?

Tror jag blivit beroende att handla på nätet. Älskar att få hem paket på posten. Så nu köpte jag mig ett sött armband. Ska se om jag hittar fler nu. Sen efter de blir det sova och packa för ikväll åker vi hem till Göteborg igen :)

Ska bli skönt att komma hem igen och få sova i sin egna säng , äntligen!


Godmorgon!

Godmorgon sunshines !
Just nu sitter jag i vardagsrummet här på vårat sommarställe i Skåne. Det var först planerat att vi åker hem imorgon kväll ca halv 12. Men de är ändrat så vi åker troligtvis redan ikväll. Tror runt 23-23:30. Dvs efter fotbolllen.

Så idag blir det att njuta av sista dagen här på 1 år. Eftersom jag kommer inte ha tid att åka ner hit igen pga av mitt jobb. Tror jag börjar jobba 12 juli - 5 augusti. Inte så skoj att jobba från 07:30 - 16:00 varje dag men gött med lön ska de bli.

Igår var de ju midsommar, hur firade du den dagen?



Sovresa?!

Hmm börjar undra om min semester här på landet är som en sovresa. Jag har sovit typ hela dagen , i soffan, i hammocken ute i trädgården och i min säng. Och detta är bara under denna dagen. Kanske är rätt tråkig som sover bort midsommarafton men men , jag mår ju inte bra så att sova är det bästa för mig.

Nä men nu börjar jag sakna Göteborg. Träffa kompisar, festa och allt sånt. Fast en fördel med Skåne är att de finns så mycket snygga killar här. Man hittar dom tillochmed inne på Ica och sånna ställen haha.

Nu ska jag läsa runt i lite bloggar. Har ni tips på någon bra blogg?

hej och hå, vi gillar osminkade bilder.



Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa! Hoppas ni har bra väder och kan fira midsommar ute.
Jag hoppas mest på att jag kommer må bättre snart, har ont i kroppen , är varm , hostar , ont i huvudet och väldigt förkyld. Inte så man mår som bäst iaf. Har vart förkyld ca 1 månad nu och de är en PLÅGA.

Idag är det ju midsommar, hur ska ni fira de idag? Blir det Fest, fira med föräldrarna eller bara slappa.

Passar in med lite blommiga bilder jag tog igår till detta inlägget.


Lite bilder från idag!

Lekte lite med våran systemkamera förut. Kom på att vi hade en sån grej man trycker på så tar kameran kort utan att man står bredvid. Det är som en fjärrkontroll, ganska praktiskt faktiskt. Så tog lite bilder förut som sagt. Inte så fina , är osminkad och sjuk men skit samma. 


DAGENS FRÅGA!

Gratisspotify.se


"SNARK"

Har nyss vart och handlat, eller ah för någon timme sedan. Sen när jag kom hem la jag mig i hammocken och somnade där i någon timma. Var helt underbart skönt. Så nu är jag nyvaken och sitter här vid datorn medans min bror , pappa och morfar kollar på fotboll. Dom sitter och skriker typ hela tiden eftersom de blir mål ganska ofta. Blir ju en aning rädd varje gång haha.

Längtar även till middagen för jag är ganska hungrig nu. Skulle sitta perfekt med en god middag med god sallad till.


Soliga Skåne!

Godmorgon från soliga skåne! Här skiner solen och allt är helt underbart. Vaknar upp av att solen lyser in på rummet. Så nu sitter jag här och äter frukost. Ska bara borsta tänderna, ta på mig linserna och byta om och sen gå ut i solen. Härligt Härligt.

Hur är vädret där ni bor då? Är de sol , eller kanske jobbigt regn? Får hoppas att många har sol iallafall.

Här är lite bilder på hur vi bor. Jag älskar mitt sommarställe har vart här hela mitt liv dvs varje sommar och ibland vårar. Var ju tex här till Valborg. Vi har ett hus som är själva "huvudhuset" här har vi kök, toa, tvrum och allt som man kan tänka sig i ett vanligt hus. Sen har vi ett gästhus med sängar dusch och sånt. Sen en storladugård med massa hö och sånt haha. Sen har jag även en liten lekstuga men tog tyvärr inte kort på den. Vi har även en jättestor tomt runt allt. 


DAGENS FRÅGA!

Vad är erat bästa skönhetstips?


Nu är jag framme..

Nu är jag äntligen framme i Skåne. Eller har vart här ungefär en och en halv timma. Jag tog med min dator men räknade verkligen inte med att jag skulle ha eget internet. Men jag hade turen att min morfar hade en dongel. Sen har han redan bredband här så jag får ha dongel för mig själv hela tiden. Verkligen gött så jag kommer kunna uppdatera.

Imorgon kommer de ju bli bra väder här så då blir det att gå på promenad på morgonen sen blir det sola resten av dagen så mycket som jag orkar. Hoppas inte de blir dåligt väder någon dag för jag glömde min älskade jacka hemma. Känns väldigt tomt utan min jacka men jag kommer överleva.
Vad ska ni göra imorgon då?

I miss spain <3


Nu drar jag till...

Nu drar jag till skåne! Vi hörs senare sötnosar!

Detta är älskade Åhus <3

Nytt skal köpt nu!

Gratisspotify.se

Så har köpt ett skal nu. Blev de ljusrosa för jag tycker de passar mig bäst. Kommer då matcha till min mobil med. Och sen att jag älskar rosa med är alltid ett stort plus. Det märks ju på min blogg med , allt är ju nästan rosa.

Nu har jag tagit tummen ur röven och börjat packa lite. Fast är verkligen inte klar. Men har kommit en liten bit iaf och det är bättre än inget. Får verkligen INTE glömma min bikini för de ska bli fint väder så vill kunna ligga ute på den stora tomten och sola. Får ju hoppas man lyckas få lite färg för all färg från Spanien är ju borta. Fy på de haha.


Godmorgon

Godmorgon snyggingar!
Sovit gott? Själv la jag mig halv 4 i natt och gick upp 11 så har inte sovit lika länge som jag brukar. Idag har jag lite saker att fixa. Ska packa vilket jag inte ens börjat med, sen ska jag träffa Fanny vid skolan för hon ska lämna en bok. + att jag har massa annat att fixa här hemma. Lite innan 18 så åker jag till Skåne. Kommer bli väldigt skönt att komma ut på landet.

Nä men nu måste jag fixa mig så jag kan åka och träffa fanny. Har även haft väldigt tur idag. Berättar om de sen ;)

Åh saknar spanien. 


Hjälp mig att välja igen..

Gud vad jag känner att jag frågar er läsare om vad som är snyggast. Men kan ta detta som dagens fråga eller nått. Så vilket av alla skalen tycker ni att jag ska köpa till min ipod touch.
De med zebraränder, bling bling eller något i en färg, isf vilken färg ska jag ta?





Beroende av bling bling?!

Känns som jag har blivit smått beroende av bling bling saker. Har ju nyss köpt ett skal till min mobil. Kommer nog få de i veckan. Sen började jag kolla på skal till min ipod touch. Självklart så fastnar mina ögon på saker som är rosa + bling bling. Hittade precis ett skal som var rosa med massa diamanter på. Men tror inte jag ska spendera mer pengar på massa bling. Kommer ju se helt konstigt ut om jag bara går runt med en massa bling bling saker.

Men här är en bild på skalet till ipod touch


ÄNTLIGEN!

Woho nu efter några timmars sömn på dagen så testade jag mitt kort i mobilen igen (de nya abonnemanget) och ÄNTLIGEN fungerade de. Sen har jag haft turen och fått lite blogglön idag med. Så hoppas min otur vänder sig till tur nu kanske ;)

Nu är det bara att se till att bli frisk. Då är la de mesta bra skulle jag gissa. Så vad ska man egentligen göra idag? , blir nog att leva i soffan och fortsätta att knarka hostmedicin och Bafucin. Måste även packa för imorgon åker jag ju till Skåne.

Men vad ska ni läsare göra?



Jag och min otur!

Blir snart sjukt arg på min otur. Inom 1 vecka eller mindre än det så har min mobil gått sönder, fått ett abonnemang som inte fungerar, inte haft pengar på min mobil sen i torsdags. Sen är jag väldigt förkyld som bara blir värre för varje dag som går + att jag har tappat 2 linser under 3 dagar. Bytte linser för 2 dagar sen och nu tappade jag 1 lins. Gött att ett par månadslinser gått upp i rök så lätt. Sen har jag inga andra linser hemma så fick beställa hem ett par och de linserna kommer om 4 dagar och då är jag inte ens i Göteborg.

Tur att min mamma har linser så kan ta 1 lins av henne. Fast hon har 1 styrka starkare än mig men de går ändå. Jag tror inte jag har nämnt allt dåligt som hänt mig senaste tiden. Men de är nog mycket mycket mer. Nu ska jag ta och äta frukost. Hoppas jag klarar de utan typ svälja skeden och dö.




Allt om lån

Lotta på Liseberg!

Förut var jag på Lotta på Liseberg med Fanny , Joakim , Mathias , Philip , Adam och Hampus. Fick tyvärr stå upp hela tiden :/ så mina ben är typ döda och ganska trötta. Tror egentligen det är dags att sova nu men orkar inte väcka den lilla sovande och snarkande lilla gulliga Nilla brevid mig. Visste inte att hundar kunde snarka. Haha låter ganska skoj.

Känner just nu för att sova läääänge imorgon. Men jag kommer säkert vakna av den jobbiga hostan i natt igen. Måste knarka hostmedicin så jag blir bättre. Aja får se hur det går. Nu ska jag se om jag lyckas lägga mig och sova.Godnatt sötnosar!


Godmorgon!

Godmorgon på er sötnosar! Sovit gott? Själv sov jag la sådär , vakna upp ganska ofta av min hosta så de va inte så skönt. Men annars har jag sovit gott.

Nu sitter jag här i min säng och ska snart äta frukost + att jag letar efter ett lisebergskort , ska nog på liseberg ikväll med lite kompisar. Men om jag inte hittar nått Lisebergskort så orkar jag nog inte betala för att gå in. Har spenderat pengar på för mycket den senaste tiden.

Aja nu blir det frukost och sen ska jag tvinga min bror ringa TELE2, så han kan klaga på att mitt abonnemang inte kommit igång än. Står fortfarande INAKTIVT USIM. Blir fucked up snart.


Skön kväll!

Är nu hemma efter en skön kväll med ett härligt gäng. Vi har vart vid saltholmen och grillat och firat fanny. Glömde säga till förut innan jag stack. Men nu vet ni varför jag inte uppdaterat iallafall.

Är ganska trött i kroppen för jag fick gå en bit hem. Men nu är man hemma och sminket är borta, sitter och dricker mjölk och ska nog krya ner i sängen nu med lilla gosiga hunden Nilla i sängen. Så vi hörs imorgon , puss

Hahaha musikvideon Kissie är med i

Här är musikvideon som kissie skröt om att hon skulle vara med i. Jag tycker bara låten och själva videon suger hårt. Vad tycker ni läsare egentligen?


Nu köpt nytt skal

Nu har jag köpt nytt skal , många tyckte skal 1 och skal 7. Eller var flest som tyckte skal 7 men jag valde skal 1. Älskar ju rosa så kände att jag var tvungen att köpa den. Har även köpt plastskydd till själva touchen på mobilen. Så hoppas man kommer slippa repor nu.

Men nu ska jag ta och gå ut med Nilla ( en hund vi passar just nu ) och sen ska jag slå in sista presenten till Fanny. Måste duscha och sånt med och fixa mig för ikväll. För vi ska ju fira Fanny som fyller år idag. Så Grattis älskling <3. Sen har jag namnsdag idag med haha :)



Nytt "skal" till mobilen!

Köpte ju en ny mobil idag och har vart inne på internet och letat efter tillbehör till mobilen , så jag hittade massa coola skal till min mobil. Ska nog beställa hem 1.
Så dagens fråga blir: vilket tycker ni jag ska köpa?










Haft fullt upp!

Har haft en dag med massa saker och göra. Började med att jag imorse köpte en ny mobil. Även om vissa har sagt att samsung gt-s5230 inte är en jättebra mobil så köpte jag en endå. Vill inte spendera flera tusen på en mobil. Jag är rädd att bli rånad igen så bättre att köpa en lite billigare mobil. Och sen är färgen underbar.

Jag har även vart på Frölunda Torg och köpt lite presenter till min kompis Fanny som fyller år imorgon. + att jag äntligen hittade ett volang linne jag letat efter ett tag på H&M , den har vart slut överallt. Efter torget handlade jag lite med mamma och pappa med. Sen åkte vi hem till farmor och firade henne för hon fyller år idag. Vi åt sjukt god räkmacka och sen åt vi tårta. Och nu är jag hemma och kollar på bröllopet.

Får se vad som händer ikväll , bjuden på 2 fester men har svårt att få tag på kompisar med tanke på att mitt abonnemang inte fungerar.






Mina betyg!

Nu har jag äntligen fått alla betyg i kurserna jag läst klart i 1an. Här är dom. Klart man önska man hade MVG i alla ämnen men jag är nöjd och glad att jag inte fick G i nått ämne. Men självklart är G ett grymt betyg de med. Och dom lär säkert dyka upp i mina betyg i 2an och 3an.


Börjar få panik!

Nu börjar jag nästan att få panik. Känner att jag har otur hela tiden. Igår gick min mobil sönder , jag fick mitt nya abonnemang ( som inte fungerar , jävla tele2) och jag har blivit sjukare. Sen har jag ju ett kontantkort till mobilen nu men de har jag inga pengar på för jag ringde slut dom för jag skulle få mitt abonnemang. Förutom detta fungerar inte min MSN längre. Så har ganska svårt att snacka med kompisar idag. Men tack för att Facebook finns.

Förut när jag var i stan med så tappa jag min lins. Så fick gå runt med 1 lins i ena ögat. Jag har ju verkligen tur hela tiden. Nä nu ska jag vänta på middagen och sen se om Fanny loggar in på Facebook och se om hon ska med på fest ikväll eller inte. Kom och tänka på att de är lite svårt att skriva i min blogg när jag nämner namnet Fanny. Eftersom jag har 3 kompisar som heter de. Men denna gången är de den blonda Fanny. Om nån vet vem de är haha. Kommer kalla henne för Fanny n i bloggen nu :)


Fuck my phone

Gaah nu blir jag arg på alla jävla mobiler. För lite mer än 1 månad sen blev ju min älsklingsmobil stulen. Så har fått ta min brors gamla mobil, den ser bra ut för att vara "gammal" så jag blev ju nöjd. Men sen började vissa knappar sluta fungera. Fast 2 dagar senare funkade den som inget hade hänt, dvs alla knappat fungerade. Men nu har mobilen gått sönder så man först inte kunde ha headset och att det var svårt att ladda den. Men nu går de inte ens ladda min mobil. Själva stället man sätter in i laddare är helt löst och åker typ med ut när man tar bort sladden.

Så nu funderar jag på att köpa en ny mobil. Orkar typ inte skicka in den på lagning. För min bror har redan haft mobilen inne på lagning för exakt samma fel innan. Så tänkte lägga upp lite mobiler jag tycker är snygga. Säg gärna till vilka ni tycker är bra/snygga

Samsung s5230

Samsung S3370


Gäsp!

Sitter just nu och kollar lite smått på Morden i Midsomer, ganska bra serie men är så mycket reklamer så man blir bara trött och orkar inte se mer.  Sen efter de blir det Sex and the city som går varje vardagskväll tror jag det är. Vill verkligen se Sex and the city 2. Får la ta och se den på bio snart.

Nu ska jag lägga mig i sängen och sen blir det SATC



Shopping!

Hej alla där ute! Hur mår ni? Själv mår jag bra fast är ganska trött.
Kom nyss hem har vart och handlat med mamma och pappa sen stack jag till Frölunda Torg med mamma och köpte en present till bästa Fanny som fyller år på söndag. Men måste hitta fler saker. Fast känner mig smått pank nu efter resan men måste köpa mer saker iaf.

Så tyvärr kan jag inte visa vad jag har köpt för annars blir det ju tråkigt för fanny som får se din present innan.
Önska jag var hur rik som helst och kunde köpa en resa utomlands och ta med mig fanny. Skulle vara skönt att åka iväg igen.

vill ha malibu + fanta NU <3 så sjukt gott

Spanien - bilder

Gratisspotify.se

Här kommer lite fler bilder. Kommer komma fler sen har inte ens hälften av alla bilderna på min dator än. Men dessa bilderna är lite mer från stranden. Från förra inlägget var det fest bilder.

Får se hur länge jag klarar att vara vaken. Mina ögon har runnit i minst 3 timmar. Vet inte vad de är med dom men de rinner som bara den, droppar med haha.






Sen igår på kvällen regnade det för första gången under resan. Våran gatan blev som en flod. Man kunde inte se gatan utan det var bara vatten. Så vi tog en promenad till stan i bara shorts och bikiniöverdel klockan 10 på kvällen. Undra vad människor tänkte om oss haha. Många bilar tutade iaf kan jag säga.



Nu är jag hemma i Sverige igen!

Som rubriken säger så är jag hemma från Spanien nu. Kan säga att jag är sjukt trött. Festat 3 dagar i rad med lite sömn och inatt la jag mig typ 12 och gick upp 03:00 , så fick sova 3 timmar i natt. Men är ganska skönt att vara hemma nu. Fast skulle vilja stanna 1 vecka till och bygga på brännan mer och festa.

Det har varit en lyckad vecka med bra väder och värme. Så man har verkligen stekt på dagarna och kvällarna festat med människor vi träffat. Vi var ju en stad jag aldrig hade hört talas om innan men endå lyckades man träffa på 6 personer där. 4 jag kände innan och 2 av dom var kompisar till dom jag träffa. Så man lärde känna fler. Sen på klubbar och sånt träffa man även mer svenskar. Mycket stockholmare och Göteborgare.

Men här får ni lite bilder. Mer bilder från stranden och sånt kommer senare.














Club Love

Har i spanien ar allt underbart, sola och bada pa dagarna och pa kvallarna ute med massa och festar. Vi ar ute pa bargatan dar det bjuds pa shots pa nastan alla barer. Sen igar var vi pa club love. Var egentligen 22 arsgrans men vi lyckades komma in enda, gott att vara ett gang tjejer pa 6 tjejer. Vi bjods pa drinkar och shots av klubben och bartendern.

Sa nu ska vi snart ut och traffa manniskorna igen och vi ska snart ga till stan och ga pa bargatan och fa massa free shots. Imorgon ska vi dra till alicante blir shopping och stranden. Sa nar jag kommer hem kommer ni fa se massa bilder. allt fran stranden, flyget, stan och fester.


Ar i spanien

Ar just nu i spanien och njuter av varmen, har inte kunnat uppdatera for vi har inget internet dar vi bor och jag och fanny hittade precis ett internet cafè. Men dom stanger om 13 min sa kan inte sitta har lange alls. Kan iallafall saga att det ar underbart har. Steka pa dagarna i solen vid havet och vid poolen. Sen pa kvallen ga ut pa stan. Ganska gott att man kan kopa alkohol har nar man ar under 18 ar ;)

Men nu ska jag dra mig , ha en bra dag kommer nog skriva snart igen. Puss


Hej då sverige . Hola espana

dsc00261 (MMS)

Hej då sverige . Hola espana


Ge mig trötthet!

Kan någon göra så jag blir trött? Vill bara somna så de blir en ny dag så man kan få åka utomlands. Fast lat som jag är så har jag inte ens packat klart än. Jag är alltid seg med det så blir nog att packa de sista innan vi åker imorgon.

Sitter även och smått skrattar åt en kille på Facebook. Han la till mig idag och han började chatta med mig + skriva meddelanden till mig. Undra om den killen är seriös eller inte för är han seriös så är de ju synd om honom hahaha.

Ligger och segar i sängen samtidigt som ja...

dsc00246 (MMS)

Ligger och segar i sängen samtidigt som jag lyssnar på musik , är Inne på facebook och läser bloggar. Imorgon är det skola och min sista skoldag sen är det sommarlov för mig . Fan vad Gött säger jag bara . Nu ska jag tagga vidare med musik i mina hörlurar ;)


Club pacha

Hit hoppas jag att jag och fanny kommer gå när vi är i spanien , om vi hittar dit så blir de nog röööj :D
Snygga killar utan tröjor och bara massa massa folk, kan de blir bättre?



Australian Gold®

Tänkte berätta lite om ett par solprodukter som jag använder. Som många vet så är det väldigt viktigt att smörja in sig med solkräm när solen är stark. Och självklart gör jag det med. De märket jag använder just nu är Australian Gold® . Grymt märke.

Jag har 2 st solkrämer och 1 after sun ( Tan extender Moisture Lock) . I solkrämerna har jag spf 8 och 15 och det är perfekt. Har inte bränt mig en enda gång. Och sen att det är bronzer i sprayen gör bara att man blir brunare, det ÄLSKAR jag. För vilken tjej vill inte bli brunare med hjälp av sin solskyddsfaktor?!

Flaskan är stor så den är verkligen prisvärd och håller länge eftersom den är så dryg. Precis som AFTER SUNen. Den luktar gott och återfuktar huden grymt bra. Så färgen håller länge.

Så något som kommer packas ner i min väska till spanien är självklart dessa produkter. Vill ju komma hem brun och inte röd ;)





Kanske Bosnien..?!

Gratisspotify.se

Fanny frågade mig nått ganska skoj. Hon undrade ifall jag ville åka med henne och hennes familj till Bosnien några dagar efter vi kommer hem från Spanien. Men de är inte 100 att dom ska åka så vi får se om de blir av. Men skulle vara skoj med 2 resor med bästa kompisen under 1 månad. Eller vad tycker ni? Synd bara att jag inte jobbade innan och fick min lön. För jag behöver pengar.

Sen kommer vi även åka till Kroatien ( om vi åker överhuvudtaget ), så blir ganska många länder. Vi kommer isånnafall bila dit så man åker ju igenom ett par länder.



otur i 7 år ? Eller vad är det man säger n...

dsc00244 (MMS)

otur i 7 år ? Eller vad är det man säger när man gör sönder en spegel ? Ingen bra början av dagen när jag skulle packa . Speciellt inte när man trampar på den så den går sönder. Men får ta och fortsätta .


Hemska förkylning

Usch , varför alltid jag? Har vart förkyld ett par dagar nu men nu har min förkylning blivit ännu värre. Äter massa olika tabletter som ska motverka förkylning och dricker hostmedicin så hoppas nått hjälper snart. Idag har jag lite saker att göra.
  • Sola om vädret blir bättre
  • Ta fram massa kläder inför resan och börja packa.
  • Städa mitt rum om jag har orken
  • Kanske gå på picknick festivalen eller Göteborgs största vattenkrig.
  • Skulle behöva köpa lite saker till resan med.


Min nya bikini!

Skön dag idag, eller vad säger ni?
Vaknade upp vid 10 satt mig en stund vid datorn och sen gick jag ut för att sola. Men tyckte det var för varmt så tog istället moppen till hamnen där vi har våran båt och våra båtstugor. Jag tänkte åka dit för jag skulle gå till stranden och sola men fastnade istället på hamnens städdag. Fick kratta en massa och olja in en brygga. Ganska jobbigt faktiskt. Men sen efter någon timma fick man grillad korv och dricka. Så det var värt det.

Efter de gick jag och min mamma och solade en stund. Helt underbart var de, somnade även till. Sen lite innan 4 tog jag moppen hem igen och här sitter jag. Tror jag ska sätta på TVn och sova lite innan middagen ikväll.

Min nya bikini jag köpte igår.




Läskiga människor!

Varning för ett långt och ointressant inlägg.

Igår var en dag då jag tyckte det fanns mycket läskiga människor. Så som människor betedde sig så trodde jag nästan att jag gick runt naken eller nått. Men jag hade bara vanliga shorts och linne, Och sen på kvällen hade jag en jacka till mina kläder.

Första gången in till stan då jag knappt var fixad så var de bilar som tutade när man väntade på bussen och det är inget fel med det.
Men sen senare när jag skulle dra till slottskogen på kvällen så var människor lite läskiga. Jag hade inte gått mer än 1 min från mitt hus fören en gubbe kommer fram och säger med dålig engelska. You are beautifuuull , how your beauty? och massa sånt.

Sen sa jag bara tack och gick vidare. Påvägen till Frölunda torg var de människor som kolla massa och killar som snacka om att dom ville att jag skulle hänga med dom osv.

Men den läskigaste personen var nog när jag kom till slottskogen och började gå vid en väg där inte alls många gick. Märkte att en kille på en cykel hade cyklat bakom mig långsamt ett tag. Sen kom han fram och frågade om han kunde få fråga nått snabbt. Och direkt tänkte jag att han skulle fråga om vägen till något ställe. Men istället började han berätta att han gillade att fotografera människor utomhus. Och så frågade han om jag ville ställa upp på de, samtidigt kollade han på mig med en äcklig och pervers blick. Ba du ser ju fin och härlig ut ;) . Jag blev ganska rädd direkt och sa ba nej jag är inte intresserad och gick. Men han började komma efter mig och sa vänta vänta snälla och sånt. Tillslut fick jag bort honom.

Sen när jag hade gått den smått läskiga och långa vägen själv och nästan var framme så kom 2 killar fram till mig. Fast dessa killar var snälla. Dom sa ba: Det är inte bra för en vacker tjej som dig att gå själv här , gör aldrig om de osv. Så berättade dem om att 2 tjejer nyss hade blivit jagade av 2 andra killar exakt samma väg jag gick. Då blev jag rädd och tänkte ifall de kunde vart jag om jag gick där lite tidigare själv. Inte hade jag velat bli jagad.

Sen som tur är så träffade jag mina kompisar. Inte behövde jag oroa mig mer iallfall.

Med detta inlägget vill jag bara säga till tjejer att tänk på VAR ni går och med VEM. Så försök aldrig gå själva för saker kan lätt hända i våran sjuka värld. För jag är ju ganska rädd när jag är ute från att jag blev rånad för några veckor sedan.


Ut till havet

Nu ska jag dra till båten och ut och sola. Vi hörs senare . Mobilbloggar säkert senare med. Alla som har bra väder stick ut istället för att sitta inne och blekna.


Nu har jag helg

Nu har jag helg. Är ledig imorgon så jag har redan helg. Sen på måndag är det 2 lektioner i skolan sen får jag sommarlov. Wiihoo. Idag fick jag även reda på 2 betyg i skolan. Fick MVG i spanska och VG i Naturkunskap ( ett ämne jag suger i och tycker är svårt så jag är nöjd ) .

Jag och Fanny stack ju efter våran spanska lektion till Café Vasa och åt god mat. Senare drog vi till Delsjön och paddla kanot på idrotten. Vi ägde ju som bara den. Ramla iallafall inte i. Fast vi såg en kille som gjorde de. haha stackare.

Nu är jag hemma och har nyss ätit middag. Blev fläskfile med potatissallad och lite lite grönsaker. Orkade inte skära upp en massa .

Imorgon blir det grymt väder här igen. Eller grymt och grymt. Vi får 22 grader och sol.
Så imorgon blir det att åka ut med båten , och sen senare sticka till stan och växla pengar.

Nu får jag ligga hemma och hosta vidare. Har en sjukt jobbig hosta som inte vill ge sig.





Sitter på café vasa och äter potatisgratän...

dsc00212 (MMS)

Sitter på café vasa och äter potatisgratäng och rostbiff med god sallad. Verkligen grymt gott . Snart ska vi till delsjön och paddla kanot. Hoppas inte jag ramlar i bara .


Favoritmärke på väskor..

Detta är mitt favvomärke på väskor. Vilket är erat Favoritmärke?



Underbara sol!

Gratisspotify.se


Woho det är sjukt skönt väder här i Göteborg. Och något som gör mig glad är att de ska vara bra väder hela veckan fram tills tisdag då vi åker. Sen på Tisdagen ska de regna och bli kallare i Göteborg. Men inte bryr jag mig för då sitter jag på ett plan med Fanny påväg till Spanien.

Nu är det bara 2 skoldagar kvar för mig innan jag får sommarlov. Imorgon och på måndag ( vi är lediga på fredag ) . Får ju egentligen lov nästa fredag men pga resan får jag lov på måndag. Det tackar man inte nej till. Så i sommar ska jag vara med kompisar, sola bada och sen jobba 1 månad. Ganska segt men jag får ju massa pengar. ca 10 tusen så ska nog spara lite + shoppa.

Dags att sova lite eftersom jag är så trött av all sol.


Är på NTI-kampen nu och har precis stött k...

dsc00208 (MMS)

Är på NTI-kampen nu och har precis stött kula . Gick la sådär men skönt att det är gjort iaf . Solen skiner och det är underbart varmt och skönt . Ska nog stanna kvar här ett tag


Gäsp

Gäsp gäsp
Sitter här i min säng och kollar på Ugly betty. Sen blir det DH och det är sista avsnittet, undra om de kommer bli riktigt spännande avsnitt?!

Imorgon är det dags för en friidrottstävling där det är med ca 140 elever. Och det är utomhus så hoppas på bra väder så man kanske kan sola lite. För jag behöver verkligen sol för att få färg. Vill ju inte se ut som en vit val på stranden om 1 vecka. Vad föredrar ni läsare att man ska vara vit eller brun?

Brun?
eller vit?

Slutar äntligen . Sitter just nu och vänta...

dsc00206 (MMS)

Slutar äntligen . Sitter just nu och väntar på bussen och hade precis ett muntligt "prov" i svenskan . Förut på lunchen blev de kebabtallrik och sen åka lite linbana med joakim och andreas . Skoj att vara barn igen .


Godmorgon!

Godmorgon alla sötnosar! Har ni sovit gott? Själv så drömde jag massa mardrömmar inatt och tror jag vaknade av att jag grät en gång, måste ha drömt nått riktigt läskigt. Tror drömmarna har att göra med att jag såg på medium igår.Tjejen där drömmer ju hela tiden och läskiga saker.

Idag blir det skola för mig och min hosta. Börjar med spanska sen har vi Samhäll. Och efter lunch är det svenska. Hoppas verkligen på bra väder idag. Känner för att sitta ute så mycket som möjligt. Kanske kunna byta om till shorts sen om man har tur.

Men nu ska jag borsta tänderna och fixa mig för skolan. Vi hörs senare iallafall. Puss

Blir säkert paprika till lunch idag , sååååå sjukt gott.



RSS 2.0