Dagens inköp!

Gratisspotify.se

Här kommer bilder på det jag köpt idag. Köpte även ett linne inne på MQ men glömde ta kort på de. Bild får ni la se senare. Bilderna på kläderna jag köpte idag är verkligen inte bra. Man ser inte ens hur de ser ut typ. Bilderna ger ingen rättvisa eller vad man brukar säga.




Äntligen framme!

Gratisspotify.se

Nu är jag äntligen framme och Internet är fixat. Väntar på att vi ska grilla klart hamburgarna är så sjuuukt hungrig. Sen senare lägger jag upp bilder på vad jag har köpt idag. Så håll ögonen öppna :)





Kollar på valborgsbrasa eller vad det kall...

dsc08323 (MMS)

Kollar på valborgsbrasa eller vad det kallas . Vi är iaf äntligen framme . Så snart kan jag logga in på datorn med internet. Hur firar ni valborg ?


På ullared just nu . Vi tog en liten omväg...

dsc08322 (MMS)

På ullared just nu . Vi tog en liten omväg för att handla lite . Senare när vi är framme i skåne får ni se vad jag har köpt . Hörs sen . Puss


Skåne senare idag..

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit underbart. Nu sitter jag här framför datorn och borstar tänderna är lite stressad för jag var extra seg med frukosten idag. Blev gröt , grov macka och ett glad apelsinjuice. Väldigt gott om jag får säga det själv.

Jag ska snart dra till skolan, har då bara 2 lektioner och sen blir det att springa iväg och köpa pastasallad och sen ta bussen hem. Packa(!) , jag lyckades inte göra det igår. Och sen tar vi bilen till Skåne.  




Måste börja packa!

Gratisspotify.se

Nu är jag tillbaka från träningen. Vart mycket träning där vi sprang och körde mycket snabbhet. Så är ganska seg nu. Är iallafall trött i huvudet så sitter och skrattar som bara den så tårarna rinner.

Måste även packa för imorgon , åker till Skåne direkt efter skolan imorgon så hinner inte packa och jag har inte packat nått. Är man tjej så behöver man ju massa saker så kommer behöva massa väskor eller nått.
Men kan vara glad för att läsarna ökar ;) kolla bara statistiken , det ökar hela tiden


Burn fat!

Gratisspotify.se

Dags att bränna fett. Ska träna handboll nu får se hur de går med mitt stukade finger och med min förkylning. Hörs senare


Försöker plugga

Sitter hemma nu , kom hem från skolan för en stund sen. Hade idrott sista lektionen och idag var det faktiskt helt okej. Behövde ju inte stå och vänta på en ambulans i 1 timma och 10 min idag iallafall.

Ska försöka ta tag i lite skolarbete. Känner att jag är för slapp lägger allt bara bakom mig hela tiden. Så ska plugga på min historia inlämning som ska in på måndag och jag har skrivit 2 meningar. Verkligen toppen!




såhär uttråkad blir jag av att plugga , inte ovanligt att jag somnar i min hand.

Gratisspotify.se


Godmorgon

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Själv sov jag bra fast gillade inte att gå till skolan idag för vi hade spanska första lektionen. Hann tyvärr inte blogga innan jag gick till skolan men är snäll och bloggar nu ;)

Nu har vi engelska och vi ska börja träna inför Nationella på tisdag. Vi har läs och hörövning. En sak som är positiv är att det ligger på spanska lektionens tid så slipper de. Men nu ska vi lyssna på en hörövning. Hörs sen ;)

hann iaf ta kort precis innan jag stack till skolan

Goldwell hårvård upp till 35% billigare

GRATIS SPOTIFY PREMIUM

Gratisspotify.se

Grymmaste gruppen på Facebook

Haha en grym grupp på Facebook , alla som läser engelska A fattar den nog. Lixom vem vill skriva ett brev om att hyra en lägenhet i en stad man inte vet något om?
Bara jag som hatade temat?!



Gratisspotify.se


Drömskor

Hittade mina drömskor igår. Bara jag som typ dregglar över dom?


tänkte testa mobilblogga. Sitter just nu o...

dsc08317 (MMS)

tänkte testa mobilblogga. Sitter just nu och har matte Men är typ bara inne på datorn . Fast slutar nu :) puss (inlägget kom sent eftersom min mobil vägrade skicka iväg de) (detta kom senare eftersom min mobil inte ville skicka iväg mmset)


Valborg hemma i Göteborg eller i Skåne?

Kom nyss hem från skolan och pappa undrade om jag ville med till vårat land på fredag som ligger i Skåne. Ska isånnafall åka direkt efter skolan på fredag. Får då vara resten av fredagen och hela lördagen i Skåne och sen på söndagen åker vi över till Danmark och sen vidare till Tyskland. Vad låter mest lockande? Kommer ju inte vara bästa vädret i Göteborg på fredag heller och jag känner att jag behöver bara ta det lite lungt. Får se senare hur jag gör.


Gäsp

Sitter i skolan nu och har matte men ändå sitter jag här med datorn. Jag är inte speciellt flitig eller vad man kallar det. Sitter på mitt räknehäfte så kan inte jobba. Får säga till läraren att jag inte orkar ställa mig upp.

Förut hade jag ju nationella i engelska. Gick helt okej men var ett sjukt tråkigt tema. Vi skulle skriva ett brev till ett företag som hyrde ut lägenheter i Edinburgh.

Nä nu ska jag "räkna" matte inne på Facebook

jag och fanny i februari :)



I hope I will be okey

godmorgon!
bara jag som är sjukt trött? kändes som att jag precis höll på att somna så ringer klockan, så är det dags att gå upp. Så känns som jag inte sovit nått alls i natt. Det är inte speciellt bra eftersom jag har nationella proven snart. Eller aa ett prov.

Nu måste jag skynda mig lite och borsta klart tänderna. Vi hörs senare iallafall.


Dags att sova

Nu är det dags att sova , måste åka till skolan tidigare imorgon för vi har nationella i engelska imorgon. Åh jag gillar de verkligen inte. Hoppas man får ett okej tema och okej frågor att skriva om annars är jag dead.

So i have to go to bed , you will hear more from me tomorrow :)
and yes i really suck in english. Good night

haha mobba inte mina stavfel och grammatikfel. 



TVÅ gratis biobiljetter

Vill ni få 2 gratis biobiljetter kolla in lyckobingo då. Passa på att gå på bio med en kompis eller kanske sin pojk-/flickvän . Eller bara kanske gå på en date. Själv ska jag beställa hem 2 biobiljetter gratis här


Gratisspotify.se


Brev om mitt jobb!

Brevet jag fick förut var om mitt sommarjobb. Fanns 4 papper i kuvertet ex på tid om möte , lappar jag ska fylla i om lön osv. Ska bli så jävla skönt att få pengar i sommar. Det jag ska jobba med är på ålderdomshem , ska städa , diska, hjälpa till med mat och bara vara social med gamlingarna. Låter det inte helt okej eller? Jag är glad iaf.



Sjuk

Blää för mitt illamående , min huvudvärk , halsont och nackont. Sen ska vi inte snacka om min träningsvärk , fick knappt på mig mina kläder haha. Vaknade nyss och tog precis in posten. Och det fanns ett brev från kommunen till mig. Undra vad det kan vara?!

Ska äta frukost och sen får ni se senare.



Life is life

Tillbaka efter min träning. Lyckades somna i soffan när jag kom hem förut efter min hostattack på 30 min. Frös som bara den men vid 20:00 somnade jag och sova ca 1 timma. Mår inte så bra nu efter träning. Inte så smart att träna när man har så ont i halsen som jag har idag. Vill inte bli värre har ju nationella på onsdag.

Tar och sover nu så jag kan gå till skolan imorgon. Godnatt 


Gratisspotify.se


Mina skor har kommit!

Har nyss vart och hämtat ut mina nya skor från nelly.com . Är sjukt nöjd. Bjuder på lite bilder på skorna.

Måste skynda mig lite nu med har snart träning utomhus ska springa ute för första gången på länge med laget. Hörs sen





Nyttig eller inte?

Skoooolan! Har svenska/samhällslektion nu ganska slappt eftersom jag knappt har något att göra. Det är snart lunch och jag är hungrig som bara den. Får se sen vad de blir för mat om de blir kycklingsallad eller kanske något onyttigt. Känner för nyttig mat men samtidigt är typ kebabrulle så sjukt gott.  Vi får se senare. 

Efter lunchen är det bara 1 lektion kvar sen blir det att sticka hem och plugga mer. Tror även att mina nya skor kommit då, eller de hoppas jag på.

bloggar senare , puss



Och nu var man tillbaka..

Idag är det skola idag igen. Känner verkligen inte för de. Lyckades knappt sova i natt för jag låg och vred och vände på mig minst 2 timmar. Fast jag lyckades iallafall komma upp ur sängen. Så nu sitter jag här och borstar tänderna , är sjukt varm känns ju som feber eller nått.

Ska gå och ta febern snart.
Men jag måste skynda mig nu till skolan slutar runt 1. Men har med mig datorn till skolan så vi hörs kanske tidigare.


90210 Beverly Hills

Sitter och kollar på 90210 Beverly Hills här på datorn. Sjukt bra serie enligt mig. När jag var liten så kollade jag på de gamla Beverly Hills och älskade det då med. Fast nu kollar jag på säsong 1 av den nya serien. Ska snart ta ansiktsmask och fortsätta kolla på serien.
Vad är eran favoritserie?



Fett go kväll!

Ojojoj...
Nu är man riktigt sliten. Blev en ganska skoj kväll igår med mycket dans och dricka. Alltid roligt att träffa nytt folk att snacka med. (Det är något jag ÄLSKAR). Så vill du lära känna mig och snacka skicka ett mail ;) . haha nä skoja men det är alltid skoj med nya människor.

Igår när jag och Fanny skulle ta oss hem så var det lite krångligt , vi missade precis ena bussen in till stan eftersom min buss hade slutat gå för ett tag sen. Jag menar ofta en buss slutar gå lite efter 12?!
Fast vi träffade en kille på busshållplatsen som hade vart på samma fest och hans kompisar kom med en bil så vi fick åka med dom till Eketrägatan och därifrån åkte vi till stan och träffade Joakim och några.

Sen runt halv 3 tror jag det var kom jag hem. Blev att ta bort sminket direkt och borsta tänderna sen sova.
Tack för en grymt härlig och skoj kväll!

smile bitch :)



Gratisspotify.se


dumma huvud

Förlåt för jag inte uppdatera igår men kan berätta dagen lite snabbt.
Först hade jag skola från 08:15-10:55. Fast sista lektionen kollade vi på film utan lärare så jag låg och halvsov på bänken , hoppade runt med kryckor och tog lite kort. Efter vi slutade gick vi över till Bräcke en snabbis och träffade några. Sen åkte jag och Fanny till Sibylla och åt lunch.

Efter vi hade ätit gick jag och Fanny till en Pizzeria och träffade killarna på Bräcke igen. När dom hade ätit klart så följde jag och fanny med dom till deras skola. Det är typ bara killar på den skolan så det är ganska roligt (y)

Senare på kvällen träffade jag Caroline , vi åkte och köpte en grill och lite godis. Senare på kvällen träffade vi massa igen. Som ex Fanny och massa killar från bräcke och så. Kvällen slutade med att vi gick hem till Joakim och kollade på film.

Och om ni undrar varför jag är uppe så tidigt är det för att jag ska på "handbollensdag" men egentligen orkar jag inte för jag mår bokstavligen SKIT!
Men får se hur jag klarar de . Hörs

Bilder från våran Naturkunskapslektion när alla kollade på filmen flitigt utan vi.





Gratisspotify.se


Godnatt

Dags att sova har spenderat ett par timmar genom att kolla på serien 90210, gillar den skarpt. Så nu ska jag gosa ner mig i sängen och sova.

Glömde säga att förut när vi hade idrott så hade vi ju fridrott och var i fridrottens hus. Där tränade även christian olsson samtidigt som oss. Ganska skoj att se en så bra friidrottare träna.

Godnatt 


Jävla ambulans..

Hej och hå!
Hemma från skolan nu , eller ah har vart det ett tag nu. Slappat mest och så. Kom hem lite senare än vad jag tänkte. Idag på idrotten skadade Robin sin fot ganska rejält så vi var tvungna att ringa ambulansen. Men dom måste ju ha somnat eller nått. Tog 1 timma och 10 min innan vi "avbokade! ambulansen så en fick köra honom till sjukhuset med bil. 

Är det ens okej att det tar över 1 timma och 10 min innan man får avboka en ambulans för att den inte kommer? , vi trodde de skulle ta MAX 30 min men över 1 timma är ju bara sjukt.


Dagens lunch!
Innan idrotten åt jag och fanny en god lunch på Cafe vasa! , åt potatisgratäng med rostbiff, älskar även salladen. MUMS :D





Torsdag och sen blir det fredag.

Jag säger bara oh shit vad fort veckan har gått. Var ju nyss helg!? . Fast jag och min kompis har kommit fram till att de är vi som är gamla och därför går tiden så fort. Jag menar om man är 17 år är man ju såååå gammal. Haha nä men känner mig lite gammal ibland faktiskt bara för tiden går så fort.*

Tänk att idag är det torsdag och skoldagen går troligtvis väldigt fort och sen imorgon är det redan fredag och jag slutar 10:55. Har jag inte sköna fredagar resten av terminen eller? ;)
Men nu ska jag gå och hämta tandborsten och börja fixa mig, sen blir det skolan.

jag är fett snygg okej?! hahhaha

Gratisspotify.se


Dagens shopping!

Åhh gick in på Nelly och började kolla på skor. INTE bra alls. För jag älskar skor och vill alltid köpa massa klackskor. Men hittade ett okej par som jag inte kunde hålla mig ifrån att beställa. Så nu är det bara vänta på att man får hem skorna på posten . Nu kommer jag vara lång på fester ;) Dags för mig att bli 173 cm lång ;D






Sommar tack!

Åh gud vad man saknar sommaren nu när börjar kolla på massa gamla bilder på Facebook. Man börjar dagen med att sova ut gå till stranden med kompisar och bara ut och chillar hela dagen. Sen hem och äta en god middag eller bara grilla ute med kompisarna. Mysa framför en eld med gitarr och god dricka. Sen senare blir det att festa på eller ta ett skönt nattdopp i havet. Fyfan vad underbart....



roooompaaaah


snark... zZz.zz...zZ

Kom hem för ett tag sen från skolan. Hade ju utvecklingssamtal och det gick bra. Fast självklart var det segt. När jag kom hem var det att äta middag och sen plugga lite. Men när jag skulle plugga la jag handen på boken och somna. Inte så bra men var nästan klar med spanska ändå. Så nu sitter jag här och ska snart skriva klart mitt idrottsarbete. Har knappt något kvar men ska bli skönt att bli klar med det.

Här får ni lite bilder jag tagit med camen, har tråkigt som ni märker.




Min älskade rosett <3

Naturkunskap

Hellu! sorry att jag inte uppdatera så mycket igår. Var duktig och pluggade samtidigt som jag låg hemma och mådde lite sisådär. Men kände mig duktig när jag var klar. Skulle egentligen skriva rent de igår men gör det idag innan mitt utvecklingssamtal.

Usch vad jag hatar de. Man sitter där och allt handlar om än själv, alla sitter och kollar på än och pratar bara om mig. Men jag hoppas det går bra sen iaf. Har ju iaf inte någon IG varning och har aldrig haft vilket är bra.

Men nu har jag naturkunskap och ska snart iväg och labba. Hoppas jag inte spiller BTB på mig för de går tydligen inte bort från kläderna.

See you 

Här är en video när en tjej målar av en bild på mig , riktigt coolt.


Feber

Usch så typsikt mig, är sjuk. Vaknade upp idag och kände mig verkligen helt sliten. Halsen gjorde sjukt ont (mina mandlar är svullna) , ont i magen , förkyld och kände mig varm. Men gick ändå till skolan och sov halvt igenom dagen. Så runt 15 var jag hemma från skolan.

Kände mig varm så jag tog febern och självklart hade jag de , inte skoj alls. Så kan inte träna på gymmet idag. Mitt gymkort går ut idag med så ville passa på att träna. Sjukt synd. Blir att ligga hemma med min huvudvärk , halsont och feber och plugga.

Blir nog att plugga lite, sova och sen plugga igen. Vi hörs 



Badat i en sjukt kall pool

Kom nyss hem från gymmet var och träna indoor walking med Caroline. Sjukt jobbigt pass om jag får säga det själv. Mina ben brann typ :O kan säga att jag fick mjölksyra. Efter passet skulle vi gå på s-core men dumma som vi var stog vi utanför fel sal. Men träffa 2 kompisar till som var lika dumma. Så vi kom inte in på passet. Vi körde ist lite i gymmet.

Senare gick jag och Carro ner och bada i en såååå sjukt kall pool. Kommer ju lätt vara sjuk imorgon. Lekte lite med min kamera med. Så ni får se lite bilder och 1 video. 




Många bilder är så oskarpa vi kunde inte ens hålla kameran still typ för kylan haha




Fyllevideo

Här är ett kilpp från i lördags hemma hos elias. Ljudet stämmer inte in på videon och vi är en aning onyktra så drf är vi som vi är



Sitter på bryggan

Sitter just nu på bryggan vid havet och skriver på ett idrottsarbete. Sjukt underbart att sitta här och njuta av solen. Internet kommer och går så därför får jag skriva detta inlägget lite snabbt. Fast hoppas det håller sig en stund nu, verkar som det är bättre nu. 

Hörs sen






Gratisspotify.se


Jag är trött som bara den...

Åh det är helt sjukt hur trött jag är. Festat 2 dagar i rad under helgen och inte sovit så mycket. Sen blir jag deprimerad av tanken att jag inte pluggat nått under helgen. Skulle egentligen plugga ganska mycket. Men har ist blivit att vara med kompisar , festa , bio och stan.  Fast ibland får man bara glömma plugget och ha skoj. Ska plugga grymt nu under veckan så jag kan ta och festa igen till helgen . Då ska vi ösa på igen!

Nu ska jag dra till skolan , bara jag inte somnar...

Måste ta och tvätta mina converse med. Dom VAR vita , men nu är dom en trädgård med jord istället.



bilder från igår!

Nu har jag äntligen fått min kamera. Jag och Fanny mötte upp jocke då vi fick kameran. Sen gick jag och fanny runt lite i stan och kolla på kläder. Sen åkte jag hem och åt och snart ska jag och fanny träffa Joakim och Matte.
Men här kommer bilder från igår!

Bjuder på lite bilder som inte kommit upp på Facebook med










Fan vad skönt..

Åh fan vad skönt. Noa hade min kamera , så blir att åka in till stan senare och möta upp jocke så jag får min kamera. Jag är så lättad för jag kan inte leva utan kamera. Nu kan jag plugga med för jag kan koncentrera mig... gött. Sen senare bjuder jag på bilder från igår med.
Jag kan säga att jag tror bilderna kommer vara GALNA!





Tyckte det passade med en glad Nasse nu ist för en arg ;)

Gaaah , jävla skit

Åh jääävla skit. Så sjukt sur på mig själv just nu. Igår var de fest och duktig som jag är så har jag tappat bort min kamera. Fick åka jobbiga vägar för att leta efter den och sen säger en kille att han har min kamera. Fast han sa flera gånger innan att han inte hade den. Han var säkert så full så han sen sa att han hade den. Buuuhu :'( Jag ber verkligen att Noa har min kamera.....

Men tack jocke för att du hjälpte mig leta <3

Gratisspotify.se


Grym kväll!

igår var en grym kväll med sjukt mkt dans. Och tänkte vara snäll och bjuda på lite bilder. Så enjoy :D








Naturkunskap

Godmorgon!
Just nu sitter jag i skolan och har naturkunskap. Inte det roligaste men jag får tacka datorn som underhåller mig lite smått. Sitter och läser lite bloggar och är inne på Facebook. Sitter även och längtar till ikväll.

Blir att sticka hem direkt efter skolan och packa lite saker och sedan dra hem till Fanny. Då ska vi snabbt fixa oss och dra hem till Joakim en liten stund innan vi drar vidare till Charlie på förfest. Där ska vi vara ca 2 timmar innan vi drar vidare till nästa förfest då ska vi festa ordentligt.
Runt 22 drar vi till Blow på berg 211 och festar tills dom stänger.

Detta kommer bli en grym dag!



Day in school

Hemma från skolan nu , eller jag slutade 10:55 men efter det stack jag och fanny och åt lunch på Sibylla. Gott gott ;D Har ju ätit sallad hela veckan så kände att man kan ju äta korv med mos. Efter lunchen drog vi till bryggan och träffa Joakim , Philip och några killar i deras klass. Satt där en stund och tog de lungt, sen efter det följde jag med fanny när hon skulle klippa sig. Fanny hade en frisör som frågade 2 gånger om vi bloggade osv. Och rätt hade hon. Efter åkte jag hem och här sitter jag nu framför datorn.

17:00 ska jag även träna S-coreball med Caroline på gymmet. Kommer ha träningsverk imorgon, men jag kommer dansa loss de ändå. Nu ska jag sova vi hörs ;)








Gratisspotify.se


Bara vi som har det så bra..

Godmorgon!
Åh idag kommer bli en skön dag , slutar redan 10:55. Blir att snabbt efter vi slutar dra till Heden och kolla på fotbolls DM. Killarna spelar så kan vara skoj att titta på.

Igår gick jag ju på en promenad , helt sjukt skönt var det. Solen sken och det var bara underbart. Efter jag hade gått ca 40 min satt jag mig vid vattnet och kollade på solnedgången. Verkligen fint och skönt att sitta där samtidigt som man lyssnar på musik.

Gjorde ju även middag igår , första gången jag gjorde korvstroganoff och det blev faktiskt ganska gott. Kolla bara på bilden ;) . och tro inte att det var jag som skulle äta allt de haha..

såg snö ute. ojojoj



Zylber.com


ut på en promenad..

Ska ut på en promenad har nyss ätit middag (som jag gjorde själv , känner mig duktig). Blir att gå ut och gå ca 1 timma lite träning och skönt (y). Vi Hörs

Bilder från lunchen!

Hemma från skolan nu, sitter ute i solen och njuter. La precis in bilder från dagen med , eller snarare från lunchen. Jag och fanny hade verkligen beslutsångest när vi skulle välja ställe att äta på. Frågan är alltid vill vi ha Kina , Thai , husman , pizza , cafe eller något annat? Men idag blev de pizzeria. Fanny tog en kebabpizza medans jag tog en kebabsallad. Vi tog sedan med oss maten och satt oss på bryggan vid havet och åt. Ganska lyx att det bara tar 1-2 minuter från skolan till bryggan.

Men nu ska jag steka vidare.
Gratis Spotify Premium, klicka här!






Smycken & Accessoarer

MVG

Jag är stolt fått tillbaka 2 prov idag och fått MVG på båda proven så Ja jag är STOLT. Fick MVG på mitt prov i matten och MVG på min inlämning i naturkunskapen.



sitter och skriver prov...

Sitter och skriver ett prov just nu i engelskan. Tur att inte läraren är här. Alla spenderar typ tid på Facebook och sånt istället. Men nu måste jag fortsätta. Hörs!

Bra match!

Borsta bort alla troll... sitter och borstar tänderna och ser på DHw nu. En favorit serie om jag säger så. Efter DH är det ju även Cougar town , och det är sjukt bra.

Spelade även nyss match med. Vi ledde då och då men förlorade tyvärr med 3 bollar och det var mot SM mästarna. Så att bara förlora med 3 bollar är grymt. Och vi förlorade med 3 bollar när vi mötte dom för ca 1 och en halv månad sen med.
så fuck you kärra ;)



Gratisspotify.se

YES!

JAG FICK JOBB! , så nu kommer jag ha ett jobb i sommar. Hur skönt som helst . Inom dom närmsta 2 veckorna kommer jag få hem ett brev med arbetsuppgift och arbetsplats. Hoppas på ett trädgårdsarbete och att det är sol :)

En lista på 1300 namn och där fanns mitt namn :)


Club4Beauty.se

Bildbomb!

Hellu! Just nu sitter jag och kollar på Girls of the playboy mansion.  Sitter även och väntar på att klockan ska bli 15 så jag får veta om jag fått jobb eller inte.

Tänkte berätta lite snabbt om dagen med. Började 08:15 med spanska. Gjorde typ nada på lektionen satt mest och snackade med Fanny. Efter spanskan hade vv samhäll och då satt jag vid datorn hela tiden , aja baja linda!
10:55 slutade vi och fick lunch. Men innan vi stack på lunch gick vi till bryggan och träffa några killar från skolan bredvid. Satt med dom en stund sen drog vi till stan och åt på Paprika.

Senare blev det att gå till H&M och kolla lite kläder , hittade en fin leopard klänning. Funderar på att köpa den men jag har spenderat för mycket pengar (av min sparpengar) senaste tiden. Jag och Fanny gick även och satt oss vid lejontrappan med.
Goldwell hårvård upp till 35% billigare





Gratisspotify.se


GRATIS SPOTIFY PREMIUM

Måste tipsa om en sida som man kan få Gratis Spotify Premium, klicka här!
Och JA! det fungerar :D


Nyttig kvällsmat efter träning

Nyss vart och tränat. Rätt skönt att bara få röra på kroppen. Fast blev lite konstigt med träningstiden. Har typ blivit så att massa lag har bytt träningstider så därför fick vi planen 30 min senare en vanligt. Under dom 30 min fick vi istället köra styrka. Kan ju alltid vara bra att träna lite extra mage osv ;)

Fick skjuts på moppe hem idag så gick ganska fort hem om man säger så. Blev att direkt gå till duschen och sen göra nyttig kvällsmat efter. Gjorde havregryns gröt med extra fiber och en mörk GI macka, dvs med lågt GI.

Gratis Spotify Premium, klicka här!

Kan säga att Havregrynsgröten är faktiskt ganska god , iallafall när man tänker på att det är nyttig.
Såhär lätt göra man de:
1dl havregryn
2 dl vatten
lite Salt
Blanda ihop allt och ställ in i mikron i 2 min . Sen ta på sylt eller kanske äpplemos som jag gör.


Imorgon ska jag ta mycket kort i skolan så räkna med bildbomb i bloggen imorgon :)




Hoppas på jobb..

Imorgon lottas ca 1300 feriejobb ut till gymnasium elever i Göteborg. Jag hoppas verkligen jag får jobb. Då blir det verkligen att resa i sommar. Jag och Fanny i Turkiet. Sola,bada, shoppa och festa. Låter det inte underbart?






Bilder från idag!

Tänkte lägga upp lite bilder från lunchen idag när vi satt på bryggan. Ni ser nog att det är härligt väder iaf.
Jag funderar på att lägga mig i soffan och se på tv och sova lite. Behöver plugga men jag orkar verkligen inte det just nu. Solen tar all min energi ;)

Eller ska man gå ut på en promenad med sin ipod? Det är ju sjukt skönt det med. Bara gå runt och tänka och bara drömma sig bort. Det som finns mest i mitt huvud nu är sommar. Speciellt någon go resa utomlands. Sen taggar jag för festen på fredag med. Det ska dansas som fan ;





Lunch vid havet

Underbart väder idag igen! Och nu sitter jag i skolan och har Historia. Inte skoj alls. Men jag slutar om ca 7 minuter. Då blir det att gå hem och plugga och sola ute på altanen. Är ju varmt idag igen och kommer vara det hela veckan.

Blev en god lunch ute på bryggan vid havet idag. Jag och Fanny åt kycklingsallad. Efter ett tag kom Joakim , Philip och massa andra killar från skolan bredvid. Men tråkiga var vi som gick nästan direkt för vi började.

Nu ska jag börja packa ihop mina saker och gå mot bussen. 



Fanny och jag sjunger på bussen

Här är en video från i fredags när vi åkte hem på bussen på kvällen. Vi sitter och sjunger såååå fint "host"
Inte konstigt att killen med bibeln bredvid blev sur. Han gick fan rakt in i mig när han skulle av.



Åh fy tusan vad äckligt....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
så lät det från mig nyss och några sekunder senare sprang mamma in på mitt rum. Gissa vad det var? En sjukt stor och äcklig spindel på väggen ca 20 cm från min säng. Jag kommer ju fan inte våga sova i natt. Tänk om jag vaknar upp av att det går en spindel i mitt ansikte ...

Såhär såg den äckliga jäveln ut!



 

Vänta med räkningarna, få pengar över till annat!

Den här tjejen är ju för go.

Finns en tjej som verkligen får mig skratta och det är Ana Gina. Hon har verkligen sjuk humor , och jag älskar att hon vågar göra det hon gör. Gå in på hennes blogg och kolla , hon har massa video där. och nu verkar det som hon ska göra som en "serie" på skoj i bloggen och här är karaktärerna:


Lovely sun

Åh , jag legat ute i solen från klockan 11-15. Hur skönt som helst att bara njuta av värmen. Började med att sola framsidan , och jag fick faktiskt en linje av min bikini. Senare kände jag för att ha datorn så låg och solade ryggen en bra tag. Låg på en madrass på golvet med datorn i skuggan. Så blev att kolla på film och lite olika serier.

Nu har jag nyss ätit middag och sitter i min säng och bara njuter av sista dagen av lovet. Imorgon börjar faktiskt verkligheten, dvs skolan. Men det är inte så lång dag som tur är. Börjar 09:40 och slutar ca 13:00 . Och det ska bli varmt i morgon med , så jag och fanny ska sitta vid havet med joakim en stund om vi hittar tid då vi alla är lediga samtidigt.

Blir snart att duscha och slappa. See you



Såhär kan de se ut i skolan om man bråkar med mig ;)

Intima.se


Ligger i solen och kollar på film

Åh sjukt underbart väder. Ligger ute och solar och kollar på film. Kan de bli bättre? Bra fråga. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

Mitt smink!

Förlåt för dålig uppdatering idag igen. Blev lite planer som hoppade upp så fick sticka iväg rätt fort. Runt 3 så stack jag in till stan och träffade Fanny. Sen träffade vi Joakim och fler folk. Runt ungefär 4 stack vi till slottskogen och grilla och chilla ;) haha. Sen på kvällen har jag vart med Fanny. Tyvärr blev de ingen fest. Men får la tagga till inför Fredag ist.
Som jag lovade så skulle jag lägga upp lite bilder på smink jag använder, så nu får ni kolla då ;)

Steg 1: Jag börjar att grunda med någon hudlotion , men oftast blir det Aloe vera kräm. Det gör så man inte blir lika torr och skyddar även huden mot sminket.



Steg 2: Efter krämen tar jag mitt clearasil cover stick och tar på finnar och röda partier.



Steg 3: Så tar jag min foundation. Använder mig av Maxfactor  colour adapt. I färg 75. När jag tar på foundation är jag noga med att måla ner på halsen med så man inte får fula streck. Tänk på att först lägga små "klickar" med foundation på näsan , kinderna, hakan och pannan. Måla sedan med rörelser utåt.



Steg 4: Då använder jag puder. Och själv använder jag ett mineral puder från Loreal. Och de heter True match minerals. Använder som grunden färg: n3 och sen kan jag använda en brunare lite på kinderna. Viktigt med de här pudret är att jobba med borsten i cirklar.



Steg 5: Det sista steget och det är mascara. Jag använder mig just nu av 2 mascaror samtidigt. Den svarta är Masterpiece MAX från maxfactor och sen använder jag även Telescopic från loreal. Jag brukar använda 2 olika mascaror eftersom dom är "bra" på olika saker som ex volym , längd osv.



Matrix hårvård upp till 35% billigare

Party?!

Godmorgon alla partysugna människor ;D
Idag är det fan lördag och jag hoppas verkligen på FEST! , vädret är underbart idag igen. Skulle bli smått molnigt men nejnej , det blev blå himmel istället.
Idag började jag morgonen med en dusch. Luktade så himla mycket rök från igår. Man skulle kunna tro att mitt hår var korven på grillen istället.

Nu ska jag ta och försöka äta frukost men är lite för laaat. Sen blir det la att börja fixa sig och vara med Favorit Fanny.

Kommer även lägga upp ett inlägg idag om vad jag använder för smink och sånt. Har fått den frågan ett par gånger så känner att jag lika gärna kan göra ett inlägg. Så kika in under dagen och håll ögonen öppna :)

Jag och Fanny



Åkt bil genom Göteborg och grillat!

Gäsp gäsp gäsp....
Kom hem för ungefär en timma sedan. Har vart med Fanny , Filippa , sandra ( en liten stund tills hon blev sjuk , krya <3 ) , Andreas tror jag han hette och sen en annan kille. Vi har åkt runt i en bil ett tag innan vi åkte till delsjön för att grilla . Och jag kan säga att jag stinker som bara den just nu, Fyfan. Sen efter delsjön parkera vi bilen i Majorna och åkte sedan in till stan och var där en kort stund.

På vägen hem på bussen var jag och Fanny galna. Många måste trott att vi hade druckit. Vi ramla överallt , skratta , sjöng och lyckades även få Fannys överfallsalarm i väskan att gå på. Gissa om folk kollade på oss?
Vi ringde även runt och sjöng för några. And we know that they liked it ;)

Har precis sett klart säsong 13 av top model med.
Och rätt tjej vann , woho. Men vem de är tänker jag inte säga!

Bilder från kvällen kommer imorgon nu ska jag sova.



Lekte en snabbis med kameran innan jag stack ut förut :)

Goldwell hårvård upp till 35% billigare

Sol sol och åter sol!

Nu är jag tillbaka från den underbara altanen. Suttit där ett tag och stekt på lite. Fick faktiskt färg. Men en ful linje från mina shorts vid magen (n) . Ganska sjukt att man fick sån linje och det är bara april. Men den försvinner lika fort som den kom dit kan jag lova.

Kan säga att jag är sjukt sugen på middag nu med. Springer då och då och tar lite paprika som mamma skurit upp. Maten luktar även mums. Nu ska jag sitta och dreggla i mitt huvud , see yaa



Ut och sola!

Nu drar jag ut på altanen och solar. Ha det så fint !



Mumsig frukost!

Godmorgon! Är det inte helt underbart väder idag?
Vaknade upp med solen i ögonen så det kändes underbart att stiga upp. Mamma och pappa kom hem precis när jag vaknade så dom kom hem med jordgubbar. Och efter det gjorde dom en god räkmacka till mig. Så min frukost idag blev jordgubbar och räkmacka. Livet är underbart ohja :)

Nu ska jag göra nått som inte är ovanligt, ska kolla på Top model ;)





BLOW at Berg 211

Hej och hå sötnosar! Jag har nyss vart och tränat eller aa för någon timma sedan. Och allt gick bra :) , Så nu har jag duschat och ätit lite.  Ska ta och fortsätta kolla på Top model som jag gjort några dagar nu. Me like :D

Längtar även som fan till den 16 april. Då blir det party för fan :D . Ska till Berg 211 på ett event som heter BLOW. Är det någon mer party människa i Göteborg som ska dit eller? Vill ni veta vad de bästa är? , jo att man inte behöver betala för de heller ;) eller iaf inte jag. VIP ;) haha

Berg 211 är coolt iaf. Lite bilder....






Sexiga fiskar ;)

Nu är jag hemma från solariet ska snart göra middag och börja göra mig i ordning för träningen senare. Nyss tändes akvariet så passade på att ta lite kort på en av fiskarna vi har. Den jag har tagit kort på är en stor jävel haha :) Riktigt ful med.

Fula jävel!





Och en bild på en kräm jag använder när jag solar ibland för jag inte ska bli lika torr i ansiktet. Krämen återfuktar samtidigt som den ska hjälpa till och ge färg. Men när det gäller att hjälpa med färgen är det ju en bra fråga om den fungerar i solariet. Fungerar bättre utomhus!


Aj aj aj..

Ligger just nu på en spikmatta i soffan. Kan bara säga AJ! , inte det bekvämaste om man säger så. Men det är ju bra för kroppen , eller det är de jag ligger och tänker hela tiden så det onda ska försvinna.
Någon mer som brukar ligga på spikmatta?




Vi har ett lite annorlunda akvarium. För vårat sitter i väggen.

Räkmacka och musli

Godmorgon alla söta där ute! Hoppas ni har sovit lika gott som mig. Fast vaknade inte av den bästa drömmen... men skit samma :)
Nu sitter jag i köket och äter frukost. Blev en stor frukost idag. 2 räkmackor och en skål med vaniljyoghurt och musli. Gott som bara den.

Vad som händer idag är inte mycket iaf. Klockan 15 har jag bokat soltid, sen 17:45 har jag handbollsträning. Sen vad som händer på kvällen får vi se.

Tror jag tar och sätter på ett top model avsnitt iaf. Roligt att det är korta modeller den här säsongen. För hur ofta får underbart vackra men korta tjejer chansen att vara modell? Inte ofta , därför gillar jag denna säsongen skarpt.

Musli och räkmackor <3
Goldwell hårvård upp till 35% billigare





Ny klänning!

Dålig uppdatering för jag har knappt vart hemma idag. Efter gymmet så fixade jag mig och åkte in till stan . Jag och Fanny köpte varsin klänning. Och självklart var dom likadana i modellen och allt. Men jag fick iaf med mig den snygga spetsklänningen med öppen rygg. Senare träffade Fanny och jag , Gustav och Pontus. Vi gick nog runt i hela eriksberg. Buhu mina ben är döda.
Här kommer även lite bilder från dagen. 





Matrix hårvård upp till 35% billigare

Godmorgon!

Woho jag klarade att komma upp ur sängen. Och nu sitter jag här och borstar tänderna, ska snart börja byta om och packa väskan med duschsaker och sånt. Kommer ju spendera ca 2 och en halv timma på gymmet idag. Ska ju träna spinning , S-core sen fritt i gymmet + sola. Kommer bli sjukt skönt efter. Men nu måste jag skynda mig lite.
Sen ska jag även träffa kompisar men vilka får ni inte veta ;D eller får ni?...



pussss

Bokat pass på gymmet

Nu har jag bestämt mig för att vara duktig och gå till gymmet imorgon. Blir att gå på cykel 30 och sen S-core. Kommer säkert få goo träningsverk sen eller vad tror ni? Blir ju muskler man inte brukar träna. Sen bokade jag sol efter med. Känner att jag får sola lite efter jag tränat (a) .

Nu ska jag ta och sätta på en film och sen sova. Ska ju ändå upp halv 11 imorgon, och ja det är tidigt för mig iaf på lovet.

Nyss tränat!

Kom nyss hem från träningen. Idag var det faktiskt inte så många på träningen , och 3 av alla som var där mådde dåligt. Men vi körde på ändå. Så nu kom jag nyss hem. Har duschat , gjort smoothie och vart snäll och hjälpt mamma i köket.

Klantig som jag är så har jag redan sett kvällens Desperate housewives avsnitt. Råkade kolla på de på Internet så nu blir det inte skoj ikväll. Får la kolla på en film eller nått sånt istället.
Kan någon tipsa om en bra high school film?

Bara för att få lite bilder så får ni se bilder från när jag var i stan i lördags tror jag det var :)







Är med i en tävling!

Är med i en tävling där man ska sätta ihop en outfit. Kolla in tävlingen på denna sidan :


Fashionize.se

Mitt bidrag :)


Stan igår!

Seg på att uppdatera? svar Ohja.
Tänkte berätta lite om gårdagen. Började med att jag gick upp runt 12 och duschade och sedan gjorde mig i ordning för att åka till stan och träffa Fanny. Efter vi vart i stan en liten stund åkte vi hem till henne. Vi var där några timmar innan vi åkte till stan igen. Runt 20 träffade vi Isabelle , sen kom Julius och Sushi.

Vi drog runt lite i stan ett tag. Vi skulle till ett ställe som heter Aladdin och röka vattenpipa men eftersom vissa av oss var under 18 fick vi inte det. Lite fail. Fast för mig gjorde de inte så mycket skulle ändå inte röka. Duktig som jag är ;)

Sen gick vi till Donken åt lite, och sen vidare upp till Avenyn för vi skulle till en Pub. Men det var mest gamlingar där och 23 årsgräns. Fast jag Fanny och Isabelle gick in för att gå på toa. Och dom som jobbade såg oss men sa inte till oss. Så vi skulle säkert kunna sätta oss där och ta en cider eller Öl. Nu låter vi som gamlingar haha :D

2 bilder inne på toan på Lilla London
Fanny och jag


random kvinna , issa , fanny och jag



RSS 2.0