Måndag 31 januari

Sista dagen på månaden nu. Och imorgon är det februari vilket är månaden då jag fyller år i. Äntligen fyller jag 18 snart. Då blir det krogen och massa fest, längtar även till på fredag då blir det party med. Blir en storslagen 18 års fest med ca 200 pers som ska dit. Kommer bli najs!!

Idag har vart en ganska seg dag. Började 08:15 och hade en lektion. Efter det en rast på ca 3 timmar. Då stack jag, jennifer, Chrillan och Samuel till stan. Först blev det att gå runt lite i affärer sen drog vi till NK espresso house och satt där ett tag. Sen blev det att dra till paprika och käka lunch.

Efter vår långa rast blev det två lektioner i skolan och sen slutade jag. Så nu sitter jag på mitt rum och väntar på att jag ska träna. Sitter även och kolla på massa snygga outfits.

Blir man inte sugen på vår och försommar när man ser dessa outfits?!




bilder från lookbook!

LOOKBOOK

Godmorgon! Nu är det en ny dag och en ny vecka med nya möjligheter. Hmm undra om jag har vaknat upp på lika bra humör idag som igår?! Får hoppas på de :D

Just nu sitter jag och sminkar mig och är inne på lookbook.nu och kollar på massa outfits. Åh gud vad snyggt vissa klär sig och inte lite längtar man till sommaren heller när man ser massa snygga sommaroutifts. Sen finns det även massa snygga killar i snygga kläder. Detta gillas starkt. Som ex killen här under hade jag inte tackat nej till att gå och hålla handen med på stan. Simpel men snygg outfit.

Nu ska jag fortsätta fixa mig och sen blir det skola. Hörs sen puss


egoboost!

Så nu ska jag ta och dra mig till sängen och lägga mig och läsa lite på boken egoboost av blondinbella. Har läst ca 20 sidor och den verkar ganska bra. Men får se hur mycket jag orkar läsa innan jag somnar.

Förut var jag även och tränade indoor walking. Goosh vad skönt de va och sjukt jäkla skoj. Så nu blir det även en ny vecka med massa träning igen. På måndag och onsdag blir det handboll, tisdag dans aerobic med fanny , sen torsdag blir det nog zumba och på lördag. Får se om jag kör lite i gymmet på fredag med. Men ska nog spara upp min energi för då blir det party till 100 % .

Godnatt!

Söndag 30 Januari

Nu är det söndag och sista dagen av helgen. Vanligtvis brukar jag vara trött och nere av tanken av att det är skola imorgon. Men idag är det annorlunda. Jag är faktiskt lycklig idag. Vet inte varför men jag mår bra. Sen tanken av att jag bara går i skolan måndag och onsdag nästa vecka kan nog påverka mycket med.

Har precis städat mitt rum, bäddat nytt i sängen och jag ska snart plugga. Sen ikväll ska jag träna indoor walking. Åh gud vad jag längtar. För jag verkligen älskar träna. Ska försöka ta tag i min träning kombinerat med en hyfsat nyttig kost. För i natt låg jag bara och drömde om våran resa till Alanya i sommar. I min dröm hade jag en sjukt snygg kropp och vill kunna närma mig de lite smått iaf. 

Hade inte tackat nej till nån av dessa kroppar!

DrLove.se


Random kille ville ta en fika?!

Härligt !!! Nu är det äntligen helg!
Igår var en dag då jag hade mycket att göra. Jag fixade ID, jag pluggade matte och träffade Victoria, Fanny , Gabriella och Jennifer och vi stack och bokade resa. Det blev inte som planerat, vi tänkte köpa endast flyg och sen boka eget hotell men de blev ist paketresa med all inclusive hotell mitt i stan och vid stranden. Så jag är nöjd även om jag blir fattigare. För som sagt pengar kan du tjäna nya men roliga minnen går inte att köpa på burk!

Tänkte berätta lite snabbt om rubriken med. När jag åkte på bussen till skolan imorse så såg jag en som satt och kollade på mig nästan hela tiden och han såg väldigt glad ut ( jag trodde han satt och lyssnade på nått skoj eller nått)
Sen senare när jag gick av bussen så kom han fram till mig och började snacka engelska och fråga först vad klockan va. Sen började han fråga var jag gick i skolan vad jag läste, vad jag hette och lite random frågor. Sen när jag skulle gå in till min skola så frågade han ifall jag vill träffas och gå och fika. Man ba hallå?! jag känner dig inte och du är typ 25 år. Men fort sa jag att jag hade pojkvän och att de hade känts konstigt. För vad ska man säga?! Jag klarade mig ur en konstig situation iaf. För han sa bara hejdå och lycka till!

Efter jag träffade på den snubben så var det dags att skriva prov i matten. Det gick helt okej och just nu njuter jag av att de är helg! Nästa vecka går jag bara 2 dagar i skolan. Fett nice!

ska försöka blinga min mobil nu :)

Playman.se


Snart är det helg igen!

Godmorgon! Bara jag som är sjukt trött?!
igår slutade jag tidigt i skolan (klockan 1 vilket är tidigt för mig) och sen kom jag hem, käkade middag och sov lite. Sen tog jag bussen in till stan för att spela match. På kvällen blev de lite plugg och kolla på filmen Dum och dummare! hahhaha idioter säger jag bara.

Idag är en seg början av dagen
. Har först spanska och sen matte. Efter lunchen har vi bara en hälsoföreläsning på idrotten och tio över två slutar jag. Efter skolan så ska jag fixa mitt ID och plugga. Och den bästa delen med dagen..

Vi ska träffas utanför resbyrån och boka resa. Wooho! Äntligen säger jag bara! Fast är lite ändrade planer. Hotellet vi skulle bo på blev dyrare så det blir ett annat alternativ ist. Fast fortfarande All inclusive så nice. Och Grattis Gabby idag :D 18 år vafan :D


Vuxenpoäng till mig!

Igår kände jag mig lite duktig. Först gick jag till skolan fram till 16:05 , direkt efter det stack jag till Frölunda Torg för att ta kort eftersom jag är så efter och inte har ett Legitimation än. Börjar få lite panik eftersom jag fyller 18 om 22 dagar. Blev även sur när jag skulle till banken för att hämta papper att fylla i och så visade de sig att det var stängt. Fast på deras hemsida stog de att de skulle ha öppet över 1 timma till.

Fast min pappa ska sticka och hämta papper idag som tur är. Senare när jag kom hem slappade jag en liten stund innan jag drog till gymmet och körde ett indoor walking pass. Sen fick jag skynda mig hem och kolla på handbollen. Efter handbollen så skrev jag mitt personliga brev och sökte jobb på Liseberg eftersom de var sista dagen igår. Så nu känner jag mig lite duktig och hoppas jag får komma på intervju.

ANG SKORNA!
Fick en fråga var jag beställde mina skor i 2 inlägg under. Jag köpte dom från www.lovelyshoes.net .

Mitt ID-kort. Ser ut som en liten flicka hahah


Gud vad skönt!

Hemma från skolan och har precis skickat in min ekonomitenta. Har blivit en aning irriterad på arbetet så därför är det underbart att de är gjort. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska snart börja fixa mig innan jag drar vidare till stan för att träna. Ska bli skönt att träna och bara få springa av sig.

Jag älskar verkligen att träna. Tur att jag har både handbollen och gym. Denna veckan blir nog ganska full , Handboll idag , indoor walking imorgon , hanbollsmatch onsdag , zumba torsdag och lördag. Sen blir de kanske nått mer pass/ egen träning på gymmet.


Beställt hem nya skor!

Har man tråkigt så har man. Beställde precis hem ett par skor att ha i sommar, tänkte mest på när jag åker utomlands. Kommer inte orka gå runt i höga klackar varje kväll så ville ha nått med lite bling bling.
Vad tycks?


Nu går jag och sover!

Plugg plugg och åter plugg

Jag ber er! Kan nån snälla skjuta mig?!
Orkar inte med min jobbiga ekonmitenta mer. Har suttit och pluggat sen klockan 14 och jag är helt slut i huvudet och mina ögon vill nog gå och dö för en stund.

Idag har jag spelat match och de blev lika men vi skulle egentligen vunnit för de jäkla domarna såg inte hålet i målet fören i pausen. Lite segt men 1 poäng är ju bättre än 0 iaf. Efter matchen snackade vi handbollsbrudar om vår resa till sommaren. Och nu verkar de vara bestämt. Vi har iaf hittat ett fint all inclusive hotel med 3 pooler , 2 stränder och det finns 3 poolbarer + 2 strandbarer. Yummie med drinkar på stranden!

Om de blir som planerat så åker vi 22-29 juni till alanya. Det kommer bli fett säger jag bara!!

Lite bilder på hotellet.
Såhär kommer kvällarna se ut för oss. TAGGA!


ZUMBA <3

Jag är tillbaka där jag var innan, dvs jag är sämst på att uppdatera. Orkar inte riktigt med bloggen när de är massa i skolan och andra saker.

Men kan försöka börja smått igen. Igår var jag i skolan till ca 15:00 sen var det att sticka hem och städa mitt rum och käka middag. Vid sju tiden så åkte jag in till stan och träffade 12 andra kompisar och vi stack och fikade. Kändes som vi tog upp en stor del av Condeco igår haha. Senare på kvällen stack jag hem och kollade på film men klarade inte ens av att se hela. Somnade så trött som jag var.

Idag är det en ny dag, och jag ska plugga och träna. Ska iväg till stan och köra lite gym och Zumba med Caroline och Julia. Time 2 shake that ass haha.

Tänkte även svara på en fråga från någon emilia med. Hon har frågat massa gånger vart jag hittade skalet i detta inlägget. Och det finns på ebay.com . Ett tips om ni vill ha svar på era frågor , skriv eran bloggadress eller mail så jag kan svara.

2 bilder från igår. Bilden jag är med bjuder jag på fyfan haha.

Sebastian och Jennifer
caroline , jag och julia


Handbolls VM!

Hej igen! Kom hem för ca 1 timma sedan. Har inte vart hemma sen klockan halv 1 idag så var skönt att komma hem.
Förut var jag ju först och käkade lunch med Fanny , julia , jennifer , caroline och Sebastian. Åt en god kycklingsallad, mums mums. Efter vi hade ätit lunch stack jag och fanny och köpte varsitt par byxor. Äntligen säger jag bara!

Efter den lilla shoppingen blev det att ta bussen till Mölnlycke och träffa Kasper. Vi kollade på film och sen efter de tog vi bussen mot stan. Vi båda skulle träffa varsin kompis. De va då jag gick med Victoria och kollade på Handbolls VM. Imorgon blir det att åka in och kolla på handboll igen! Gött säger jag bara! HEEEJA SVERIGE!!!

snacka om att de är tomt när de är när sverige inte spelar!



Långhelg!

Åh gud vad skönt, natten från ons-tors sov jag bara mindre än 5 timmar. Så igår var jag sjukt trött och idag är jag ledig från skolan. Så skönt att kunna sova länge. Fast klockan 11 ringde klockan, fast är fortfarande lite trött. Fast man kan ju nästan sova hur länge som helst utan bli pigg.

Men håller just nu på att fixa mig, ska snart iväg och äta lunch med några kompisar. Blir att äta på paprika , älskar deras kycklingsallad. Yummiee!. Ska även se om jag får med någon till stan och shoppa lite. Behöver nya byxor och någon långärmad. Just nu känner jag mig stolt som kommit på vad jag behöver köpa, brukar aldrig veta de annars.

Men dags att fortsätta att fixa mig!!





Back in school!

Nu har skolan börjat igen. Ganska segt om man säger så , men jag lever fortfarande iallafall. Kan säga att de inte är lätt att börja igen. Har en del att plugga men jag orkar verkligen inte lägga min tid på de. Fast ska snart ta tag i och göra lite svenska. Känns ju ganska skönt när man gjort nått.

Detta är även en goo vecka. Blir troligtvis ledig på fredag. Så blir en helg på 3 dagar, fett nice! Ska även åka och kolla på Handbolls VM i scandinavium. Men vilken/vilka dagar jag ska kolla får jag se senare.

dags att leka duktig och plugga , eller nej jag ska nog nätshoppa lite först!


Pimp my phone!

Vet att jag skrev om detta för några inlägg sen men jag kan verkligen inte bestämma hur jag ska göra med min telefon. Ska iaf köpa ett skin (case) till mobilen och sen blinga till den. Men frågan är vilket bling ska jag köpa? Jag älskar rosa , men är rädd att de blir för mycket. Fast samtidigt älskar jag när de blir för mycket. Haha jag har verkligen problem. Men då frågar jag igen. Vilken är snyggast?

Såhär är den nu!



1.


2.

3.

4.

DrLove.se


Snygga frisyrer!

Nytt år och dags för en förändring?!
Jag har verkligen alltid haft samma frisyr och är världens fegaste när de gäller förändringar , speciellt när det gäller mitt hår. Så har under en låååång tid funderat på att klippa mig så jag får mittbena. Har därför kollat på lite frisyrer på nätet.
Vad tycker ni? Skulle jag passa i någon av frisyrerna? (vet att de knappt är någon skillnad på dom) :)
1.
2.
3.
4.
En bild när jag testade mittbena en gång men mitt hår är inte klippt så de kan ligga rätt.


Berg 211

Igår var en trevlig kväll när vi var och firade Sabinas 18 års dag på Berg 211. Tyvärr var jag sjuk så hade inte energi till 100 % men de funkade endå och vi dansade loss. Duktig som jag var så drack jag inte ens en droppe alkohol igår. Stolt är jag även om vissa försökte tvinga i mig lite på skoj.
Hoppas de kommer upp lite mer bilder på Facebook snart från igår. En tjej har iaf lagt upp massa bilder fast väntar på Sandras bilder!

Här är ett smakprov från igår!

Och sist men inte minst en bild på nina felicia och partykungen marcus, haha tror nog aldrig jag har haft en kompis som posar så mycket framför kameran som honom :D
Och tack för en god middag hemma hos dig marcus på nyår :D


Gott nytt år!

Gott nytt år! Tyvärr har jag inte kunnat blogga de senaste dagarna pga att man vart med kompisar inför nyår och igår var det en hemsk dag för den hemska alkholen. Jag har nu bestämt mig att jag ska försöka bli nykterist!

Hittade en grymt rolig men samtidigt smart lista från Vanita ur bartenderskolan, hon är fan min nya idol haha!

Vanitas lista!


RSS 2.0