resa bokad till värmen!

Åh vad härligt. Förut idag hittade jag en resa till Jordanien om en vecka. Lyckades få med min mamma så nu har vi bokat resa. Ska bli skönt att lämna minusgraderna och snön och istället komma till ca 33 graders värme.

I'm Happy!
Åh jag suger på detta!

Jag orkar verkligen kass på detta när de gäller att uppdatera i bloggen. Men en sak som är säker är att de har vart grymt skönt att ha haft lov. Har bara sovit, festat och träffat nya människor. Har även blivit lite shopping bla lite kläder och köpte precis hem Britney spears Midnight Fantasy parfym. Luktar väldigt gott om man frågar mig men vad andra trycker är en annan sak.

Imorgon börjar skolan igen så ska ta och bädda ner mig och se på en film , funderar på superbad som marcus tipsar om. Har sett den innan men den är jävligt nice :D
Vi hörs!

Vilken mobil ska jag köpa?!

Åh nu kommer vi till dagens problem. Imorgon ska jag köpa en ny telefon men vad ska jag köpa?
Här är några mobiler jag funderat på, säg gärna till om ni vet nått om dom eller så :)
Kom gärna med förslag på andra telefoner :D

HTC TOUCH 2
sony ericsson x10 mini pro
Iphone 3g

Vilken helg!

Shit vilken helg. Har kör fullt ös hela helgen så igår deckade jag redan klockan 9 på kvällen.
I fredags var jag på fest men var nykterist och drog tidigt eftersom jag skulle spela SM dagen efter. Så i lördags tog man ut all sin energi med att spela handboll. Men som tur var hade jag lite energi kvar och festade på kvällen, kom hem runt 3-4 natten med fanny och vi la oss vid halv 5 sen vakna jag igen ca halv 7 haha.

Sen på söndagen (igår) var jag hemma hos fanny på förmiddagen eftersom jag sov där sen på eftermiddagen fikade jag med Julia , nico och nima :) På kvällen blev de film fast jag orkade inte ens se klart hela så trött som jag var.

har inte tagit några bilder själv under helgen , men denna är en av de få bilderna man har blivit taggad på , på facebook.  Nyktra jävlar är vad vi är!

RSS 2.0