Fy fan vad bra jag är!

Kom nyss hem från gymmet har tränat så man får ännu snyggare kropp. För ingen kan väl slå mig?!

Iaf när jag och fanny gick hem tog vi med oss lite raklamblad hem. Jag fick med mig 6 st. Och på dom reklambladen får man sola 20 min för 10 kr. Fyfan vad jag är bra, ska bli brun och snyggare än vad jag är.
Nu önska du att du var mig!
Dags att träna

Snart ska jag dra mig ner till gymmet med Fanny och då ska vi först träna vibrationsplatta.
Och lite rullband osv. Sen 17:30 börjar vårat pass Bodybalance. Ska bli riktigt skoj, men svårt.
För jag har noll i balans. Hoppas inte jag ramlar på nån sen då.
Kessie, Dessie och Paow
Precis som jag läser mina dom här tre bloggarna: Kissies Dessies och Paows
. Igentligen är dom ju inte speciellt bra. Dem skriver bara en massa inlägg om hur mycket dom älskar sig själva och säger massa saker som väcker åsikter hos oss läsare. Dom vill att vi ska störa oss på dom. Och bara hata dom. Dom är jävligt smarta och har mycket självförtroende. Det är därför dom klarar av det. .

Jag tror nog inte att jag hade kunnat lägga upp massa inlägg om dagen och skriva kolla hur snygg jag är, jag är mycket bättre än dig osv. Eftersom jag känner många som läser min blogg så skulle dom kunna tro att man är seriös. Och man vill ju inte att ens vänner , klasskompisar och familj ska tro att man går runt och säger, fan vad snygg jag är. Dom har ju sett en IRL och vet att man kanske inte är så snygg. .

 Men tillbaka till ämnet. Kissie Dessie och Paow har tusentals läsare dagligen som bara sitter och läser om hur mycket dom "älskar" sig själva
. Dom har lyckats göra sina bloggar beroendeframkallande. Man kan inte få nog av dom. Dom vet självklart själva att dom provocerar oss läsare och dom skriver öppet om det i sina bloggar.

Här är några ex. . .

 Kissie´s blogg


 Dessie´s blogg


Paow´s blogg Hur tror ni att bloggarna gör för att provocera oss läsare?
 svara gärna i en kommentar

RSS 2.0