Halloween

Buuuu! Där blev ni skrämda va? haha

Det är lördag och redan 07:30 gick alarmet på och det var dags att gå upp. Eftersom jag ska spela SM i handboll idag , önska mig gärna lycka till för de lär behövas.

Tänkte berätta lite om igår!
Först under dagen hade vi en halloweendag i skolan. Dvs man klädde ut sig lite och så och vissa är fan grymma på de jävligt skoj alltså. Hade även matteprov som gick lite sådär , eller dåligt .

Efter jag slutade åt jag med Julia, carro och nico och sen drog vi en snabbis till stan osv. Sen på kvällen blev de fest men jag höll mig nykter och stack redan vid 11 eftersom jag skulle upp så tidigt idag. Men tiden jag var där var väldigt rolig. De flesta hade även klätt ut sig (y)

Men nu måste jag jalla ska snart sticka till hallen!

såhär såg jag och fanny ut i skolan igår!

Godmorgon

Godmorgon alla pigga människor , dvs inte godmorgon till mig! Jag är verkligen sjukt trött och har precis ätit frukost och ska nu fixa mig för skolan. Önska det var som igår då vi inte hade någon skola. Fast om jag har tur så får jag nog mitt paket från nelly idag iallafall. Något positivt efter skolan. Tror även jag ska stanna kvar på resurs tid på matten idag eftersom vi har prov på fredag. Ligger ju efter en aning typ.

Nä nu ska jag springa iväg och borsta tänderna och fixa mig. Vi hörs, puss

lite bilder från när vi fika i fredags :)


Beställt hem!

Hittade en snygg tröja med USA flagga på nätet och beställde hem. Perfekt nu till hösten/vintern , eftersom jag är duktig på köpa klänningar och sånt lite kallare så känner jag mig duktig att jag har köpt en lite varmare tröja.

Ska troligtvis köpa en ny mobil med men vet inte vad jag ska köpa för någon. Någon som har nått tips?


Sova sova sova , åh vad skönt!

Gud vad skönt att de inte är någon skola idag. Sov ca 11 timmar i natt och det behövdes kan jag säga. Snart ska jag fixa mig och sen ta bussen mot skolan och bara sticka på ett utvecklingssamtal och sen hem igen. Men då blir det att plugga spanska eftersom jag har prov på torsdag. Måste även plugga matte för vi har prov på fredag.
Men ikväll är en bra dag när det gäller TV , DH och bartenderskolan , gött ska de bli ikväll :D
Nu ska jag jalla och fixa mig.

hahaha , hitatde gamla cam bilder satt och lekte med någon konstig effekt :D


Psykologi prov

Åh vad skönt , första skoldagen av veckan är avklarad. Idag hade vi psykologi prov och det gick la helt okej. Skrev 11 a4 sidor så min arm/hand gör ganska ont just nu. Men hoppas de är värt de iaf haha.

Idag blir det slappa hemma lite och ikväll är det träning. Ska bli gött att träna efter den goa vinsten igår. Och för att göra allt bättre så är det ingen skola imorgon , har bara utvecklingssamtal men de går ju på bara 30 min.

Beställde även precis hem en "klänning" ser den framför mig med ett stort halsband med massa kedjor och andra snygga smycken. Får la se hur klänningen är när jag får den :)

Nu ska jag kolla på top model , puuuuuuss





JAG SÄGER BARA

PARTY! nu ska jag festa loss! ...

Åk med mig till turkiet tack!

Haha nä nu klarar jag inte av sverige mer. Idag har det vart -5 grader de har snöat och regnat som bara den. Och självklart får detta mig att kolla på fler resor. Jag vill just nu mer än allt åka bort på lovet. Så något offer som vill med till turkiet under höstlovet???? Säg jaaa nu tack :D


Ny vecka!

Nu är det äntligen en ny vecka , eller nja jag är kanske inte så glad. Eftersom det är dags för skola igen och det betyder plugg. Måste börja plugga massa för nästa vecka då jag har massa prov. Fast de löser sig senare eftersom jag är så lat.

Idag var iaf första dagen i skolan på denna veckan. Slutade 16:00 men satt och kollade på Kungarna av Tylösand på den sista lektionen för jag och två andra ska skriva ett arbete om programmet, eller snarare om de som bor i huset.

Nu ska jag jobba lite och svara på mail och sen dra till träningen.  Idag ska vi träna med alla "gamlingar" haha

hittade en gammal bild från våran klassresa i branäs i april 2009 när vi åkte skidor haha . Ser helt cp ut men i love my pants HAHA 


Party hela helgen

Åh fyfan vad skönt att mina ögon är bra igen och jag kan vara ute med folk utan att skämmas. Så detta har jag firat med att festa på som fan haha. Blev party både fredag och lördag hemma hos Dan. Allt har vart grymt förutom hur man mådde i natt.

Har vart sjukt roligt för man har lärt känna nya människor, träffat gamla vänner och även människor som går i samma skola med och sånt.

Nu har jag massa massa att plugga så ni får 3 bilder från igår :)




Dags för match

God dag God middag god allt lalala :)
Haha snart ska jag sticka iväg och spela match. Är lika taggad som en taggtråd, typ?!
Nja men de ska bli skoj bara lite tråkigt att vi är så få, kommer endast ha 1 avbytare , fast det är la bättre än ingen alls iaf.

Men just nu sitter jag iaf och svarar på massa mail och tjänar pengar haha. Nä men jag har kommit en liten bit på vägen iaf på en sak som jag troligtvis kommer starta som eget företag i 3an. Det går iallafall bra just nu och hoppas affärsiden kommer fungera om 1 år med. Annars tackar man inte nej till de extra pengarna man tjänar just nu. Blir att spara till resa till sommaren.

Nä nu ska jag sluta snacka om massa skit och istället gå och byta om och sedan sticka till matchen. Kan även visa lite saker jag beställt hem som jag väntar på att få i brevlådan.

Halsband och lösögonfransar!

Vill ha..

åh vad söt klänning, finns även i en annan färg. Någon som vet hur klänningen är när den sitter på? Den är från H&M :)
Blir nog en sväng till stan imorgon och kolla på den skönheten.

Godmorgon

Gäsp. Sitter nu vid datorn och äter frukost och är inne och kollar på lite kläder på nelly.com.
Hittade en söt rosa tunika som jag funderar på att köpa.  Den kostar 499 kr och ni hittar den HÄR!

Någon som har tips på någon sida med snygga kläder så är det bara att kommentera, för jag vill shoppa.
Fast kanske bättre och spara pengarna till nått annat som jag är pep på HELA TIDEN. Och det är resa.
Nästa sommar ska jag lätt utomlands med kompisar , bara sola, bada och FESTA!




Hon är för grym

vet att många har sett detta underbarnet Maddi jane innan . Men jag måste säga det ändå, hon äger som fan. Kan jag inte få hennes röst tack?


Dags att shoppa!

Godmorgon! Jag tror inte jag har sovit så här mycket på länge.
Sov ca 4 timmar igår eftermiddag + kväll och sen sov jag till typ 10-11 i morse. Jag är fortfarande trött som bara den med.

Så nu ska jag snabbt fixa mig , dra in till stan och äta ute och sen shoppa lite. Dags att skynda sig..

Clothes from H&M

Shoppingsugen?! Det är jag iallafall.
Var precis inne på H&M's hemsida och hittade 2 snygga klänningar och en snygg KILLE, haha. Hmm ska jag fråga ifall dom säljer modellen?

Nä men dessa två klänningar här under tycker jag är väldigt snygga. Gillar skarpt den med massa motiv. Säger party party typ utomlands. Sen gillar jag även stilen på killen. Skulle inte tacka nej till en kille som hade på sig de där. Kanske är lite rockigt men de va snyggt ändå.

Tror jag tar och tvingar med min mamma på stan imorgon, tänker muta henne med att bjuda på restaurang eller nått. Fast jag gör de inte för att muta henne mer för att vara snäll liten flicka (a)
Nu ska jag leta mer shopping på nätet :D





Snart helg

Wohooo , en dag kvar i skolan sen då jävlar är det helg och det betyder just nu SOVA för mig. Det är nog en av dom sakerna man längtar till mest under helgen. Speciellt efter en vecka i skolan. Jag har vart så sjukt dålig att uppdatera för jag inte haft någon lust eller inspiration alls.

Det som händer under helgen är inte så mycket. Imorgon fyller pappa år men tyvärr jobbar han hela dagen så kommer inte kunna fira honom. Ska istället efter skolan fika med Carro . Ska bli skoj att träffa henne , så hon kan snacka om sitt senaste modell jobb. skoj skoj :D . Blir hon shopping kanske oxå om jag hittar nått snyggt.
Nu ska trötta linda sova så jag orkar min korta skoldag imorgon. Godnatt och puss


Missar en massa i skolan..

Var i skolan igår men de var verkligen en plåga. Har även inte kunnat sova nått i natt för mina ögon + huvudverk så stannade hemma idag för jag måste kunna gå till skolan imorgon. Ska ha en presentation om SKF , inte så roligt men måste göras. och bra måste den göras med, vill verkligen få MVG i företagsekonomi.
Dags att försöka plugga vidare.

En sak som gjort mig glad idag är iaf att min mamma äntligen köpt en jacka till mig (den jag la upp i bloggen tidigare)


Hittat ett par coola skor med, vad tycks? De ska isf sitta på ett par fötter som inte är mina, för jag skulle nog slå ihjäl mig haha


Snygg jacka!

Tog mig lite energi idag och tog cykeln till frölunda torg och kollade på både en mössa och jacka. Fick med mig en mössa hem från gina tricot men la även undan en jacka på bik bok.

Vad tycks om jackan? :)
Själv tycker jag den är snyggare IRL


Börjar bli lite bättre

Något positivt händer äntligen i mitt liv. Jag kan se ordentligt just nu med ögonen men jag är fortfarande inte "frisk". Har även skolfoto nästa vecka, säger bara nej jag vill inte vara med om jag ser ut som jag gör nu.
Alla andra skolor har typ haft skolfoto men vi har inte haft de än. Och detta året är inte vanligt heller. Vi ska inte ha klassfoto utan våran katalog kommer bestå av massa små bilder på våra ansikten som i USA. 

Nu ska jag iaf försöka vara lite duktig och plugga lite psykologi.

Har även fått hem min älskade ring med. i like <3




RSS 2.0