brevid min älskling

Sitter i min säng och kollar på tv med min älskling. Myyyyys , nu kysste han mig med (a) Vi ska bara slappa framför TVn ikväll och mysa. Har saknat honom som fan.

Idag var även en slapp dag i skolan. Slutade klockan 09:30 efter att vi hade prov. Som inte gick så bra som man önska. Men efter vi slutade började vi spela in våran spanska film. Som ni nog får se nästa vecka. Skoj va?
Men dags att vara social. Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Mallanmamma

Om man är en aktiv bloggare tror jag gott och väl att man kan tjäna pengar via frossle men man ska nog också bli medlem på andra reklamsidor.

Jag själv är inte så pass aktiv och sedan jag bytte webbadress har jag inte lagt in någon reklam från frossle så jag kan inte svara så bra på den frågan.

Men jag tror man kan tjäna pengar för den lilla stund jag hade, så fick jag några kronor iaf :)

2009-11-20 @ 22:11:08
URL: http://www.surfland.se/mallanmamma
Postat av: Diana ♥

Just nu har jag en tävling på bloggen i samarbete med Lauras utvalda favoriter som är en inredningsbutik på nätet i lantlig romantisk stil, Shabby Chic. Jättefin vinst - var gärna med och delta! Tror du skulle gilla den! =) Kram, Diana

2009-11-21 @ 00:06:17
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Erika

Hej. Kul att du kikade in hos mej. Visst kan man tjäna pengar via frossle. Inga stora pengar dock, om man inte är en ordentligt välbesökt blogg. Sedan beror det ju lite på var man placerar annonserna och vade det är för annonser. Jag gillar bäst annonserna där man får engar för varje klick folk gör. Sedan beror det ju även på var man lägger in annonserna. Men Absolut. Jag har fått ihop lite pengar via dem.

Du får hämskt gärna bli medlem via mej oxå om du vill. Vi bloggar ska ju hjälpa varandra. = )

2009-11-21 @ 01:09:00
URL: http://shopaholicans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0